2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayırlı olsun kuzum Rabbim kucağına almayı nasip eylesin:KK200: yarın 10 da sana katılıyorum Allah’ın izniyle ... Nasıl hissediyorsun ?
Amin canimmm sagolasinn. Valla bilmiyorum ki aksam biraz karnimin icinde yanmalar oldu. Ama cok erken hemen belirti aramaya basladikk. Surekli yatmiyorum biraz dinleniyorum biraz geziyorumm cok oturmak istemiyorumm.
Ben dinlenmedeyim canim bikac ay tedaviyi dusunmiyorum acikcasi. Nisan gibi gideriz heralde nasip bakalim. Bugunmuydi senin transferin nasil gecti
Anladim canim hayirlisi olsun insallahh. İyiydi cok sukur canim dr cok guzel gecti dedi. Bende sorun yasamadim rahattim yani.
Canım allah yardımcımız olsun benimde saat 15:00 gibi
Dualarimiz seninle canimm minnoslarini al gel
Aldım bebeğimi :halay: darısı başına az kaldı sana da :KK76: Amin canım
Hayirli olsun canim insallah pozitif sonuc alacaksinn

Aldım bebeğimi :halay: darısı başına az kaldı sana da :KK76: Amin canım

Amin canimmm sagolasinn. Valla bilmiyorum ki aksam biraz karnimin icinde yanmalar oldu. Ama cok erken hemen belirti aramaya basladikk. Surekli yatmiyorum biraz dinleniyorum biraz geziyorumm cok oturmak istemiyorumm.

Anladim canim hayirlisi olsun insallahh. İyiydi cok sukur canim dr cok guzel gecti dedi. Bende sorun yasamadim rahattim yani.

Dualarimiz seninle canimm minnoslarini al gel

Hayirli olsun canim insallah pozitif sonuc alacaksinn

Bende aldım minnoşunu eve gidoyorum☺

Yeni anne adaylarımız da varmış, kızlar rabbim gönlünüze göre versin.:anneadayı::anneadayı: Günler çabucak geçsin inşallah... :halay::halay:

Birşey sorucam kızlar. Bugün aile hekimine ilaçları yazdırmaya gittim. crinone jeli vermedi. Onu kadın Doğum uzmanına yazdırın dedi. O şekilde alan oldu mu? Sigorta ne kadarını karşılıyor acaba? Normal alırsam 109 tl imiş. Ben ilk alırken 3 kutu almıştım. Hiç fiyatını sormamıştım.

Birşey sorucam kızlar. Bugün aile hekimine ilaçları yazdırmaya gittim. crinone jeli vermedi. Onu kadın Doğum uzmanına yazdırın dedi. O şekilde alan oldu mu? Sigorta ne kadarını karşılıyor acaba? Normal alırsam 109 tl imiş. Ben ilk alırken 3 kutu almıştım. Hiç fiyatını sormamıştım.
%20sini oduyoruz cnm

Back
X