Hepinize merhaba arkadaşlar. Tedavileriniz hayırlı olsun, tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. Bende önümüzdeki hafta histeroskopi olacağım. Rahim filmimde önceki Sezeryanlarıma bağlı rahim girişinde küçük yapışıklık çıktı. O bölgeyi tıraşlayacağız dedi doktorum ve sonrasında 2 ayda iyileşmesini bekleyeceğiz dedi. Histeroskopi den de çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun. Benim hikayem de çok karışık. 8 yaşında bir oğlum var. Geçen yıl Eylül ayında da doğum yaptım ama bebeğim karnımda kaybettim doğuma 3 gün kala. Ki hala atlatamadım bunuda. Ardından acıyla geçen bir yıl ve yeni bebek özlemi ve bir sürü korku. Yaşım 37 oldu, yazın bakılan amh 0,235 çıktı, ultrasonla görülen yumurta sayısı iyiymiş en azından amh değerine göre. 3 doktora gittim 3 üde öyle dedi. Eşimin son sperm testi ileri hareketli 0,normal morfoloji %2. Herşey üst üste geldi anlayacağınız. Ve evde sürekli kardeş bekleyen oğlum. Bende kararımı verdim ve başlayacağım ama önce histereskopiyle, haftaya çarşamba kısmetse