2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canlarrrr yaptiran herkesin oyle mi oldu? ilk gun erkeklerde sperm ornegi mi veriyor?
Eğer daha önce sperme bakılmadıysa evet verilir canım,verilmezse spermde sıkıntı varsa anlayamazlar ki..ayrıca daha önce çocuk sahibi olmak spermin şu anda da sıkıntısız olduğu anlamına gelmiyor

Eğer daha önce sperme bakılmadıysa evet verilir canım,verilmezse spermde sıkıntı varsa anlayamazlar ki..ayrıca daha önce çocuk sahibi olmak spermin şu anda da sıkıntısız olduğu anlamına gelmiyor
Bende istiyorum yeniden bakilmasini. En son 1 sene once verilmisti testi. Simdiye kadar neler neler oldu Allah bilir. Yarin doktoru arayip sorayim. istesin mutlaka:KK48:

Kızlar günaydın bugün transferim vardı biliyosunuz iptal oldu ateşim yüksek bidahaki ay adetin 3. Günü tekrar gidicem. Vardır bi hayrı diyorum
Hayirlisi olsun canim canin sag olsun bunda da bi hayir vardir bak dikkat etmisler en azindan transfer edip gecelim dememisler
Selam kızlar :)
Bugün ilk muayene vardı, gittik. Muayene olundu, kan verildi. Eşim Sperm verdi
İlaç olarak gonal f 450 verdi. Pazartesi kontrole çağırdı:KK54:
Hayirli olsun darisi bana insallahh iki gunum kaldi benimde sanki stresten adet olmucakmisim gibi geliyor. Hic belirtim yok
Igneyi hazırlayinca iki güne boldugunde artma oluyor mu ?

Inşallah canım :)
amin canım Sağol. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)
450 ligin icinden fazla cikiyor canim bende 225 kullanmistim bi ara. Kalani digerinden tamamlayip 225 devam etmistim

Canim Hayırlı olsun. Bu kaçıncı denemen nerde yaptiriyosun
Benim bir oğlum var. 2. Deneme de olmuştu. Istanbul gazı osman paşa hastanesinde olmuştu.

Şimdi antep nova fertil de yaptırıyoruz :)
Hayirlisi olsun canim canin sag olsun bunda da bi hayir vardir bak dikkat etmisler en azindan transfer edip gecelim dememisler

Hayirli olsun darisi bana insallahh iki gunum kaldi benimde sanki stresten adet olmucakmisim gibi geliyor. Hic belirtim yok

450 ligin icinden fazla cikiyor canim bende 225 kullanmistim bi ara. Kalani digerinden tamamlayip 225 devam etmistim
Inşallah biran önce sende başlarsın, evet hemşire de öyle söyledi :) teşekkür ederim.

Hayirli olsun canimmm. Hayirli haberlerini bekliyoruzzz. 5.gune ulasan yumurta daha iyi gelismis olur. Tabi bu yumurta takibinr bagli belki 3.gunu uygun gorur. Ben daha konusmaya gittigimde 5.gunu transfer olur dedi doktor. Vardir tabi bildikleri
Bende güveniyorum doktoruma ama anne yüreği işte hahhahaha ../ inşallah 5.güne de gider embriyolarımız sıkı sıkı yapışırlar doğana kadar bizeee :KK54:

Benim bir oğlum var. 2. Deneme de olmuştu. Istanbul gazı osman paşa hastanesinde olmuştu.

Şimdi antep nova fertil de yaptırıyoruz :)

Inşallah biran önce sende başlarsın, evet hemşire de öyle söyledi :) teşekkür ederim.
canim insalah guzel haberler verirsn tup bebek yaptrdgni gozden kaçırmisim kurabiyelere bakinirken sonra donup dolasip yine tup bebek mevzularina daldm bizde baslayacgz kisa dogru Allah bizlerede nasip etsn:KK200:

Aminn insallah da nasıl uyuyacağım bilmiyorum

Şimdi elini karnına koy ve TEVEKKELTÜ ALELLAH de canm tevekkül ettim Allahım sana.demek bunu diye diye yat zaten uyursn bak pozitif olman lazm Allahım sana bıraktım bana hayırlısı neyse onu nasip et de inşallah güzel olacak bak göreceksin

canim insalah guzel haberler verirsn tup bebek yaptrdgni gozden kaçırmisim kurabiyelere bakinirken sonra donup dolasip yine tup bebek mevzularina daldm bizde baslayacgz kisa dogru Allah bizlerede nasip etsn:KK200:
Rabbim sizede nasıp etsin canım, inşallah. Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın. :)
Kızlar yarın kontrolüm var ve içim öyle kötü ki. Inşallah güzel haberlerim olur bi tuhafim

Pozitif düşünmek çok önemli canım, stres yumurta kalitesini çok etkiliyor. Inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

Bende istiyorum yeniden bakilmasini. En son 1 sene once verilmisti testi. Simdiye kadar neler neler oldu Allah bilir. Yarin doktoru arayip sorayim. istesin mutlaka:KK48:

Normalde zaten spermiyograma bakmadan tedaviye başlamıyorlarki benim eşim nerdeyse 3 ayda bir örnek verdi her aşılamada her tedavide baştan istiyorlar. bence spermiyogram yaptırın.

Back
X