- 30 Mayıs 2017
- 239
- 288
- 103
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım henüz tedaviye başlamadıysan antalya tüp bebek merkezinide bir araştır istersen.. yumurta takibi sürecinde ücretsiz kalabiliyorsun.. bizim kalamama nedenimiz eşimin iş yoğunluğundan dolayıydı sen git ben yalnız kalırım dememe rağmen bırakmadı beni ve ailelerimizden kimse bilmeyince her seferinde 1 gün içinde gidip gelmek zorunda kaldık dr bazen zorunlu kıldı yarında bakacam dediği için kaldık ama yanımda eşim dışında ailemden biri olsaydı da kalırdım ama kimse bilmeyince habersiz halletmeye çalıştık zor oldu ama herşey yolunda gitti.. sadece adana'yı araştırma..Anladım canım çok teşekkür ederim doğru haklısın o tarafa gitmek daha mantıklı Mersin'de düşünmüyorum da adana da var bi kaç merkez Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda gitsin
Benimde kasımda transferim.. ben opu işleminde aynı zamanda histereskopide oldum oyüzdn kasımda transfer olucam senin niye okadar geç?Pko var bende de 10 gün önce yumurtalarım toplandı bir aksilik çıkmazsa kasımda transfer
Canım doktor opudan sonraki ikinci adetinde transfer olcak dedi bugün opudan sonraki ilk adetimi olsum ikinciyi de tan bir ay sonra yani ekimin 25 inde falan olsam olduktan yaklaşık 10 gün sonra transferim olsa kasımın başı oluyor hesaplarıma göreBenimde kasımda transferim.. ben opu işleminde aynı zamanda histereskopide oldum oyüzdn kasımda transfer olucam senin niye okadar geç?
Aynen daha başlamadık henüz araştıyordum tamam bi bakarım çok sağolCanım henüz tedaviye başlamadıysan antalya tüp bebek merkezinide bir araştır istersen.. yumurta takibi sürecinde ücretsiz kalabiliyorsun.. bizim kalamama nedenimiz eşimin iş yoğunluğundan dolayıydı sen git ben yalnız kalırım dememe rağmen bırakmadı beni ve ailelerimizden kimse bilmeyince her seferinde 1 gün içinde gidip gelmek zorunda kaldık dr bazen zorunlu kıldı yarında bakacam dediği için kaldık ama yanımda eşim dışında ailemden biri olsaydı da kalırdım ama kimse bilmeyince habersiz halletmeye çalıştık zor oldu ama herşey yolunda gitti.. sadece adana'yı araştırma..
Kız bende hep kasımın başı olur diye hesaplıyordum:)))) ama elime verdikleri kağıtta 20 kasım yazıyorCanım doktor opudan sonraki ikinci adetinde transfer olcak dedi bugün opudan sonraki ilk adetimi olsum ikinciyi de tan bir ay sonra yani ekimin 25 inde falan olsam olduktan yaklaşık 10 gün sonra transferim olsa kasımın başı oluyor hesaplarıma göre![]()
ayyy inşAllah ben bugün gittim doktoruma transfer hazırlığı için.Bu grubun enerjisi güzel insallah hepimiz mutlu olarak cikariz gruptan
Canım ben de tahmini konuşuyorum bana kesin bir tarih vermediler ama sanırım senin yumurta toplama sırasında bir işlemin daha olmuş ondan daha çok uzamış transfer değil miKız bende hep kasımın başı olur diye hesaplıyordum:)))) ama elime verdikleri kağıtta 20 kasım yazıyoryani bana 2aydan fazla dinlendirme verdi doktorum..
Evet canım benim rahmin kalp şeklinde olduğunu opu işleminde histereskopi yöntemiyle düzeltmem gerekiyor demişti doktorum, oyüzden dinlendirme uzun sürüyor normalde 45 gün sonra oluyor demişti dr..Canım ben de tahmini konuşuyorum bana kesin bir tarih vermediler ama sanırım senin yumurta toplama sırasında bir işlemin daha olmuş ondan daha çok uzamış transfer değil mi
Geç olsun güç olmasın inşallahEvet canım benim rahmin kalp şeklinde olduğunu opu işleminde histereskopi yöntemiyle düzeltmem gerekiyor demişti doktorum, oyüzden dinlendirme uzun sürüyor normalde 45 gün sonra oluyor demişti dr..
Anladim canimm bende 3 tup bebek denememi zubeyde hanimda yaptirdim raporlu. Bir kez gurgan clinic de sonra da baskent gogsen hocada. Gogsen hocadan cok memnunum ona devam edicem bundan sonrasinda da. Rabbim yardimcimiz olsun. Esin icin nohut haslayip suyunu icir iyi geldigini duymustum birde caksir otu cok iyi geliyormus insallah sonuc aliriz insallah bizde kavusuruz bebislerimize
Nar suyu için hergun 1 bardak. Bi markanın satıyordu unuttum, cam şişede. Rahim duvarını kalınlaştıriyor tavsiye ederimayyy inşAllah ben bugün gittim doktoruma transfer hazırlığı için.
coraspin-folbiol-dekort başladım.
1 ekimde tekrar kontrol ve kan verme olacak. eğer rahim istediğim kalınlığa ulaşmazsa yapmam dedi.
umarım istediğimiz gibi gider herşey bu durumda 11-12 gün snra 2. transferim olur kısmetse![]()
Amin canım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasin.Arkadaşlar iyi haftalar hepinize.
Güzel haberler alacağınız bir hafta olsun inşAllah.
Ben kısmetse yarın 2. tüp bebek transferim için rahim hazırlıklarına başlıyorum. Yani umarım öyledir. Yarın doktor randevum var. Dularınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah olumlu sonuç alırsınız. Ben folbiol içiyorum, eşim proxeed plus içiyor. Protein ağırlıklı besleniyoruz.Merhaba kızlar, ben de Allah izin verirse Ekim ayında tedaviye başlayacağım. Bu ay gerekli tahlilleri dosya açma vs. yapıldı. iki gün önce de ofis histeroskopi yapıldı temiz çıktı çok şükür... folattro diye bir ilaç önerdi dahiliye uzmanı. Sizin tedavi öncesi kullandığınız ilaçlar var mı?
Hayırlısı olsun, inşallah bu sefer olur. Bende geçen ay 9 unda olmuştum, yine o aralarda olurumBende ekimin 10 gibi adetimle baslayacagim tedaviye insallah uc haftam var zaman gecmek bilmiyor. Ekimin sonuna insallah embriyolarim saglikli olursa dondurulacak ve bekleyecegim ocak subat gibi dusunuyorum transferi. 5 defa taze transfer oldum ama tutmadi birinde kimyasal oldu.
Amin, inşallah. Herşeyin hayırlısı :)Bu grubun enerjisi güzel insallah hepimiz mutlu olarak cikariz gruptan
Denicem bakalım çok saolunNar suyu için hergun 1 bardak. Bi markanın satıyordu unuttum, cam şişede. Rahim duvarını kalınlaştıriyor tavsiye ederim
Hayırlısı canım, stres yok. Pozitif düşünelim. Herşey çok güzel olacakYa kaç gün geçti regl olmadım lucrin bana adet gecikmesi yaptı yaaaa tedavim baslamadi gittikçe heyecan artiyor
Bana primolut vermişti doktorum bıraktıktan iki gün sonra regl olacaksın dedi öyle de oldu tedavimin 2. günündeyim günde 3 tane iğne vuruyorum delik deşik oldu göbeğim. Ama asla şikayet etmiyorum :) sonu güzel olacaksa hiç önemli değilYa kaç gün geçti regl olmadım lucrin bana adet gecikmesi yaptı yaaaa tedavim baslamadi gittikçe heyecan artiyor