- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.721
Allah şifa versin çabucak atlat inşallah canım.Selam kızlar çok fazla giremiyorum herkes iyidir umarım.
Bende grip olan hamileler kervanına katıldım fena şekilde gribim burnum çeşme gibi
Umarım kısa zamanda atlatırım çok zor hamileyken hasta olmak
Evet orada düşünüyoruz bi aksilik olmazsa canımLatif bey benim doktorum. peki siz dogumu da orda mi düşünüyorsunuz
Kizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsinhastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Canım progestan iğne yapmadılar mı. Yazmadılarsa bile sen al bence. İnşallah düşük olmaz gerçekten çok üzüldümArkadaslar kanamam bugun 2 de basladi hemen zeynepkamil dogum hastanesine gittik ultrasonla bakti doktor kese de yerinde duruyordu parca parca gelirse acile gel tekrar dedi. Simdi durmayinca tekrar baska yerde acile gittik ebe bakti boyle dusuk kanamasi olmaz dedi yattim biraz kanamayi takip ettiler cok azaldi zaten ve iyice koyuldu. Eve gonderdiler. Yarin kontrole gidicem doktoruma. Insallah dusuk yapmiyorumdur kizlar. Kanama durdu sayilir ama yine de korkuyoruz
Dun vuruldum progestan igne. O yuzden tekrar vermedi. Vajinal jel de kullaniyorumCanım progestan iğne yapmadılar mı. Yazmadılarsa bile sen al bence. İnşallah düşük olmaz gerçekten çok üzüldüm
Arkadaslar kanamam bugun 2 de basladi hemen zeynepkamil dogum hastanesine gittik ultrasonla bakti doktor kese de yerinde duruyordu parca parca gelirse acile gel tekrar dedi. Simdi durmayinca tekrar baska yerde acile gittik ebe bakti boyle dusuk kanamasi olmaz dedi yattim biraz kanamayi takip ettiler cok azaldi zaten ve iyice koyuldu. Eve gonderdiler. Yarin kontrole gidicem doktoruma. Insallah dusuk yapmiyorumdur kizlar. Kanama durdu sayilir ama yine de korkuyoruz
Ya bende bulansın istiyorum ama yok yAniilk yA bi de hissetmek istiyorum
Canım is güç yapıp yoruldunmu acaba ondanda olabilir belki yarın doktoruna göründe hayırlı haberlerini bekliyoruz içini ferah tutArkadaslar kanamam bugun 2 de basladi hemen zeynepkamil dogum hastanesine gittik ultrasonla bakti doktor kese de yerinde duruyordu parca parca gelirse acile gel tekrar dedi. Simdi durmayinca tekrar baska yerde acile gittik ebe bakti boyle dusuk kanamasi olmaz dedi yattim biraz kanamayi takip ettiler cok azaldi zaten ve iyice koyuldu. Eve gonderdiler. Yarin kontrole gidicem doktoruma. Insallah dusuk yapmiyorumdur kizlar. Kanama durdu sayilir ama yine de korkuyoruz
Allah şifa versin çabucak atlat inşallah canım.[/QUOTE
teşekkür ederim canım.Allah şifa versin çabucak atlat inşallah canım.
Canım geçmiş olsun inşallah kötü birşey yokturrrrKizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsinhastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Hoşgeldin aramıza canımmMerhaba arkadaşlar 2018 Eylül anneleri diye iyi ki aratmışım arama motorundan buldum sizleri :) Eylül’e kadar yoldaşlık edip fikir alabilirim. ben tedaviyle hamile kalabildim cok şükür. İnsallah devamı da gelir sorun Olmaz da Eylül de kucağıma almış olurum bebekimi. İnsallah hepimiz sorunsuz bir şekilde kucağımıza alabiliriz.
Hosbuldum teşekkür ederim :)Hoşgeldin aramıza canımm
İnşallah bişey olmaz canım bol bol dua etArkadaslar kanamam bugun 2 de basladi hemen zeynepkamil dogum hastanesine gittik ultrasonla bakti doktor kese de yerinde duruyordu parca parca gelirse acile gel tekrar dedi. Simdi durmayinca tekrar baska yerde acile gittik ebe bakti boyle dusuk kanamasi olmaz dedi yattim biraz kanamayi takip ettiler cok azaldi zaten ve iyice koyuldu. Eve gonderdiler. Yarin kontrole gidicem doktoruma. Insallah dusuk yapmiyorumdur kizlar. Kanama durdu sayilir ama yine de korkuyoruz
Geldi yaa kucuk kucuk pihti geldi ama ebe hemsire bu onemli degil biz buyuk pihti ve parcalardan bahsediyoruz dedi ama bilemiyorum yarin ogrenicez allaha emanet artik ne yasayacaksak gorucezCanım pıhtı ve parça gelmediyse sorun olmaz zaten azalmış böyle zararsız kanamalar olabiliyor ama yat dinlen tabi bir daha da olmaz inşallah yarın doktoruna da git baksın keseye iyice Rabbim bağışlasın yavrunu. Bende biraz fitil geri gelse bişey olsa acaba mı deyip lavaboya koşuyorum Allah korusun
Kizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsinhastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Geldi yaa kucuk kucuk pihti geldi ama ebe hemsire bu onemli degil biz buyuk pihti ve parcalardan bahsediyoruz dedi ama bilemiyorum yarin ogrenicez allaha emanet artik ne yasayacaksak gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?