Sağol canım. Kısmet olursa Aralıkta başlayacağım. Eşim bekleme taraftarı ama benim artık moralim sabrım kalmadı. 3 merkeze görüştüm hepsi de 3 ayı geçirmeyin dedi. Ben doğum sigortası yaptırdım bebeğimi kaybedince korkudan ötürü. Haziranda bekleme sürem bitti. Hazirandan beri korunmuyoruz ve birkaç ay önceden de koenzim q10 içmeye başladık eşimle. Gittiğim doktorlardan biri 3 ay neofortil içmemizi söyledi bu ay aldık eşimede banada ama aşırı pahalı. Bi yararı var mıdır bilmiyorum. Histereskopi yi Aret Bey yapacak, İstanbul tüp bebek merkezinde, kendisi özel olarak vitamin önermedi ama siz neler kullanıyorsunuz?
Havuç suyunu okudum yazmışsınız burada bende başlayayım bakalım. Birde sigarayı bırakmam gerek acilen. Allah yardımcımız olsun.
Önceki iki gebeliğimde kendiliğindendi. Yalnız kaybettiğim bebeğime 8 ayda gebe kalabilmiştim. Bu Aralık ayında 2 yıl olucak en son hamile kalma zamanımdan sonra geçen zaman. Çok yıprandım ve yoruldum 3 yılı geçkin zamandır gündemimiz hep bebek. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah