- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.701
Amin canım inşallah benim de sıkıntısız geçer.Bazen ultrasondan ultrasona değişebiliyo ölçüm durumu.Kafaya takma bence.Bol kaşar muz tüket bebeğe kilo aldırıyomuş kaşarla muzCanim bende bugun girdim cok heycanliydim cok sukur ki iyi cikti darisi size insallah sadece aklima takilan 4 gun geri cikti normalden 22 hafta olcakti 21 3 cikti
Ben mustela kullandim hala da kullanıyorum
Ben iki kızıma da chicco kullandım şuan da da bebek için gene chicco aldım canim
Mustela aldim bende. Kardeşim ebe o da onu tavsiye etti konak olmasını önlemesi açısından.
Seba med düşümüyorum pişik kremi falan ıslak bendil uni bayb düşünüyorum annem doğal bi şampuan almış bebeğe 6 ay kadar kullanılır baya büyük o yüzden şampuan almayı düşünmüyorum ama uni yada sebamed olurdu oda
Sağolun kızlar mustela daha çok tavsiye ediliyor sanırım. Tercihimi muhtelemen musteladan yana kullanıcam bende. Birde sanırım 4lü set halindekiler daha uygun oluyor. Onlardan almayı planlıyorum.Sanırım mustela en iyisi hastanelerde onu kullanıyor çoğu yerde
Ben hakiki zeytinyağı sürüyorum. Şimdilik yeterli nemlendiriyor gibi. Yetersiz hissedersem eğer lierac veya mustela almayı planlıyorum canım.Kızlar selam göbeğinize ne sürüyorsunuz benimki çok sertleşmeye başladı bişeylet alıp sürmem lazım
Ben de yeni basladim dr um ilk gebelik doneminde tahlil istemis daha sonra dusebiliyor bu onceki dogumda boyle olmustu demisti bekledik cok dusmedi o zaman baslayalim artik hormon vermeye dedi. Onemli bir husus olsaydi uyarirdi muhakkakBenim korkum bu zamana kadar bilmiyordum etkisi oldu mu acaba
Bugün buraya yazdıktan sonra bir takım gördüm instagramda 3lü takımını sipariş vericem hatta birazdan. Tulum, şapka, iç badi şeklinde.Hastane çıkısı çok giyilmiyor bebek iri doğabilir boyu uzun olabilir vs. Eltim hiç kullanamadı mesela, uygun fiyatlı gönlüne yatan bulursan bir takım al at kenara indirimli 50 tl civarı almıştık biz onun haricinde 0-3 ay beğendiğin kıyafetler alırsan yedek daha kullanışlı olur diye düşünüyorum
Ben yasamistim. Baharatlari hayatimdan tamamen cikardim. Birde kasintiyi rahatlatmak icin fenistil jel melhem kullanmistim. Gebelik alerjisi deniyor buna.Kızlar ben yemek yediğim an kaşınmaya başlıyorum artık yemek bile yemek istemiyorum acaba gebelikle alakalı bi durum olabilirmi ona göre doktora gitmeye karar verdim çübkü sinir bozucu bi hal almaya başladı varmı böyle bişey yaşıyan yada gebelikle ilgili olabilirmi
Vucut ve banyo urunleri icin mustela kullaniyorum. Pisik icinde evinizde mutlaka sudocream bulunsun.Kızlar bir sorum daha var. Bebek bakım ürünü olarak ne aldınız veya almayı planlıyorsunuz?
Mustela, sebamed, unibaby, nivea, chicco bir çok markanın ürünü var. Sizce hangi marka daha iyi hangisini seçmeliyiz.
Bebe yağı suruyorum ben canım 1 aydır her gece.Kızlar selam göbeğinize ne sürüyorsunuz benimki çok sertleşmeye başladı bişeylet alıp sürmem lazım
Kitikate nin tulum ve şapkasini ebebekten 19tl ye aldim. Acikcasi ben de sasirmistim organik oldugu halde neden ucuz diye aaa prematureymis Allahtan istedim 1 goz Allah verdi 2 goz zaten premature icin ariyordumBen de hastane cikislarini pek begenmemistim acayip süslü firfirli yada baskili resimler falan. Ama bi tane buldum krem rengi hicbir süsü püsü yok sadece bazi yerlerine dantel koymuslar ama cok kibar duruyor.Kitikate diye bi marka organik ürünler yapiyor sadece. Süslü püslü seyleri severim normalde ama yeni dogan bebek ne kadar sade olsa o kadar güzelmis gibime geliyo. Tabi benim fikrim :) yaklasik 200 tl idi.
Sudocream hep aklımda. Doğumdan önce alıcam inşallah mutlaka. Hatta bir ara e bebekte büyük boyu indirimdeydi yarı fiyatına düşmüştü ama yetişemedim ben.Vucut ve banyo urunleri icin mustela kullaniyorum. Pisik icinde evinizde mutlaka sudocream bulunsun.
Indirimli ürünleri oluyor sanirim bazen. Denk getirince avantajli oluyor. Ben o markayi cok begendim fazla sade ama kumaslarinin yeri cok güzel. Hastane cikislarinda pek indirim olmuyo galiba set halinde oldugu icin.Kitikate nin tulum ve şapkasini ebebekten 19tl ye aldim. Acikcasi ben de sasirmistim organik oldugu halde neden ucuz diye aaa prematureymis Allahtan istedim 1 goz Allah verdi 2 goz zaten premature icin ariyordum
Çok teşekkür ederim içim rahatladıBen de yeni basladim dr um ilk gebelik doneminde tahlil istemis daha sonra dusebiliyor bu onceki dogumda boyle olmustu demisti bekledik cok dusmedi o zaman baslayalim artik hormon vermeye dedi. Onemli bir husus olsaydi uyarirdi muhakkak
Ben bordoyu daha çok beğendimİyi akşamlar hanımlar. Artık bizde yavaştan başladık bişeyler almaya. Araba bakıyorduk nette indirimde olunca eşim alalım dedi. Karar verdik aldık bugün geldi ama farklı rengi gelmiş.yanlış göndermişler. Biz bej rengi sipariş ettik onlar bordo göndermiş. Eşim değiştirmeyelim diyo ama benim içime pek sinmedi
Eki Görüntüle 2150017 sipariş ettiğimiz bu bej rengi
Eki Görüntüle 2150018 buda bize gönderilen. Bej rengi daha güzel dimi kızlar. Değiştireyim mi
Değiştir canım bej daha güzelİyi akşamlar hanımlar. Artık bizde yavaştan başladık bişeyler almaya. Araba bakıyorduk nette indirimde olunca eşim alalım dedi. Karar verdik aldık bugün geldi ama farklı rengi gelmiş.yanlış göndermişler. Biz bej rengi sipariş ettik onlar bordo göndermiş. Eşim değiştirmeyelim diyo ama benim içime pek sinmedi
Eki Görüntüle 2150018 buda bize gönderilen. Bej rengi daha güzel dimi kızlar. Değiştireyim mi
Bej olanı daha çok beğendim ben:)İyi akşamlar hanımlar. Artık bizde yavaştan başladık bişeyler almaya. Araba bakıyorduk nette indirimde olunca eşim alalım dedi. Karar verdik aldık bugün geldi ama farklı rengi gelmiş.yanlış göndermişler. Biz bej rengi sipariş ettik onlar bordo göndermiş. Eşim değiştirmeyelim diyo ama benim içime pek sinmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?