- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.721
Bende ayni markanın bejini almayı düşünuyorum.Bordo pek hoşuma gitmedi açıkçasıİyi akşamlar hanımlar. Artık bizde yavaştan başladık bişeyler almaya. Araba bakıyorduk nette indirimde olunca eşim alalım dedi. Karar verdik aldık bugün geldi ama farklı rengi gelmiş.yanlış göndermişler. Biz bej rengi sipariş ettik onlar bordo göndermiş. Eşim değiştirmeyelim diyo ama benim içime pek sinmedi
Eki Görüntüle 2150017 sipariş ettiğimiz bu bej rengi
Eki Görüntüle 2150018 buda bize gönderilen. Bej rengi daha güzel dimi kızlar. Değiştireyim mi
E bebekte 1.5ay once indirim vardi siz yinede takipte olun.. 1700 luk travel sistemi 600 e saatilar ama 2 saat icinde tukendi..Bende ayni markanın bejini almayı düşünuyorum.Bordo pek hoşuma gitmedi açıkçası
Benim resmen elim ayagim oldu sudo sinek isirsa suruyorum pisik olsa suruyorum isilik olsa yine suruyorum esim dalga gecer arada isvicreli bilim adamlari senim icin bi bunu uretseymis kafiymis bosuna telef oluyor adamlar diyeSudocream hep aklımda. Doğumdan önce alıcam inşallah mutlaka. Hatta bir ara e bebekte büyük boyu indirimdeydi yarı fiyatına düşmüştü ama yetişemedim ben.
Malesef olmuyor ama piyasadaki cogu kalitesiz maldan cok daha iyi kaliteye ve fiyata satiliyorlar o bi gercek. Ebebek uygulamayi indirip indirim haberlerini takip etmekte cok buyuk fayda var canim. Bebek arabamizi 1/3 fiyatina oto koltugumuzuda epey ucuza denk getirmistik. Simdi 2.bir oto koltugu icin pusuya yatmis bulunmaktayim :))Indirimli ürünleri oluyor sanirim bazen. Denk getirince avantajli oluyor. Ben o markayi cok begendim fazla sade ama kumaslarinin yeri cok güzel. Hastane cikislarinda pek indirim olmuyo galiba set halinde oldugu icin.
Sivilce lekelerine de çok iyi geliyomuş :)Benim resmen elim ayagim oldu sudo sinek isirsa suruyorum pisik olsa suruyorum isilik olsa yine suruyorum esim dalga gecer arada isvicreli bilim adamlari senim icin bi bunu uretseymis kafiymis bosuna telef oluyor adamlar diyeay napim ise yariyor kullanmayayim mi
Kız ne yetişmemesi daha çook var ben son 1 ayda bitiriyorumAksam alışverişi yaptım yoruldum. Bez atmak icin özel çöp kovası aldım e bebekten. Kullanıcı yorumları bi hayli iyiydi. Birde bi arkadaşım da onu kullanıyor memnundu. İndirimdeyken aldım. Hediye cekimiz vardı üstüne kanguru bebek deterjanı ve kendim için göğüs ucu kremi aldım. Her şey ihtiyaç halinde yavaş yavaş odasını hazırlamaya çalışıyorum sanki yetişmeyecek gibi geliyor
Saol canım arada bakıyım oraya indirim denk gelir belkiE bebekte 1.5ay once indirim vardi siz yinede takipte olun.. 1700 luk travel sistemi 600 e saatilar ama 2 saat icinde tukendi..
Burası Azerbaycanin lenkeran şehri cnm 6 haftadır gitmedim InsAllah kötü birsey yoktur Türkiye ye gider gitmez her türlü tahlil ne varsa yaptiricam :)) siz de yurtdışındaydiniz değil mi orda da böyle miOrasi neresi :)
Ben avrupadayim burda da doktora kalsa 6 haftada bir cagircak ama ben ayda bir gitmek icin zorluyorum. Cok basit olarak bakiliyor ultrasonun baslamasi bitmesi bir oluyor genelde 2-3 dk sürüyor ve aytintili bile 7 dk sürmüstüBurası Azerbaycanin lenkeran şehri cnm 6 haftadır gitmedim InsAllah kötü birsey yoktur Türkiye ye gider gitmez her türlü tahlil ne varsa yaptiricam :)) siz de yurtdışındaydiniz değil mi orda da böyle mi
Bence bej olan daha güzel.İyi akşamlar hanımlar. Artık bizde yavaştan başladık bişeyler almaya. Araba bakıyorduk nette indirimde olunca eşim alalım dedi. Karar verdik aldık bugün geldi ama farklı rengi gelmiş.yanlış göndermişler. Biz bej rengi sipariş ettik onlar bordo göndermiş. Eşim değiştirmeyelim diyo ama benim içime pek sinmedi
Eki Görüntüle 2150017 sipariş ettiğimiz bu bej rengi
Eki Görüntüle 2150018 buda bize gönderilen. Bej rengi daha güzel dimi kızlar. Değiştireyim mi
Aynen ultrason fotosu istemezsen vermiyorlarBen avrupadayim burda da doktora kalsa 6 haftada bir cagircak ama ben ayda bir gitmek icin zorluyorum. Cok basit olarak bakiliyor ultrasonun baslamasi bitmesi bir oluyor genelde 2-3 dk sürüyor ve aytintili bile 7 dk sürmüstükontrollerde arkadaslarinki gibi ayrintili kan tahlilleri de olmuyor. Bilmiyorum hangisi iyi. Ben de türkiyeye gidince ilk isim doktora gitmek olmustu :) Boy boy foto vermisti doktor sasirdik
Oda güzelde ilk önce direk bej rengini beğendim ya şimdi karşımda duruyor mesela ısınamadım bordo ya.Ben bordoyu daha çok beğendim
Değiştir canım bej daha güzel
Bej olanı daha çok beğendim ben:)
Bende ayni markanın bejini almayı düşünuyorum.Bordo pek hoşuma gitmedi açıkçası
Sanırım herkes benim düşüncemde. Geri göndereyim eşim alışırsın bordo ya diyo da yok olmuyor karşımda durdukça ısınamadım ona. Diğer türlü çok güzel araba kullanışlıBence bej olan daha güzel.
Aynen indirimleri takip etmek lazım. Eşimde bunu rast gele buldu bir günlüğüne indirime girmiş 650 tlye aldık. Normalde 1200 filanda sanırımE bebekte 1.5ay once indirim vardi siz yinede takipte olun.. 1700 luk travel sistemi 600 e saatilar ama 2 saat icinde tukendi..
12. haftadan beri lierac sürüyorum. doktorum göbeğin büyümeden başlaman lazım. büyüdükten sonra başlarsan daha çok çatlarsın demişti.Kızlar selam göbeğinize ne sürüyorsunuz benimki çok sertleşmeye başladı bişeylet alıp sürmem lazım
O zaman kesinlikle gönderOda güzelde ilk önce direk bej rengini beğendim ya şimdi karşımda duruyor mesela ısınamadım bordo ya.
O zaman kesinlikle gönder ben park yatak almıştım nette göründüğü gibi çıkmadı rengihğç ısınamadım eşimde Sağolsun tekrar iade işlemi için uğraştı
Sanırım herkes benim düşüncemde. Geri göndereyim eşim alışırsın bordo ya diyo da yok olmuyor karşımda durdukça ısınamadım ona. Diğer türlü çok güzel araba kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?