2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Biz de gitmiştik bugün. Delikten falan söz etti iki ay sonra kontrol ettirin tekrar dedi bir de duvarlardan flan söz etti ama şuan tedaviye gerek yokmuş sıkıntı yaşatmıyormuş.
İnşallah sıkıntı yaşamaz yavrularımız canım.

Her seferinde surmene gerek yok canim.
Kiz bebeklerde ozellikle ama erkeklerde de dikkat etmek gerekiyor.Yapisikliklara sebep olabiliyormus.Pisik onleyiciyi arada kullanabilirsin yine de.
Teşekkür ederim.
Pişikten ne kadar korkuyorsak iki üç saatte bir alt açıp her seferinde pişik önleyici kullanıyorduk biz.

Ben bir dahaki ay yaptıracağım biz uroloji doktoruyla konuşmuştuk en ideal 2 aylikken dediği için bi sonraki ay sunnet olacak

Canim cok gecmis olsun bnm bi arkadasmi oglunun da kalbi delikti dogdugunda simdinokula gidiyo masallah hic sorun yasamadi sadece her sene kontrole gidiyolar sizinde bi sorun olmaz allahin izniyle korkma

Ben bir dahaki ay yaptıracağım biz uroloji doktoruyla konuşmuştuk en ideal 2 aylikken dediği için bi sonraki ay sunnet olacak
Biz daha gitmedk ama bende yaptirmak istiyorum hazir anlamiyokn kurtulsun oglum o derttende

Biz daha gitmedk ama bende yaptirmak istiyorum hazir anlamiyokn kurtulsun oglum o derttende
Aynen bende anlamiyorken olsun diye araştırdım üroloji doktoruna sordum o 2. Ayda getirin en güzeli öyle deyince bekliyorum simdi. Bugünde aşı oldu kilo da almış miniğim sevindim.

Aynen bende anlamiyorken olsun diye araştırdım üroloji doktoruna sordum o 2. Ayda getirin en güzeli öyle deyince bekliyorum simdi. Bugünde aşı oldu kilo da almış miniğim sevindim.
Peki aşidan sonraya mi gün alcaksin

Kız YÖK ne pijaması nikah elbisen oluyorsa onu giy canım kuaföre filan git bence daha güzel olur
Elbise oluyodurda annem mevlutte pijama gecelik giyilir diyo hsni lohusayim ya
Sanki lohusaliktn cok memnunmusum gibi sanki 1 aydir pijamayla gezmiyomusum gibi

40 kontrolüne giden var mı ? Spiral taktıran var mı ? Yada daha önceden spiral kullanan var mı ? :)
Benim daha 40 ım çıkmadı canım ama bende taktırmayı düşünüyorum zaten hamilelikten önce de vardı çok rahattım ama ben hormonlu spiral taktırdım çok iyiydi ama o özele giriyordu ben eczaneden alıp devlet hastanesinde taktırmıştım

40 kontrolüne giden var mı ? Spiral taktıran var mı ? Yada daha önceden spiral kullanan var mı ? :)
Bende ilk kez taktırıcam doktorum sezeryan doğumlarda 2 ay sonra oluyo spiral dedi o yüzden 1 ay sonra gidicem bakalım

Bende cuma günü gideceğim kontrole. Hormonlu spiral için 980 tl normal olanı içinde 750 tl dedi hastane. Emzirirken hormonlu olan takılıyor mu ? Hormonlu olan takılıyorsa doğum kontrol hapı neden kullanılmıyor emzirirken kafamda deli sorular :) takılırken acıyor mu ? Takıldıktan sonra ağrı sızı kanama vs oluyor mu ? Korkuyorum galiba:) ama garanti bi yöntem lazım bize,hap dışında diğer yöntemler bize pek uymuyor.. emzirirken hapta kullanılmıyor,kaldık spirale napalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…