- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
Hadi hayırlısı inşallah. Senin transfer tarihin benim test tarihim.Kizlarr cok sukur transfer gunum belli oldu ayin 26sinda insallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı inşallah. Senin transfer tarihin benim test tarihim.Kizlarr cok sukur transfer gunum belli oldu ayin 26sinda insallahh
hayırlı olsun canım. Ne zaman baslamıstın rahim hazırlığınaKizlarr cok sukur transfer gunum belli oldu ayin 26sinda insallahh
Kizlarr cok sukur transfer gunum belli oldu ayin 26sinda insallahh
İnsallah pozitif sonuc alirsin cnmmHadi hayırlısı inşallah. Senin transfer tarihin benim test tarihim.![]()
7 aralikta ilk kontrole gitmistim cnm bu gun 4.kontrolde belli oldu.Hay
hayırlı olsun canım. Ne zaman baslamıstın rahim hazırlığına
Sagolun kizlarr insallah hayirli olurrCanım hakkında hayırlısı olur inşallah
Hadi hayirli olsun canim insallah guzel haberlerini alalim. Allah seni mis cennet kokusuyla mukafatlandirsin insallahKizlarr cok sukur transfer gunum belli oldu ayin 26sinda insallahh
Aminn canim insallahhHadi hayirli olsun canim insallah guzel haberlerini alalim. Allah seni mis cennet kokusuyla mukafatlandirsin insallah
İnsallah cnmm aminnnn insallahhhilal1907 hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız bakalım
Hadi insallahh hayırlısı olur insallah sıkıca tutunur bebeğin canım kaç tane transfer edilecek benimde yarın transferim ben iki tane istiyorumKizlarr cok sukur transfer gunum belli oldu ayin 26sinda insallahh
tesekkur ederim canimm insallah senin de hayirli olurr. Ben bilmiyorum kac tane olcani. 4 tane 3.dondurulmustu cozdurulup 5.gune beklenicek kac tane kalirsa transfer olucak. İnsallah kalir suan tek stresim bu. Bende 2 olsun cok istiyorum.Hadi insallahh hayırlısı olur insallah sıkıca tutunur bebeğin canım kaç tane transfer edilecek benimde yarın transferim ben iki tane istiyorum
Netim bitti canim takilamiyorum. Yapinca rahat birakmicam sizi... Cok sukur canim. Gecen hafta ki kanamadan sonra bol bol yatiyorum agirlik namina bisey kaldirmiyorum. Cok sukur gunu birlik oldu bitti. 1 hafta daha yatip doktor kontrolum var. Onun disinda bulantilar gecti mide yanmalari basladi hangisi daha iyi karar veremedim. Ama gayet iyiyiz bebislerle. Sen napiyosun nasilsin.
Amin canimmm insallah heycan dorukta icim kipir kipirr insallah transferim gerceklesir. Sen nasilsin nasil gidiyor
Cok sukur canim iyiyim. Gerceklesir sen icindeki heyecani sondurme. Hersey cok guzel olacak bak gor.Amin canimmm insallah heycan dorukta icim kipir kipirr insallah transferim gerceklesir. Sen nasilsin nasil gidiyor
İyi gidiyor çok şükür canım, sen nasılsın ?
Yarın kontrolüm var transfer gününü söyler belkiİyi gidiyor çok şükür canım, sen nasılsın ?
Tedavin ne aşamada![]()
Bende kontrolden geliyorum transfer günüm belli oldu. Perşembe günüYarın kontrolüm var transfer gününü söyler belki
Bende kontrolden geliyorum transfer günüm belli oldu. Perşembe günüyarın seninde netleşir büyük ihtimalle
Hayırlısı olsun canım, sizden de güzel haberler alırız inşallahYarın kontrolüm var transfer gününü söyler belki