2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kizlar bi de dun doktor istersem 2 yumurta transfer edebilecegini soylemisti. Sizce 2 tane mantikli mi?
İkiz gebelik her zaman risk oluşturuyor benim ikiz bebeklerim oldu tam artık düşme riski bitti dedim 6.5 aylık erken doğurdum. Bu sefer başarı yüzdesi düşüyor ama tek embriyo istiyorum

Kimsenin haberi yok ya bi sizlerle paylaşıyorum ameliyatta da bi eşim yanımda olacak ondan sorayım dedim komplikasyon yaşayan varsa yanıma birileri daha gelsin diye. Ağrı olmayacak madem başkasına gerek yokmuş :spor:

Canım 10 dk bir işlem kimseye gerek yok eşin yanında olsun yeter hafif bir narkoz alacaksın sonrasında uyanacaksın odada birşeyler yedikten sonra tuvalete çıkarıp seni gönderecekler eve

Allah’a dua eden her kişiye Allah icabet eder. Bu icabet, ya dünyada peşin olur veya ahirete saklanır yahut da dua ettiği miktarca günahından hafifletilmek suretiyle olur, yeter ki günah talep etmemiş veya sıla-ı rahmin (Akrabalığın) kopmasını istememiş olsun, ya da acele etmemiş olsun.” kizlar olmazsa eger uzulmek yok

Canım 10 dk bir işlem kimseye gerek yok eşin yanında olsun yeter hafif bir narkoz alacaksın sonrasında uyanacaksın odada birşeyler yedikten sonra tuvalete çıkarıp seni gönderecekler eve
Msjını okurken bile kalbim küt küt attı yaaa kaç yumurta alacak kaçı kaliteli olacak kaçı döllenecek kaçı devam edecek diye Allahım anne olmak ne güzeldir bizlere de yaşat inşallah

Allah’a dua eden her kişiye Allah icabet eder. Bu icabet, ya dünyada peşin olur veya ahirete saklanır yahut da dua ettiği miktarca günahından hafifletilmek suretiyle olur, yeter ki günah talep etmemiş veya sıla-ı rahmin (Akrabalığın) kopmasını istememiş olsun, ya da acele etmemiş olsun.” kizlar olmazsa eger uzulmek yok
Hayırlısı olsun, olumsuz bir düşünceye yer yok şuan. :)

Msjını okurken bile kalbim küt küt attı yaaa kaç yumurta alacak kaçı kaliteli olacak kaçı döllenecek kaçı devam edecek diye Allahım anne olmak ne güzeldir bizlere de yaşat inşallah

Canım benim ilk işlemim başarısız oldu umarım seninki döllenir sonrasında sana sıkıcana tutunur.

Back
X