2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gündüz ne kadar yatıyor canım bu arada Mevlüt için ikramlık ne yapacaksınız bana da fikir olur
Gunduz saat basi uyaniyoruz gece 2 saatte 1 falan ama.uyumasi yarim saati buluyo
Ikram pilav kavurma ayran tatli dagiticaz hediyelikte tas cerceve yle esmaul husna olcak insallah

Güzel menü şimdiden Allah kabul etsin
Sagolasin kuzum amin insallah
Yok cnm ya damla kullanıyorum. Bende anason çayı içiyorum ama geçmiyor ilk kızımda çok kusuyordu bu da çok gazlı biri birini tutmuyor
Azda olsa rahatlamadi mi gaz cok zor ya bizde cekiyoruz o kadar siddetli degl.ama aglayinca insan uzuluyo

Gunduz saat basi uyaniyoruz gece 2 saatte 1 falan ama.uyumasi yarim saati buluyo
Ikram pilav kavurma ayran tatli dagiticaz hediyelikte tas cerceve yle esmaul husna olcak insallah
Kaç kişilik yapacaksın cnm? Bizimde ikramlık bu olacak oğlumda da böyleydi,hediye de kolonya,ve şeker dağıtcam

Kızlar herkese merhaba ,bizde miniğimle zaman geçiriyoruz.cnm sürekli tatlı şeyler çekiyor.emzirdiğim için .inş fazla kilo yapmaz:))ama yapsada bu dönemin tadını çıkarıyrm

Kızlar herkese merhaba ,bizde miniğimle zaman geçiriyoruz.cnm sürekli tatlı şeyler çekiyor.emzirdiğim için .inş fazla kilo yapmaz:))ama yapsada bu dönemin tadını çıkarıyrm
Bende surekli tatli kurabiye yiyorum
Saglik ocagi donusude baklava fln aliyorum

Slm kızlar,epidural olanlar ses verin lütfen
Bugün 10 gün oldu doğum yapalı,gündüz bişeyim yoktu akşam bi başladı şuanda kilitlenmiş gibi boynum ve omuzlarım tutuldu,epiduralin yan etkisiymiş,çok fenayım sıcak uyguluyoruz,yaşayanlar siz naptınız?

Canım ben spinal oldum bende de doğumsan sonraki 5. Gün başladı 4. 5 gün omuz ağrısı beni mahvetti resmen tutulmuştu geçer ama merak etme

Kızlar hepinize iyi geceler..

Bugün bebeğimi çocuk kardiyolojiye götürdük hamileyken istemişti doktor o zaman sadece kalbinde 2 delik olduğun doğduğunda 1 ay içinde muayene edileceğini söylemişti. Bugün gittik doktor ekokardiyo yaptı ultrasonla kalbine 2 delik+kalp kapakcigi yerine oturmamış dedi. Şu an çok küçük olduğu için 6 aylık olduğunda tekrar muayene edecek.

Hayatı riski yok ama sağlık açısından problem yaşayabilir 2 delik kapanabilir belki ölene kadar açıkta kalabilir dedi takibi kalp kapakcigi için istedi. Çok küçük yavrum ya 2 evladım var onlara birşey olacak diye aklım çıkıyor Allah kimseyi evladiyla sınamasın dermansız dert vermesin 2018 yılı bize hiç iyi gelmedi kızım dışında.

Kendimi çok çaresiz hissediyorum korkuyorum

Kızlar pişik kremlerini her alt açmada kullanıyor musunuz?
Doğru mu bilmşyorum ama her seferinde sürüyoruz biz.

Her seferinde surmene gerek yok canim.
Kiz bebeklerde ozellikle ama erkeklerde de dikkat etmek gerekiyor.Yapisikliklara sebep olabiliyormus.Pisik onleyiciyi arada kullanabilirsin yine de.

Erkek annesi olan arkadaşlar yeni doğan sünneti yaptırdınız mı?Ben haftaya yani 3 haftalık ilken yaptırcam ama Bebeğimin altını açtığımızda çok ağlıyor.Sünnet sırasında nasıl duracak diye üzülüyorum

Allah iyi haberler duymayı nasip etsin.Insallah kendiliginden toparlar yavrun❤
Allah beterinden korusun,caresizlik vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…