2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

burcuburcuuu burcuburcuuu benim 7. Gün değerim 24 dü zaten seninde yükselmiş soneadan okudumda böyle şeylerle aklını bulandırma hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın:KK200:

burcuburcuuu burcuburcuuu benim 7. Gün değerim 24 dü zaten seninde yükselmiş soneadan okudumda böyle şeylerle aklını bulandırma hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın:KK200:
Teşekkür ederim canım. İçime biraz su serptin. Artık kötü düşünmiycem diyorum. Kendi kendime ben hamileyim. Allah’ın izniyle kucağıma alınan inşallah diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın diye dua ediyorum

Teşekkür ederim canım. İçime biraz su serptin. Artık kötü düşünmiycem diyorum. Kendi kendime ben hamileyim. Allah’ın izniyle kucağıma alınan inşallah diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın diye dua ediyorum

Amin inşallah asıl iş kaldıktan sonra başlıyo stres korku endişe pozitife görene kadar yaşadığının iki katı pozitif düşün 24 ten 10. Haftama geldim çpk şükür

Canim kacta transfer heycanlımısın
Heycan olmaz mii su an tavan yaptii :)
Bütün test günümdü. 240 çıktı. 17 ün sonra kontrole çağırdı. Kese ve kalp atışı İçin . O zamana kadar ilaçlar ve iğneye devammış. Çok şükür bu sonucu görmek bile mutluluk verici.
hilal1907 hilal1907 sen ne yaptın? Nasılsın?
Hayirli olsun canim benimm :anneadayı:

1,5 dan beri bekliyorum kizlarr 15-20 dkya alicaz dedilerr.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 32
Back
X