2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende ayni markanın bejini almayı düşünuyorum.Bordo pek hoşuma gitmedi açıkçası

Sudocream hep aklımda. Doğumdan önce alıcam inşallah mutlaka. Hatta bir ara e bebekte büyük boyu indirimdeydi yarı fiyatına düşmüştü ama yetişemedim ben.
Benim resmen elim ayagim oldu sudo sinek isirsa suruyorum pisik olsa suruyorum isilik olsa yine suruyorum esim dalga gecer arada isvicreli bilim adamlari senim icin bi bunu uretseymis kafiymis bosuna telef oluyor adamlar diye ay napim ise yariyor kullanmayayim mi

Indirimli ürünleri oluyor sanirim bazen. Denk getirince avantajli oluyor. Ben o markayi cok begendim fazla sade ama kumaslarinin yeri cok güzel. Hastane cikislarinda pek indirim olmuyo galiba set halinde oldugu icin.
Malesef olmuyor ama piyasadaki cogu kalitesiz maldan cok daha iyi kaliteye ve fiyata satiliyorlar o bi gercek. Ebebek uygulamayi indirip indirim haberlerini takip etmekte cok buyuk fayda var canim. Bebek arabamizi 1/3 fiyatina oto koltugumuzuda epey ucuza denk getirmistik. Simdi 2.bir oto koltugu icin pusuya yatmis bulunmaktayim :))

Sivilce lekelerine de çok iyi geliyomuş :)
Sen böyle anlatınca bende viks kullanıyorum herşeye. Sinek ısırığı, sivilce, ağrı vs. Herşeye viks sürüyorum :) bi ara kokusunu çok seviyorum diye geceleri el kremi olarak kullanıyodum

Kız ne yetişmemesi daha çook var ben son 1 ayda bitiriyorum

Burası Azerbaycanin lenkeran şehri cnm 6 haftadır gitmedim InsAllah kötü birsey yoktur Türkiye ye gider gitmez her türlü tahlil ne varsa yaptiricam :)) siz de yurtdışındaydiniz değil mi orda da böyle mi
Ben avrupadayim burda da doktora kalsa 6 haftada bir cagircak ama ben ayda bir gitmek icin zorluyorum. Cok basit olarak bakiliyor ultrasonun baslamasi bitmesi bir oluyor genelde 2-3 dk sürüyor ve aytintili bile 7 dk sürmüstü kontrollerde arkadaslarinki gibi ayrintili kan tahlilleri de olmuyor. Bilmiyorum hangisi iyi. Ben de türkiyeye gidince ilk isim doktora gitmek olmustu :) Boy boy foto vermisti doktor sasirdik

Bence bej olan daha güzel.

Aynen ultrason fotosu istemezsen vermiyorlar
Ben doktorumu değiştirdim yeni doktorum baya ilgili resmen eşim ve benle bir saate yakın muhabbet etti Türkiye hakkında konuştuk bizim eşimle tanışmamız vs
Bilgisayar ekranındaki Van fotoğrafı favori fotosuymuş
baya tatmin oldum ilk doğumumdaki doktorum doğum izininde olunca hastahanede bi doktora başaldım genç sempatik biri lakin tecrübesiz geldi bana profosyenel değildi
Beni de ayda bir çağırıyor hareketleri hissedince ben artık o kadar da gitmek istemiyorum :)

Ben bordoyu daha çok beğendim
Oda güzelde ilk önce direk bej rengini beğendim ya şimdi karşımda duruyor mesela ısınamadım bordo ya.

Değiştir canım bej daha güzel

Bej olanı daha çok beğendim ben:)

Bende ayni markanın bejini almayı düşünuyorum.Bordo pek hoşuma gitmedi açıkçası

Bence bej olan daha güzel.
Sanırım herkes benim düşüncemde. Geri göndereyim eşim alışırsın bordo ya diyo da yok olmuyor karşımda durdukça ısınamadım ona. Diğer türlü çok güzel araba kullanışlı

E bebekte 1.5ay once indirim vardi siz yinede takipte olun.. 1700 luk travel sistemi 600 e saatilar ama 2 saat icinde tukendi..
Aynen indirimleri takip etmek lazım. Eşimde bunu rast gele buldu bir günlüğüne indirime girmiş 650 tlye aldık. Normalde 1200 filanda sanırım

Günaydın kızçeleerr nasılsınız. Benim salon eşyalarım geldi şükür tv de salona geçti bir teledünyadan gelip bağlamaları gerekiyor. Alışveriş listemi yaptım araç gereçler anne bebek ürünleri bunda sıkıntı yok az çok ne alacağım belli ama kıyafet konusunda tıkanıp kalıyorum yenidoğan,-0-3 ve 3-6 almayı planlıyorum aldıklarımda var ama kaçıncı aydan kaç tane ne var tam bilmiyorum bir ayırıp saymam lazım

ama 20 li bir hastane çıkışı var içinde biraz süslü hastanede giydirmeye bir alt üst takım, yine daha sade bir alt üst takım, tulum, iç badi, iç zıbın, ikişer tane ağız mendili, şapka, eldiven var ayrıca havlu ve battaniyesi var aklımda kalan. Aldığım ayrı alt üst dış zıbınlı takımlarda var 5-6 tane oldular. Şimdi annem ben 10 lu bir takım daha alayım dedi battaniyeli, iki tane de 5 li takım alalım dedik fazla mı olur ben daha internetten buradan beğendiğim güzel tulumlardan alt üst takımlardan almak istiyorum yetmeyecek gibi geliyor

Kızlar selam göbeğinize ne sürüyorsunuz benimki çok sertleşmeye başladı bişeylet alıp sürmem lazım
12. haftadan beri lierac sürüyorum. doktorum göbeğin büyümeden başlaman lazım. büyüdükten sonra başlarsan daha çok çatlarsın demişti.

kızlar hastane çıkışı konuşulmuş
ben ilk kızımda idil babynin 20 li hastane çıkışını almıştım. çok işimi gördü. tavsiye ederim.

O zaman kesinlikle gönder
O zaman kesinlikle gönder ben park yatak almıştım nette göründüğü gibi çıkmadı rengihğç ısınamadım eşimde Sağolsun tekrar iade işlemi için uğraştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…