2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ayy canim sana da gecmis olsun. Doktora bildir onceden belki bi akil verir bisey der. Sicak tutmaya calis kendini. Bol bol mandalina falan ye. Ayy rabbim yardimcimiz olsun
Doktorumun haberi var. İlaç parol dışında yasak. Ateşin çıkarsa yapmam transferi onun dışında sıkıntı yok dedi. Ateşim yok çok şükür.

Doktorumun haberi var. İlaç parol dışında yasak. Ateşin çıkarsa yapmam transferi onun dışında sıkıntı yok dedi. Ateşim yok çok şükür.
Cok sukur canim. bol bol yat dinlen. Benim daha vaktim var diye evi indirip kaldiriyorum yapim bi buyuk temizlik halilar falan yikansin. Sonra zaten baba ogul evi batirir bunlar

Cok sukur canim. bol bol yat dinlen. Benim daha vaktim var diye evi indirip kaldiriyorum yapim bi buyuk temizlik halilar falan yikansin. Sonra zaten baba ogul evi batirir bunlar
Nereye yatıp dinlenicem dün görümcemin bebek mevlüdü vardı 2 gün ona yardım ettim bugünde işteyim çalışıyorum. Akşamda evde toparlanma yapıcam bi hafta ben annemde kalıcam eşim evde kalıcak ütülerini falan yapmam lazım. Bana nerde dinlenme

Nereye yatıp dinlenicem dün görümcemin bebek mevlüdü vardı 2 gün ona yardım ettim bugünde işteyim çalışıyorum. Akşamda evde toparlanma yapıcam bi hafta ben annemde kalıcam eşim evde kalıcak ütülerini falan yapmam lazım. Bana nerde dinlenme
Allah yardimcin olsun canimm. Zor yaa senin isin. Rabbim bu cabalarini karsiliksiz koymasin:dua:

Son düzenleme:
Bu arada tup bebegi taksitle yaptiran var mi? Bugun aradim klinigi sali gunu biz tam anlayamamisiz meger. Nakit vericeksek toplama islemine kadar hepsini odemek gerekiyormus. Karta vadefarksiz 9 taksit yapabiliyorlarmis

Bu arada tup bebegi taksitle yaptiran var mi? Bugun aradim klinigi sali gunu biz tam anlayamamisiz meger. Nakit vericeksek toplama islemine kadar hepsini odemek gerekiyormus. Karta vadefarksiz 9 taksit yapabiliyorlarmis
biz opu ve rahim ameliyatı parasını nakit verdik. bu ikinci transfer parasını taksitle ödicez. Eğer nakitse işlem günü tamamını ödemek zorundasınız doğru. ben ameliyat olmadan ödemeyi yaptı eşim öle girdim ameliyata. Kartada 9 taksit yapıyor benim gittiğim hastanede

biz opu ve rahim ameliyatı parasını nakit verdik. bu ikinci transfer parasını taksitle ödicez. Eğer nakitse işlem günü tamamını ödemek zorundasınız doğru. ben ameliyat olmadan ödemeyi yaptı eşim öle girdim ameliyata. Kartada 9 taksit yapıyor benim gittiğim hastanede
Esimde nakit verme taraftariydi ama dedim taksit imkani varken niye kendimizi zora sokalim bi anda. 6 bin lira az degil sonucta. Rabbim her konuda yardimcimiz olsun. Seninde hayirli haberlerini 4 gozle bekliyorum

Selam kızlar, aranıza katılayım. Bu ay ben de 3. Tedavime başlayacağım inşallah son olur :KK200:
Ayın 16-17 si gibi adet olacağım. 2 kez özelde tüp bebek yaptırdık, bu sefer üniversite hastanesinde yaptıracağız. Bizde sıkıntı sperm hareketi yok ve morfoloji bozuk, bu konuda uzman bir embriyolog bulduğumuz için üniversitede olacak.
Tedaviniz hayırlı olsun. Sonunda poztifii görmek nasip olsun :)
Benimkiler ilk sayfada yaziyor cnm

Bizim 255 milyon da noldu sanki 5 olumsuz tup bebek denemem var 6.yi yapicam. Olmayinca olmuyo. Arkadasimin esinin sifir canli spermi vardi. Ameliyatla sperm buldular ikiz bi kiz bi oglu var.
hayirli olsun canimm
Öyle, 1 Sperm yeter :)
Kizlar bu sperm mevzusunu okuyunca aklim karisti tereddutte kaldim. Esimin sonucunu yazayim. Toplam 253 mil. Hizli 2mil. Yavas 51 mil. A+B: 53 mil. C+D: 47 mil. Yaziyor yari yariya gibi nerdeyse. Bunu goren doktorlar neyini ove ove bitiremiyor anlamadim.
Sanki ileri hız sayısı düşük gibi ama Sperm sayınız gayet iyi :)
Kader arkadaşlarım günaydın hayırlı haftalar;
Bildiğiniz üzere kısmetse ben yarın transfer oluyorum.
Dualarınız bekliyorum. Sabah 9 da hastanede olucam. Rahim kalınlığı ölçülecek. İdrara sıkıştırılıcam. Öğlen transferim yapılır kısmetse. Umarım bu sefer sonuna kadar gidebiliriz. Geçen sefer transferden sonra grip oldum. Bu seferde hastayım. Allah yardımcım olsun vardır herşeyde bir hayır diyorum.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çocuk için uğraşan tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun.
Canım, etmez miyiz? Sana sımsıkı tutunur 9 ay hiç bırakmaz inşallah :)
Hanımlar ben gribim insallah hızla iyilesirim yoksa toplama sıkıntı. Bu arada sperm için endiselenenler mikroenjeksiyon yöntemine baksin
Geçmiş olsun canım :)

Bize tek çekim olur dedi. Yarın gidince vereceğiz 2 milyar civarı :) kredi kartına taksit yapmıyoruz dedi.

Kader arkadaşlarım günaydın hayırlı haftalar;
Bildiğiniz üzere kısmetse ben yarın transfer oluyorum.
Dualarınız bekliyorum. Sabah 9 da hastanede olucam. Rahim kalınlığı ölçülecek. İdrara sıkıştırılıcam. Öğlen transferim yapılır kısmetse. Umarım bu sefer sonuna kadar gidebiliriz. Geçen sefer transferden sonra grip oldum. Bu seferde hastayım. Allah yardımcım olsun vardır herşeyde bir hayır diyorum.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çocuk için uğraşan tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun.

Oyy kuzumm Allah yardımcın olsun dilinde hep Tevekkeltü ALELLAH kelimesi olsun tevekkül ettim Allahım sana de tamam mı. Kuzum

Merhaba kizlar bursa acibadem sahin zeteroglu ile carsamba gunu randevumuz var baslicaz nasipse. Tedavi oncesi kullandiginiz ilac vs varmi

Canım tedavin hayırlı olsun hergün sabah akşam aç karna incir ye ve her akşam havuç suyu sıkıp iç saracoglu faydası olur demişti benm tedavim aralıkta ama ben şimdiden basladm incir havuç suyu ve Arisutu-bal-polen yemeye faydası var eminol

Kızlar bende polikistik over yok ama insülin direncine baktırdım bugün. Homa-ır değeri 3,86 çıktı :-( tüp bebek tedavisindeyim suan. İğnelerde 8. Günüm. Sıkıntı olur mu acaba. Bilgisi olan var mı bu konuda

Herkese merhaba.
Benimde yaşım 30.
Amh 0.02 fsh 15ti saraçoğlu kürüyle 9 oldu.
Adetimi bekliyorum raporumu çıkardım bu ay Ankara Gatada ilk devlet denememi yapacağım.

Back
X