- 8 Haziran 2013
- 58.352
- 155.065
- 898
Amin canım Sağol. Darısı sana :)Hadi gozun aydinhayirlisi olsun hakkinizdaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Sağol. Darısı sana :)Hadi gozun aydinhayirlisi olsun hakkinizdaa
Hadi hayirli olsun insallah kuzumKızlar adet oldum. Salı günü tedaviye başlıyorum![]()
Sağol canım, darısı sana ve tum arkadaslaraHadi hayirli olsun insallah kuzum![]()
Aminn canimm..Amin canım Sağol. Darısı sana :)
Aminn canimm..hic adet zamanimi bu kadar sabirsizlikla beklememistimmm
![]()
Aynen valla canim. Iste herseye bir umut ediyoruz. Rabbim yuzumuzun akiyla bu isleri halletmek nasip etsin.Aynen adet olmayalım diye onca doktugumuz gözyaşı şimdi ise bi an once gelsn de tedaviye baslayalm diyoruz hayat işte ne garip
Aynen, eşim is saatlerini denk getirmek için bugün dua ediyordu, inşallah yarın olursun diyeAminn canimm..hic adet zamanimi bu kadar sabirsizlikla beklememistimmm
![]()
Peki bugun adet oldun neden sali basliyosun canim 2. Gunu gitmen gerekmez mi?Aynen, eşim is saatlerini denk getirmek için bugün dua ediyordu, inşallah yarın olursun diyemalesef oldum
![]()
Aksam üstü oldum zaten :)Peki bugun adet oldun neden sali basliyosun canim 2. Gunu gitmen gerekmez mi?
Hadi hayirlisi insallah. Benim doktor israrla ilk gun ara randevu al 2.gunu gel diyince ne biliyim. Ben zaten 3 gun olurum soyledim doktora.Aksam üstü oldum zaten :)
Adetin 2. Yada 3. Günü gidiyorsun, fark etmiyor canım :)
Eşim izin sıkıntı olduğunu için 3. Günü gidiyoruz. Kontrole de 4 gün sonra çağırırlar büyük ihtimalle :)
Aynen valla canim. Iste herseye bir umut ediyoruz. Rabbim yuzumuzun akiyla bu isleri halletmek nasip etsin.
Yok o sorun olmuyor canım, 2 yada 3. Gün oluyor :)Hadi hayirlisi insallah. Benim doktor israrla ilk gun ara randevu al 2.gunu gel diyince ne biliyim. Ben zaten 3 gun olurum soyledim doktora.
Sagol canimmmYok o sorun olmuyor canım, 2 yada 3. Gün oluyor :)
Benim doktorum 2-3. Günler çağırıyor ama arada istisnai durumlar oluyor. Mesela adet ile benim rahmimin iç tanakası tam dökülmemişti yumurta geliştiriciipnelere 6. Günü başladımHadi hayirlisi insallah. Benim doktor israrla ilk gun ara randevu al 2.gunu gel diyince ne biliyim. Ben zaten 3 gun olurum soyledim doktora.
Bakalim bana ne dicek doktorum. Daha var tabiiiiBenim doktorum 2-3. Günler çağırıyor ama arada istisnai durumlar oluyor. Mesela adet ile benim rahmimin iç tanakası tam dökülmemişti yumurta geliştiriciipnelere 6. Günü başladım
Selam kızlar, aranıza katılayım. Bu ay ben de 3. Tedavime başlayacağım inşallah son olur
Ayın 16-17 si gibi adet olacağım. 2 kez özelde tüp bebek yaptırdık, bu sefer üniversite hastanesinde yaptıracağız. Bizde sıkıntı sperm hareketi yok ve morfoloji bozuk, bu konuda uzman bir embriyolog bulduğumuz için üniversitede olacak.
Doktorunuz bulent hulusi bey mi? Bize konya baskentte onu tavsiye etmislerdi ama uzak diye gidemicez novafertilde baslicazSelam kızlar, aranıza katılayım. Bu ay ben de 3. Tedavime başlayacağım inşallah son olur
Ayın 16-17 si gibi adet olacağım. 2 kez özelde tüp bebek yaptırdık, bu sefer üniversite hastanesinde yaptıracağız. Bizde sıkıntı sperm hareketi yok ve morfoloji bozuk, bu konuda uzman bir embriyolog bulduğumuz için üniversitede olacak.
Hoşgeldin hayırlisi olsun umarım hersey yolunda gider sperm nekadar sizin biz dun test yaptik 12 bin cikti bende vazgecmenin eşigindeyim birazdaha ertelesemmi diye düşünüyorum tüp bebegiSelam kızlar, aranıza katılayım. Bu ay ben de 3. Tedavime başlayacağım inşallah son olur