2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bir sorum daha var. Bebek bakım ürünü olarak ne aldınız veya almayı planlıyorsunuz?
Mustela, sebamed, unibaby, nivea, chicco bir çok markanın ürünü var. Sizce hangi marka daha iyi hangisini seçmeliyiz.

Ben mustela kullandim hala da kullanıyorum

Mustela aldim bende. Kardeşim ebe o da onu tavsiye etti konak olmasını önlemesi açısından.

Daha hızlı geçiyor ben oğlumda son 3 aya yetişememiştim resmen bir telaş bir koşturmaca :)
Ayy inşallah yaa zaten şuan taşınıyoruz taşınma korkusu diğer evin tadilatı bayrama anca geçerim eve bayramdan sonra alışverişini yapcam falan allahtan doğum temizliği olmayacak taşınacağım için halılarımı falan yıkatmaya vercem zaten boya badana da oluyooff benim aslında çok işim varda bu işleri yapmaya takatim yokk sanki hiç taşınmayacakmış gibi yatıyorum bütün gün yıkanıp kaldırılacak tonla şey varr ayy yazınca bile korktummm

Seba med düşümüyorum pişik kremi falan ıslak bendil uni bayb düşünüyorum annem doğal bi şampuan almış bebeğe 6 ay kadar kullanılır baya büyük o yüzden şampuan almayı düşünmüyorum ama uni yada sebamed olurdu oda

Sanırım mustela en iyisi hastanelerde onu kullanıyor çoğu yerde

Hayırlısı olsun.Benim cumartesi günü bişey kalmadı yani.İnşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz.Korkunun ecele faydası yok :)

Kızlar selam göbeğinize ne sürüyorsunuz benimki çok sertleşmeye başladı bişeylet alıp sürmem lazım

Hayırlısı olsun.Benim cumartesi günü bişey kalmadı yani.İnşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz.Korkunun ecele faydası yok :)
Canim bende bugun girdim cok heycanliydim cok sukur ki iyi cikti darisi size insallah sadece aklima takilan 4 gun geri cikti normalden 22 hafta olcakti 21 3 cikti

Kızlar selam göbeğinize ne sürüyorsunuz benimki çok sertleşmeye başladı bişeylet alıp sürmem lazım
Hakiki zeytin yağı sürüyorum aktardan aldım küçük bi tüp göbeğim hala çıkmadığı için çatlak kremi almadım daha bu arada acayip tüylenme yapıyo zeytinyağı malesef ama yumuşacık oluyo ve 1,2 gün o yumuşaklık kalıyor

Hastane çıkısı çok giyilmiyor bebek iri doğabilir boyu uzun olabilir vs. Eltim hiç kullanamadı mesela, uygun fiyatlı gönlüne yatan bulursan bir takım al at kenara indirimli 50 tl civarı almıştık biz onun haricinde 0-3 ay beğendiğin kıyafetler alırsan yedek daha kullanışlı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…