- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Vallahi canım benim belim çok ağrıyor. Onun dışında normalde çok ağlayan biri değilimdir buna rağmen ağlamaktan helak oluyorum. En son kapıyı kilitleyemedim diye yarım saat ağladım :) ve müthiş yorgun gözüküyorum herkes hastayım sanıyor.Kızlar neler yaşıyorsunuz su aralar...? Mesela benim karnım şisiyor bakan hamile olduğumu anlar yani öyle halbuki gazz...:) birde çok sık acıkıyorum...agzimin tadi yok ne tatli ne eksi....tuzlu belki...
Bende hamile olmadan önce hep yerleşme kanaması olur sanmıştım, hatta adetten önce ki lekelenmeleri ona yormuştum kimi zaman, ama hamilelikte yaşamadım henüz,bi arkadaş yerleşme kanamasıyla anlamış, dinleme sakın kendini, günün geçerse test yap inş bebeğin seninledir:)kızlar aranızda yerlesme kanaması yasayan oldu mu.? adetime 1 hafta var ama kahve lekeler geldi bu kadar erken yerleşme olur mu yoksa kistim mi var? umarım yerlesmedir . dua edin bana olur mu hamişlerin dusı kabul olurmuş.
Evet tatlım bende de geçen pazartesi gecesi ilk bi kırmızı geldi kesin kimyasal dedim sonra pembeye kahveye döndü hala devam ediyor ama değerim yükselince dr progestan verdi oğlumu çok kaldırıyorum kaldırma dedi ama mecburum daha bebek 8.5 aylık bu sebep olabilirmi sildikçe geliyor bi kesiliyo bi çoooook hafif geliyor sildikçe seninde böyle miAyrıca kahverengi akintim var sizlerde de var mı doktor normal dedi progestan talep ettim vermedi düşeceği varsa her türlü düşecek engel olamayiz dedi
Cok sğol canım ben 2.gebeliğimd yerleşme kanaması yasadım adete 3-4gün kala fakat bu kez adete bir hafta olunca çok erken diye düşündüm o yüzden emin olamadımSahra41 Rabbim gönlüne gore hayirlisini versin canim...ben yerleşme yasamadim Canim. Kizimda yasamistim adetime 3-4 gün kala gibi yalan olmasin.....2009 da dünyaya geldi kizimmm....bazi şeyleri tam hatitliyamiyorum....arkadasim yeni hamile o da yasadi yine adetine 3-4 gün kala gibi...
Ah canım çokkk haklısın da bi kendime söz geçirebilsem :))Bende hamile olmadan önce hep yerleşme kanaması olur sanmıştım, hatta adetten önce ki lekelenmeleri ona yormuştum kimi zaman, ama hamilelikte yaşamadım henüz,bi arkadaş yerleşme kanamasıyla anlamış, dinleme sakın kendini, günün geçerse test yap inş bebeğin seninledir:)
Canım kusura bakma gerçekten bazen bizde cevap alamıyoruz ya başka bir konu oluyor ona dalıyoruz yada arada kaynıyor bu arada yumurtlama 24 -48 saat surebiliyorHanımlar, ovülasyon testim iki gündür pozitif. Kaç günden sonra silikleşir normalde?
Ben yapıyorum ovu testi benim 12 saat çift çizgi oluyor bazen yakalayamiyorum bile ama 3 gün süren de oluyorCanım kusura bakma gerçekten bazen bizde cevap alamıyoruz ya başka bir konu oluyor ona dalıyoruz yada arada kaynıyor bu arada yumurtlama 24 -48 saat surebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?