2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

hayirli olsun insallahh tedavin sorunsuz gecer ve hamile.kalirsin.canim allahh hepimizin.yardimcisi olsun
aminnn aminnn amii
Amin canım :)
hayırlısı olsun, Rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin cümletten:anne:
amin kızlar doktoum bana sunları onerdi faydası olucaktır ınsallah 5 gün 5 km hızlı yuru dedi sigara kesinlikle içme dedi MUSTAFA BAHCECİ VE kızlar incir yiyelim yumurtalıklara faydası var

aminnn aminnn amii

amin kızlar doktoum bana sunları onerdi faydası olucaktır ınsallah 5 gün 5 km hızlı yuru dedi sigara kesinlikle içme dedi MUSTAFA BAHCECİ VE kızlar incir yiyelim yumurtalıklara faydası var

Zeytinyağında bekletimis incirle de olurmu yoksa tek incir mi olack

aminnn aminnn amii

Ben doktora iciyorum dedim ne kadar 10 tane varmi dedi 4 5 tane dedim. Bisey olmaz gibi bisey geveledi. Acaba sadeve konusmaya gittim kararliyim demedim diye mi yasak diyemedi

Ben doktora iciyorum dedim ne kadar 10 tane varmi dedi 4 5 tane dedim. Bisey olmaz gibi bisey geveledi. Acaba sadeve konusmaya gittim kararliyim demedim diye mi yasak diyemedi
canım sen bilirsin ama o kadar tedavi umit para yani bu arar araversen diyorum prof soyledi ya kesinlikle içmeyin yumurta geilişimini genetiği etkiliyor dedi valla bende içiciydim ama bıraktım bir arkadasım var %001 nikotin olan az olan var
var ondan içiyormus gitmiş kanının olcturmus hiç bişey çıkmamış

Bende icmicem insallahhhh. daha da azalttim gunum gelmeden birakmis olucam. icmedigim aylar bile oldu ameliyat zamani falan. Birakmak cok dert olmucak insallahhh. Bagimli degilim en azindan onunla teselli oluyorum :KK14:

Back
X