2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Annemde babamda siirt şirvanlı kürdüz ama babamda bende doğma büyüme istanbulluyuz hiç siirte gitmedik. Annem 16 yaşında gelmiş. Babamın babasıda yani dedem 18 yaşında gelmiş bidahada hiç gitmemiş.babanneme aşık olmuş köydeki nişanlısının haberi yokken istanbulda babannemle evlenmiş :KK48::KK48:
ey Allahım nasip. İşte :)

Tesekkur ederim canim. Senin tarifi okuyodum esimde okumus meger ben tvye bakiyo saniyodum. Al tarifi dedi :KK57: hayrola dedim seninkilere cok iyi diyolar ove ove bitiremedi doktor sen napican diye. Hani onlari ayiklicaklar yaa hareketli hareketsiz falan diye. Bi ton para veriyoruz bosver fazla olsun da ugrassinlar dedi:olamaz::KK48: yani hangi kafayi yasiyo esim cozemedim:KK70:

Aynen bencede canm ben içine 50 gr arisutu de koyacagm

Amin.kuzm amin bu yıl zaten tup bebek fiyatları da uçtu ben normalde 4 bine rapirlu tup bebek yapacaktm Raporlu haliyle 6 bin olmuş hastanem
Benimde tedaviye başladığım hastanese fiyatlar uçmuş sgk katılım payını artırmış. Raporlu ve raporsuz tedavi arasında 200tl var sadece ne komik

Döllenme gerşekleşmedi starnsfer yapılamadı yani embriyo oluşmadı
O kadar çok aşama var ki resmen mucize zaten olmayacaksa bi yerde tıkanıp kalıyor. İnşallah ikinci denemen de olur. Arkadaşımında 3 yumurta toplandı embriyo oluşmadı. İkinci denemesinde 16 yumurtanın 10 u oluştu. Şu an ikiz bebekleri 2 aylık diğerleri de donuk bekliyor. Rabbim ol desin ve olsun inşallah

O kadar çok aşama var ki resmen mucize zaten olmayacaksa bi yerde tıkanıp kalıyor. İnşallah ikinci denemen de olur. Arkadaşımında 3 yumurta toplandı embriyo oluşmadı. İkinci denemesinde 16 yumurtanın 10 u oluştu. Şu an ikiz bebekleri 2 aylık diğerleri de donuk bekliyor. Rabbim ol desin ve olsun inşallah

Ay negüzel bunları duyunca mutlu oluyorum inşallah benimde busefer olur

Bugün lucrin 18. Gün oldu. Adetimin 6. Günü merional vurulmaya başlıyorum. 10gün içinde belli olur artık. Merional kullanan varmı?

Back
X