2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim bende bugun girdim cok heycanliydim cok sukur ki iyi cikti darisi size insallah sadece aklima takilan 4 gun geri cikti normalden 22 hafta olcakti 21 3 cikti
Amin canım inşallah benim de sıkıntısız geçer.Bazen ultrasondan ultrasona değişebiliyo ölçüm durumu.Kafaya takma bence.Bol kaşar muz tüket bebeğe kilo aldırıyomuş kaşarla muz

Kızlar ben yemek yediğim an kaşınmaya başlıyorum artık yemek bile yemek istemiyorum acaba gebelikle alakalı bi durum olabilirmi ona göre doktora gitmeye karar verdim çübkü sinir bozucu bi hal almaya başladı varmı böyle bişey yaşıyan yada gebelikle ilgili olabilirmi

Kızlar merhaba bugün detaylımız vardı.Çok şükür bebeğim iyi sadece çok hareketli değil dedi biraz daha hareketli olabilir ama sıkıntılı bir durum yok dedi.Benim sağ gögsümün altında inanılmaz bir agrı oluyodu öyleki sırtıma vuruyo sancısı ben bebek büyüdüğü içindir diye düşünürken meğerse safra kesesinde polip olduğunu söyledi kötü huylu değil ama irili ufaklı birkaçtane var dedi kendi doktoruna sor ve ona göre tedavi yöntemi belirler dedi.Biraz araştırdımda kolestrolden dolayı olabilirmiş bide allah korusun ileri boyutta olması kansere yol acabiliyormuş..sormak istediğim böyle bişeyle karşılaşan varmı.yarın kendı dr.uma gitcem hem raporu göturcem hemde bu durumu sorucam

Ben mustela kullandim hala da kullanıyorum

Ben iki kızıma da chicco kullandım şuan da da bebek için gene chicco aldım canim

Mustela aldim bende. Kardeşim ebe o da onu tavsiye etti konak olmasını önlemesi açısından.

Sanırım mustela en iyisi hastanelerde onu kullanıyor çoğu yerde
Sağolun kızlar mustela daha çok tavsiye ediliyor sanırım. Tercihimi muhtelemen musteladan yana kullanıcam bende. Birde sanırım 4lü set halindekiler daha uygun oluyor. Onlardan almayı planlıyorum.

Benim korkum bu zamana kadar bilmiyordum etkisi oldu mu acaba
Ben de yeni basladim dr um ilk gebelik doneminde tahlil istemis daha sonra dusebiliyor bu onceki dogumda boyle olmustu demisti bekledik cok dusmedi o zaman baslayalim artik hormon vermeye dedi. Onemli bir husus olsaydi uyarirdi muhakkak

Bugün buraya yazdıktan sonra bir takım gördüm instagramda 3lü takımını sipariş vericem hatta birazdan. Tulum, şapka, iç badi şeklinde.
8li takımda var ama eldiven, ağız mendili, zıbın gibi ufak ufak parçalar için 60 lira gibi bir fark arada. Bende 3lüyü alıp geri kalan parçaları kendim tamamlamayı düşünüyorum.
Hemde 0-3 ay daha uzun süre giydiririm diyorum :)

Ben yasamistim. Baharatlari hayatimdan tamamen cikardim. Birde kasintiyi rahatlatmak icin fenistil jel melhem kullanmistim. Gebelik alerjisi deniyor buna.

Vucut ve banyo urunleri icin mustela kullaniyorum. Pisik icinde evinizde mutlaka sudocream bulunsun.

Kitikate nin tulum ve şapkasini ebebekten 19tl ye aldim. Acikcasi ben de sasirmistim organik oldugu halde neden ucuz diye aaa prematureymis Allahtan istedim 1 goz Allah verdi 2 goz zaten premature icin ariyordum

Kitikate nin tulum ve şapkasini ebebekten 19tl ye aldim. Acikcasi ben de sasirmistim organik oldugu halde neden ucuz diye aaa prematureymis Allahtan istedim 1 goz Allah verdi 2 goz zaten premature icin ariyordum
Indirimli ürünleri oluyor sanirim bazen. Denk getirince avantajli oluyor. Ben o markayi cok begendim fazla sade ama kumaslarinin yeri cok güzel. Hastane cikislarinda pek indirim olmuyo galiba set halinde oldugu icin.

Ben de yeni basladim dr um ilk gebelik doneminde tahlil istemis daha sonra dusebiliyor bu onceki dogumda boyle olmustu demisti bekledik cok dusmedi o zaman baslayalim artik hormon vermeye dedi. Onemli bir husus olsaydi uyarirdi muhakkak
Çok teşekkür ederim içim rahatladı

İyi akşamlar hanımlar. Artık bizde yavaştan başladık bişeyler almaya. Araba bakıyorduk nette indirimde olunca eşim alalım dedi. Karar verdik aldık bugün geldi ama farklı rengi gelmiş.yanlış göndermişler. Biz bej rengi sipariş ettik onlar bordo göndermiş. Eşim değiştirmeyelim diyo ama benim içime pek sinmedi

sipariş ettiğimiz bu bej rengi

buda bize gönderilen. Bej rengi daha güzel dimi kızlar. Değiştireyim mi

Ben bordoyu daha çok beğendim

Değiştir canım bej daha güzel

Bej olanı daha çok beğendim ben:)

Aksam alışverişi yaptım yoruldum. Bez atmak icin özel çöp kovası aldım e bebekten. Kullanıcı yorumları bi hayli iyiydi. Birde bi arkadaşım da onu kullanıyor memnundu. İndirimdeyken aldım. Hediye cekimiz vardı üstüne kanguru bebek deterjanı ve kendim için göğüs ucu kremi aldım. Her şey ihtiyaç halinde yavaş yavaş odasını hazırlamaya çalışıyorum sanki yetişmeyecek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…