- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 34
Cantanem sen isim yazdın mı dua için ?Hayırlısı olsun, olumsuz bir düşünceye yer yok şuan. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cantanem sen isim yazdın mı dua için ?Hayırlısı olsun, olumsuz bir düşünceye yer yok şuan. :)
Deşifre olurum diye yazmıyorum, siz cantanem deyinCantanem sen isim yazdın mı dua için ?
ey Allahım nasip. İşte :)Annemde babamda siirt şirvanlı kürdüz ama babamda bende doğma büyüme istanbulluyuz hiç siirte gitmedik. Annem 16 yaşında gelmiş. Babamın babasıda yani dedem 18 yaşında gelmiş bidahada hiç gitmemiş.babanneme aşık olmuş köydeki nişanlısının haberi yokken istanbulda babannemle evlenmiş![]()
Sebep neydi ? Aminnnnn canım
Tesekkur ederim canim. Senin tarifi okuyodum esimde okumus meger ben tvye bakiyo saniyodum. Al tarifi dedihayrola dedim seninkilere cok iyi diyolar ove ove bitiremedi doktor sen napican diye. Hani onlari ayiklicaklar yaa hareketli hareketsiz falan diye. Bi ton para veriyoruz bosver fazla olsun da ugrassinlar dedi
yani hangi kafayi yasiyo esim cozemedim
![]()
Hahahhaha süpersinDeşifre olurum diye yazmıyorum, siz cantanem deyin![]()
Benimde tedaviye başladığım hastanese fiyatlar uçmuş sgk katılım payını artırmış. Raporlu ve raporsuz tedavi arasında 200tl var sadece ne komikAmin.kuzm amin bu yıl zaten tup bebek fiyatları da uçtu ben normalde 4 bine rapirlu tup bebek yapacaktm Raporlu haliyle 6 bin olmuş hastanem
Mersiii canımHahahhaha süpersintamam canım
O kadar çok aşama var ki resmen mucize zaten olmayacaksa bi yerde tıkanıp kalıyor. İnşallah ikinci denemen de olur. Arkadaşımında 3 yumurta toplandı embriyo oluşmadı. İkinci denemesinde 16 yumurtanın 10 u oluştu. Şu an ikiz bebekleri 2 aylık diğerleri de donuk bekliyor. Rabbim ol desin ve olsun inşallahDöllenme gerşekleşmedi starnsfer yapılamadı yani embriyo oluşmadı
Benimde tedaviye başladığım hastanese fiyatlar uçmuş sgk katılım payını artırmış. Raporlu ve raporsuz tedavi arasında 200tl var sadece ne komik
O kadar çok aşama var ki resmen mucize zaten olmayacaksa bi yerde tıkanıp kalıyor. İnşallah ikinci denemen de olur. Arkadaşımında 3 yumurta toplandı embriyo oluşmadı. İkinci denemesinde 16 yumurtanın 10 u oluştu. Şu an ikiz bebekleri 2 aylık diğerleri de donuk bekliyor. Rabbim ol desin ve olsun inşallah
Ay negüzel bunları duyunca mutlu oluyorum inşallah benimde busefer olur
Canım kaçırdım mesajları. Senin buay ki tedavinde mi yumurta oluşmadı.
Benimde tedaviye başladığım hastanese fiyatlar uçmuş sgk katılım payını artırmış. Raporlu ve raporsuz tedavi arasında 200tl var sadece ne komik
7200 sgk raporlu 7400 normal ücretlişakamı ya normali nekadar peki fiyatı
ben kezban canim bana da dua edermisin lutfenohh kızlar rabbim hayırlara vesile kılsın cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin ismen dua edicem bana isimlerinizi yazarmısınız içimden geldi
Ortalama fiyat canim 7.400 . ama onlar sgkyla anlasmali gibi durmuyor resmen. Arastir bence iyice.7200 sgk raporlu 7400 normal ücretli
Ortalama fiyat canim 7.400 . ama onlar sgkyla anlasmali gibi durmuyor resmen. Arastir bence iyice.