2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hadi insallahh hayırlısı olur insallah sıkıca tutunur bebeğin canım kaç tane transfer edilecek benimde yarın transferim ben iki tane istiyorum
tesekkur ederim canimm insallah senin de hayirli olurr. Ben bilmiyorum kac tane olcani. 4 tane 3.dondurulmustu cozdurulup 5.gune beklenicek kac tane kalirsa transfer olucak. İnsallah kalir suan tek stresim bu. Bende 2 olsun cok istiyorum.

Orkide_sever Orkide_sever C A N O C A N O nerelerdesiniz hanımlar nasıl gidiyor hamilelik
Netim bitti canim takilamiyorum. Yapinca rahat birakmicam sizi... Cok sukur canim. Gecen hafta ki kanamadan sonra bol bol yatiyorum agirlik namina bisey kaldirmiyorum. Cok sukur gunu birlik oldu bitti. 1 hafta daha yatip doktor kontrolum var. Onun disinda bulantilar gecti mide yanmalari basladi hangisi daha iyi karar veremedim. Ama gayet iyiyiz bebislerle. Sen napiyosun nasilsin.

kzbnyns kzbnyns hayirli olsun canim. Rabbim gonlundekini nasip etsin insallahhhhh
hilal1907 hilal1907 kiz seninde hayirli olsun geldi haa buyuk gun. Hadi hayirli olsun insallah bebisler saglikla cozulup transfer olurlar.
Amin canimmm insallah heycan dorukta icim kipir kipirr insallah transferim gerceklesir. Sen nasilsin nasil gidiyor

Back
X