- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #45.021
Günaydın kızlar 6 da Uyandık ama ben hala ayakta uyuyorum birazdan uyturum ama abimiz uyanıyor yeni bir gün başlıyor bir gün daha buhuduk 32 günlük olduk 40 a az kaldı inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar hoşgeldin:)55 den günaydın =)
Canım uyku ve su sut için yetiyor ama dinlemek zor benim De40 ciksin herkes gelecek çok kalabalık cevremz ne yapacam karar kara dusunuyirum iki cocuk ev isi hazırlık oy oyGünaydın herkese biz daha 25 günlüğüz :) dün biraz fazla yordum kendimi ve resmen sütüm azaldı 50 lik mama yaptım ve hepsini icti bitirdikendinizi çok yormayınnn resmen süt olmuyor...gece artik uyumadım resmen bayılıyorum
12.30 a kadar ağlayan bir bebek kalabalık bir ev ilgi isteyen kızım...
MinikPiranha cım size de çok geçmiş olsun acil sifalar...
Ayyyyyy okurken çok güldüm ya var ya bu bebekler bizi mahvediyorrrr62 den gunaydin.ben de dun burda yazilanlara bakarak uykusuzluktan durmayan bebemi disari cikarayim arabasina koyup dedim aaboowww pisman oldum yolda aglaya aglaya ambulans gibi yuruduk.herkes bize bakti bebgin aglamasi anormal bisey sanki .yani benim icin disarisi pismanlik oldu
Cnm bende 40 çıksın diye bekliyordum ama daha beter olduGünaydın kızlar 6 da Uyandık ama ben hala ayakta uyuyorum birazdan uyturum ama abimiz uyanıyor yeni bir gün başlıyor bir gün daha buhuduk 32 günlük olduk 40 a az kaldı inşallah :)
Yaa allah yardımcın olsun canım çok zor çocuk büyütmek ama çok da tatlılar oğlunda 3 yasında eşime diyorum bunlar buyur ama bizde yaslanriz bir 5 sene sonra rahatlariz diyorum sağlık olsun da :)Cnm bende 40 çıksın diye bekliyordum ama daha beter oldu
Al benden de o kadar hep 40 cuksin duzelir diye kandirdilar beni simdi daha berbat oldu :)Cnm bende 40 çıksın diye bekliyordum ama daha beter oldu
Ben şok ben vefatAl benden de o kadar hep 40 cuksin duzelir diye kandirdilar beni simdi daha berbat oldu :)
Canım benim ilk kızım 12 yaşına girecek bayağı ara verince rahata alışınca şimdi çok zorlanıyorum bi de benim kız kucaktan inmiyor ya napacam bilmiyorumYaa allah yardımcın olsun canım çok zor çocuk büyütmek ama çok da tatlılar oğlunda 3 yasında eşime diyorum bunlar buyur ama bizde yaslanriz bir 5 sene sonra rahatlariz diyorum sağlık olsun da :)
Ayyyyy gece İnan benim gözlerim kapanıyor benim kız bana bi bakıyor hiç uyku yok gözünde bi de kucağımda olmayı kabul etmiyor illaki ayakta kucakta gezdireceksin ne zaman düzelir bilmiyorum ilk kızım nereye katsam orda uyur kalırdı o yüzden bu çok zorluyor beniAl benden de o kadar hep 40 cuksin duzelir diye kandirdilar beni simdi daha berbat oldu :)

bu arada da evi b...... götürüyor ama yapıcak bişey YÖK çok yorgunum Ya se çok ara vermissin canim sana çok zor gelir benim oğlumun bile uykusu düzeldi uykusuz geceler brni yoruyor Cis odayi ayirma hallettik bana kocaman geliyor şuan o :)Canım benim ilk kızım 12 yaşına girecek bayağı ara verince rahata alışınca şimdi çok zorlanıyorum bi de benim kız kucaktan inmiyor ya napacam bilmiyorum
Valla bravo cnm deneyeceğim bakalım emzir yatağına koy uyusun bebeği hep hayalimdi ilki olmadj bu olur inşben ilk oğlumda internetten araştırmaryaptım bi çok yöntem var oğluma en uygun yöntemi seçtim
belli bir aydan sonra veriliyor hatırlamıyorum kaç aylıktı
hergün aymı saatte duş aldırıyorsun çıkımca masaj iyice yorulıyor pijamalar giyiliyor
emxiriyotsun ama emerek uyytmutorsun yatağına koyuyordum ninni açıyotdum ben birazbir iki karnıno masaj pışpışlıyordum
bu rutine girince çocuk öğrenşyor uyku saati ggldiğini belli bi zaman sonra şartlanıyor ben beyaz gürültüyü çok kullandım iki yaşa kadar diş ağrılarında huzursuzsa açıyordum sakinşeşip uykuya geçiyordu sende hangi ninniyi seviyorsa sabit onu sürekli aç
rutin oluştur
tabi bazen istisnslar olırdı ayakta çarşafta bile salladığım oldu ama bunlar zor olduğu için ben alıştırmamaya çalıştım
çarşafta bu bebeğimi emzikle kendi kendine uyumayı öğreticem
arkadaşım emzik ve uyku arkadaşı verip yatağına kpyuyordu emerek aarkadaş sıkıca tutgorlar kollarında güven veriyor sanırım
sonra uyku saatinde emzil arkadaşü rutini
kendi kendine uyyyor
bakalım inş başarılı olurım herşey her çocuğa gitmiyor
iyice gözlemleyip annenin bi yol bulması gerek
inş kendi lendilerine uyurlar o zaman anne için baya rahatlık