- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.221
Canım zarar vermez oğlumda o kadar çok gittim ki hiçbirşey olmadı,evine ultrason cihazı bile alanlar var zararı olsa almazlar gönlün rahat olsunBugün 7+1 oldum ama salı günü acile gidip kanama vardı o yüzden karnımdan bakmıştı çok küçük daha demişti salı günü 6+4 ken çok küçük dedş kalp atışı da yoktu henüz, bende o yüzden 3 şubata randevu almıştım ama çok merak ediyorum şuan ne durumda, nedenini bilmiyorum da zarar veriyormuş diye okudum bi yerde denk geldi
Ben yurtdisinda yasiyorum. Burda ultrasonla 7. Haftadan önce asla bakmiyorlar. Sonrada yaklasik 5-6 haftada bir cagiriyorlar. Hatta ilk randevuda kalp atisi var mi diyr bakiyolar kalp atisini dinletmiyorlar bile. Ultrason cihazi bebege zararli diye. O yüzden beklemekten baska caremiz olmuyo ne yazikkiCanım zarar vermez oğlumda o kadar çok gittim ki hiçbirşey olmadı,evine ultrason cihazı bile alanlar var zararı olsa almazlar gönlün rahat olsun
Canım biz de orada olsak kafayı yeriz göremeyecez diyeBen yurtdisinda yasiyorum. Burda ultrasonla 7. Haftadan önce asla bakmiyorlar. Sonrada yaklasik 5-6 haftada bir cagiriyorlar. Hatta ilk randevuda kalp atisi var mi diyr bakiyolar kalp atisini dinletmiyorlar bile. Ultrason cihazi bebege zararli diye. O yüzden beklemekten baska caremiz olmuyo ne yazikki
Yok canım zararı olsa doktorlar yaparmı belki küçükken kalbini çok dinlemek sıkıntı olur sen git için rahatlasın bende görmedim 6+3 de görmedim bugün 7+2 de gittim 7+1 günlük çıktı kalp atışınıda dinledim minik fasülyemin gitsen görürsün yani inşallahBugün 7+1 oldum ama salı günü acile gidip kanama vardı o yüzden karnımdan bakmıştı çok küçük daha demişti salı günü 6+4 ken çok küçük dedş kalp atışı da yoktu henüz, bende o yüzden 3 şubata randevu almıştım ama çok merak ediyorum şuan ne durumda, nedenini bilmiyorum da zarar veriyormuş diye okudum bi yerde denk geldi
Görünmez canım yaa küçük oluyolar kesen kaç mm di geçen gittiğindeKızlar ben de doktora 4. Hafta da gittim kese gözüktü,5+3 te tekrar çağırdı bebek görünür mü acaba
Bugün 7+1 oldum ama salı günü acile gidip kanama vardı o yüzden karnımdan bakmıştı çok küçük daha demişti salı günü 6+4 ken çok küçük dedş kalp atışı da yoktu henüz, bende o yüzden 3 şubata randevu almıştım ama çok merak ediyorum şuan ne durumda, nedenini bilmiyorum da zarar veriyormuş diye okudum bi yerde denk geldi
Ben yurtdisinda yasiyorum. Burda ultrasonla 7. Haftadan önce asla bakmiyorlar. Sonrada yaklasik 5-6 haftada bir cagiriyorlar. Hatta ilk randevuda kalp atisi var mi diyr bakiyolar kalp atisini dinletmiyorlar bile. Ultrason cihazi bebege zararli diye. O yüzden beklemekten baska caremiz olmuyo ne yazikki
Benim çok bulantısı olup kusan. Istah yok bir de meyve de olmasa bir deri kemik kalacagimKım bılmıyorum cok kusuyorum yazmıs cnm bende kzıımda cok kusuyodum hastanede yatmadım ama serum yıyıp cıkıyodum cok kotuysen gun asırı gıdıp serum yıye bılırsın bırazda olsa ıyı gelıyor cunkı... vucuda ozellıke su gırmıyorsa cıse dahı cıkamıyorsun zor oluyo cok allhım beımde 3 4 gun sonra baslarsa dıe cok korkuyorımama kızlar sabırlı olucaz ben 2. Bebekte okadar kustum dıe aglıyordum sonra kaybettım dedıgım ılk kelıme 2 ay bosuna kusmusum... yanı sonu guzel olsunda gececek ıns
Canım 12.9mm di ama gözükmeyecekse neden gel dedi acabaGörünmez canım yaa küçük oluyolar kesen kaç mm di geçen gittiğinde
Gayet iyi canım maşallahBende bugun keseyi gorenlerdenim 5 haftalikmis sata gore 6 haftalik 10.4 mm kesemis gec dollenme olmus olabilir dedi doktor
sat nedirBende bugun keseyi gorenlerdenim 5 haftalikmis sata gore 6 haftalik 10.4 mm kesemis gec dollenme olmus olabilir dedi doktor
Vajinalmı baktı yada yine öylemi bakcak karındansa görünmez kesen 20 mm olunca görünüyo benim 5+5 dede 6+3 de görünmedi canım strese girme hiç diye dedimCanım 12.9mm di ama gözükmeyecekse neden gel dedi acaba
canım erken çağırmış kalp atışını duyamazsan telaş etmeCanım 12.9mm di ama gözükmeyecekse neden gel dedi acaba
Tamam canım ben de dedim bir durum mu var çağırdı yok karındsn baktıVajinalmı baktı yada yine öylemi bakcak karındansa görünmez kesen 20 mm olunca görünüyo benim 5+5 dede 6+3 de görünmedi canım strese girme hiç diye dedim
Tamam canım 6 haftadan sonra duyulması lazım diye biliyorumcanım erken çağırmış kalp atışını duyamazsan telaş etme
6+2 de duyanda var 7 haftada duyanda var bu döllenmeye bağlı aslında ama en garantisi 7 haftada gitmek ve sitres olmamak kese küçükken zaten görünmüyoTamam canım 6 haftadan sonra duyulması lazım diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?