2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok canım çok az acıyor bende önceden çok korkuyordum ama korktuğun gibi olmazı emzirirken hormonlu takılıyor mu onu bilmiyorum doktora sormak lazım ama taktırdıktan sonra mutlaka kontrollerine git çünkü kalabiliyor sen farkına varmadan...ben kontrollere gitmeme rağmen kaymıştı hamile kalmak için doktora çıkartmaya gitmiştim doktor sesi gelmeseydin zaten düşecekmiş diye...bi de bende kayma yaptığı için beraberlik sırasında kaşıklarda ağrı oluyordu ama ben üşüttüm filan sanıyordum..

Hıııı bide normal spiral herkese yaramayabiliyor kiminde çok kanama kiminde sıfır kanama yapıyor o yüzden ben riske almadan direkt hormonlu taktırmıştım

Hıııı bide normal spiral herkese yaramayabiliyor kiminde çok kanama kiminde sıfır kanama yapıyor o yüzden ben riske almadan direkt hormonlu taktırmıştım
Bundada kaydı mı kaymadı mı derdi var desene.. hormonlu takılınca kanama olmuyor mu ? Adet kanamalarınıda azaltıyormuş nette yazanlara göre.

Kızlar sizin günlük kac cc süt geliyo gögüslerden benim hala yeterli deil ogluşm 1 aylik olucak ama halen çok az çok üzülüyorum artık bu duruma

Kızlar sizin günlük kac cc süt geliyo gögüslerden benim hala yeterli deil ogluşm 1 aylik olucak ama halen çok az çok üzülüyorum artık bu duruma
Sağdığımda çok az çıkıyor her emzirmeden sonra mama takviyesi yapıyoruz doymadığı için
En yüksek 35_40cc çıktı şimdiye kadar.
Çoğu zaman 30un altında çıkıyor.
Süt Sağdığım pompaya da güvenmiyorum ama o çekmeyi bıraktığında kendm sıkıyorum hala akıyor oluyor süt de.
Bizim tembelin meme ile uğraşmaya sabrı yok ama alıştı biberon akışına.

Günlük bilmem ama bi sağışta tek göğüsten 60-90 cc geliyor 3-4 saat emzirmediysem eğer. Tek göğüstem emzirip diğerini sağıyorum buzluğa koyuyorum.

Canım ben hiç sağmıyorum o yüzden bilmiyorum ne kadar geldiğini

Benim de en yuksek 1 kez 40 cc çıktı onun dışında 30 genelde.Benim pompanın markası lansinoh bende pek güvenemiyorum pompaya

Günlük bilmem ama bi sağışta tek göğüsten 60-90 cc geliyor 3-4 saat emzirmediysem eğer. Tek göğüstem emzirip diğerini sağıyorum buzluğa koyuyorum.
Senin pompanın markası ne peki.Benim ikisinden anca 30 cc geliyo.30 ccnin üstüne çıkamadım malesef

Slm kızlar biz 26 günlük olduk ..sizler aman kucağı kullanıyor musunuz benim içim rahat etmiyor sanki bebek içinde oturur pozisyona gibi yigiliyy kalıyor gibi sizler napiyorsunuz

Nasil birsey anlamiyorum kizim uyanikken gozune bakiyorum uyusun da biraz dinleneyim diye . Ama uyuyunca da özluyorum uyansin istiyorum :) icime sokasim geliyor melegimi Allahim ne guzel duygularmis bunlar şukurler olsun
Ah dimi yaaa bende basinda oturup bekliuorum bazen

Yaa masa yaptin ni canim nasildi neler yaptin anlatsana biraz ben daha temizlk kismindayim
Evde yapmadım canım ya dışarda yaptım. Masa falan yapmadım hastanede yapmıştım onu. Ben zaten topluluğa katılmadım dua bittikten sonra kısa bi süre çıktık bebekle. Yiyecek,içecek tatlı niyetinede aşure yaptırdım. Birde hediyelik eşya dağıttık. Ay ne yorucu gündü ama :) neyseki geçti gitti.. evde olunca daha telaşe olur,allah kolaylık versin.

Slm kızlar biz 26 günlük olduk ..sizler aman kucağı kullanıyor musunuz benim içim rahat etmiyor sanki bebek içinde oturur pozisyona gibi yigiliyy kalıyor gibi sizler napiyorsunuz
Ben kullaniyorm cnm altina battaniyeyle destek yaptim surekli onda yatiyorz besige gecmedik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…