- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Hayirli olsun canimmm. Yuzunuzu guldursun rabbimslm kızlar fulya bahcecide ekim 23-24 te gegli ile tedavime başlıyorum kimlerden hayırlı olsun gelicek ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canimmm. Yuzunuzu guldursun rabbimslm kızlar fulya bahcecide ekim 23-24 te gegli ile tedavime başlıyorum kimlerden hayırlı olsun gelicek ?
Amin canım :)Ayy bende baslicam insallah. Hayirli sonuclar alalimmm
hayırlısı olsun, Rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin cümlettenslm kızlar fulya bahcecide ekim 23-24 te gegli ile tedavime başlıyorum kimlerden hayırlı olsun gelicek ?
:)))))))Allahtan biz bu ay yapıyoruz. Zamlar kapıda dikkat![]()
Hayirli. Olsun.kuzum Allah gönlüne göre versinslm kızlar fulya bahcecide ekim 23-24 te gegli ile tedavime başlıyorum kimlerden hayırlı olsun gelicek ?
hayirli olsun insallahh tedavin sorunsuz gecer ve hamile.kalirsin.canim allahh hepimizin.yardimcisi olsunslm kızlar fulya bahcecide ekim 23-24 te gegli ile tedavime başlıyorum kimlerden hayırlı olsun gelicek ?
cok teşekkür ederim voll 4 bursadan ist gidiyorum tedavi için bilmukabeleHayirli olsun canimmm. Yuzunuzu guldursun rabbim
amin cok teşekkür ederimAmin canım :)
hayırlısı olsun, Rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin cümletten![]()
aminnn aminnn amiihayirli olsun insallahh tedavin sorunsuz gecer ve hamile.kalirsin.canim allahh hepimizin.yardimcisi olsun
amin kızlar doktoum bana sunları onerdi faydası olucaktır ınsallah 5 gün 5 km hızlı yuru dedi sigara kesinlikle içme dedi MUSTAFA BAHCECİ VE kızlar incir yiyelim yumurtalıklara faydası varAmin canım :)
hayırlısı olsun, Rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin cümletten![]()
aminnn aminnn amii
amin kızlar doktoum bana sunları onerdi faydası olucaktır ınsallah 5 gün 5 km hızlı yuru dedi sigara kesinlikle içme dedi MUSTAFA BAHCECİ VE kızlar incir yiyelim yumurtalıklara faydası var
çok hoş yaBenim esimde tup bebek tutmazsa dogal kurlere gecilim deneyelim dedi. artik sogan suyu mu icersin sute mi oturursun dedi. Nerden biliyon sen bunlari dedim. Sen arastiriyosun ben arastirmiyo muyum dedi![]()
evet olur ama 2 tane kışın tazesi bitti ben birde nar yiyeceğim rahim duvarını kalınlastırıyormusZeytinyağında bekletimis incirle de olurmu yoksa tek incir mi olack
haaa çok güldümçok hoş ya
evet biliyorum ama uzak doğu tedavisi ile bakan birisine gittim ozbekistanlı idi adam bilek damalarından kontrol etti nar tanelerini ayır suda kaynat içi dediAma onuda transfer zmani yapacaksın nari canm
evet biliyorum ama uzak doğu tedavisi ile bakan birisine gittim ozbekistanlı idi adam bilek damalarından kontrol etti nar tanelerini ayır suda kaynat içi dedi
Ben doktora iciyorum dedim ne kadar 10 tane varmi dedi 4 5 tane dedim. Bisey olmaz gibi bisey geveledi. Acaba sadeve konusmaya gittim kararliyim demedim diye mi yasak diyemediaminnn aminnn amii
amin kızlar doktoum bana sunları onerdi faydası olucaktır ınsallah 5 gün 5 km hızlı yuru dedi sigara kesinlikle içme dedi MUSTAFA BAHCECİ VE kızlar incir yiyelim yumurtalıklara faydası var
canım sen bilirsin ama o kadar tedavi umit para yani bu arar araversen diyorum prof soyledi ya kesinlikle içmeyin yumurta geilişimini genetiği etkiliyor dedi valla bende içiciydim ama bıraktım bir arkadasım var %001 nikotin olan az olan varBen doktora iciyorum dedim ne kadar 10 tane varmi dedi 4 5 tane dedim. Bisey olmaz gibi bisey geveledi. Acaba sadeve konusmaya gittim kararliyim demedim diye mi yasak diyemedi