2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar benim oğlum 4 aylik oldu ama gece çok geç uyuyor. Ne yapsam uyutamıyorum. Gece 12-1 gibi uyuyor ve her 2 buçuk 3 saatte bir emmek için kendisi uyaniyor. Bebeğim 6-8 saat uyuyor diyenler var gece nasıl uyutuyorsunuz? Ben sallıyorum mecburen ona alıştı, bütün gün ayağımda.

Sabah da 8-9 arası kalkıyor. Gün içinde de 2 saat toplamda uyutabilirsem uyuyor yoksa uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten kendimi yetersiz hissediyorum bir anne olarak. Bu arada sadece emiyor oğlum. Sadece emzirip de gece uykusu guzel olan var mı sorun biz de mi?

Bende 17 sinde başlıyorum allah yardımcın olsun
Çalışanlara Allah kolaylık ve sabır versin.Anne olmadan önce çalışmaya başlayan ve üzülenlere abartıyorlar derdim ama şimdi oğlumu evde bırakıp bi yere gidince bile vicdan azabı çekiyorum ağlayarak dönüyorum.O yüzden çalışmak zorunda olanlara kolaylıklar...

Cok iyi canim kac aylik seninki benimki 1950 gr 44 cm dogdu simdi 6060 gr 61 cm 4 aylik cok mutsuz bir bebek surekli agliyor srninkinin boyu ve bas cevresi kac canim
Canım iyi degil mi gayet, boyu uzamış baya, kiloda her ay bir almis gibi, benimki 2800 doğdu 50 cm bu ay 600 almis sadece :( suan uc aylık 5400 kilosu boyuda 60 cm

Canım iyi degil mi gayet, boyu uzamış baya, kiloda her ay bir almis gibi, benimki 2800 doğdu 50 cm bu ay 600 almis sadece :KK43: suan uc aylık 5400 kilosu boyuda 60 cm
Canim 5 aylik normalde benimki duzeltilmis 4 aylik canim 4 ağustosta dogdu 1 ay erken seninkide iyi simdi mama icmeye başladı ya iyi kilo alir canim

Arkadaşlar benim oğlum 4 aylik oldu ama gece çok geç uyuyor. Ne yapsam uyutamıyorum. Gece 12-1 gibi uyuyor ve her 2 buçuk 3 saatte bir emmek için kendisi uyaniyor. Bebeğim 6-8 saat uyuyor diyenler var gece nasıl uyutuyorsunuz? Ben sallıyorum mecburen ona alıştı, bütün gün ayağımda.

Sabah da 8-9 arası kalkıyor. Gün içinde de 2 saat toplamda uyutabilirsem uyuyor yoksa uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten kendimi yetersiz hissediyorum bir anne olarak. Bu arada sadece emiyor oğlum. Sadece emzirip de gece uykusu guzel olan var mı sorun biz de mi?

Sabahları uyanmasını 7ye çek canım benimki de 1de uyyodu son 15 gündür 9da uyyor. Her gün 15 dk daha erken uyutmaya götürdüm sabah uyanmasını 7.30u geçirtmedim öyle öyle alıştı

Canim 5 aylik normalde benimki duzeltilmis 4 aylik canim 4 ağustosta dogdu 1 ay erken seninkide iyi simdi mama icmeye başladı ya iyi kilo alir canim
İnşallah canim benim belli olmuyor 90 iciyor artık uc saatte bir ama bitirmek istemediğinde zorlarsam biraz kusuyor benimkide, hic uzulme sakın sende, boy ve kiloyu dert etme, sağlıklı olsunlar ileride elbet alacaklar

Kızlar bugün mrme reddiyle Uyandık sabahtan beri zor emxuriytum kendini itiyor ağlıyor emmem diye ya çok yordu beni uykusu gelince etmiyor az uyuyor doğru dürüst uyumqdui da aç olduğu için umarım devam etmez ya

Kizlar oglumun parmagi boyle oldu neden olmus olabilir:110: tirnagida batmiyo baktim ama yari saglik ocagina sorcam bakayim

Eklentiler

• 20190103_193125.webp
    20190103_193125.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 94
Of var mı gece gece ders çalışan ben gibi ya
Bitirme sınavım var ama motivasyonum sıfır
İki çocukla anca gece vakit buldum ama
hiç ilerlemiyor
17 Ocak'ta sınav sözlü hemde :KK43:

Allah yardımcın olsun, işin zor. Bende başlayınca nasıl soru hazırlayacağım, nasıl sınav okuyacağım onları düşünüyorum. Artık boş derslerde işimi bitirmeliyim. Ikı çocukla evde imkansız.

Kizlar oglumun parmagi boyle oldu neden olmus olabilir:110: tirnagida batmiyo baktim ama yari saglik ocagina sorcam bakayim

Benımkıde aynı. Tırnak batması o da. Tombik mi bebişin?

İnşallah canim benim belli olmuyor 90 iciyor artık uc saatte bir ama bitirmek istemediğinde zorlarsam biraz kusuyor benimkide, hic uzulme sakın sende, boy ve kiloyu dert etme, sağlıklı olsunlar ileride elbet alacaklar[/QUOTE
Iyi hadi canim cok sevindim icmesine

Allah yardımcın olsun, işin zor. Bende başlayınca nasıl soru hazırlayacağım, nasıl sınav okuyacağım onları düşünüyorum. Artık boş derslerde işimi bitirmeliyim. Ikı çocukla evde imkansız.

Benımkıde aynı. Tırnak batması o da. Tombik mi bebişin?
Yani kilosu biraz fazla ama gecti mi seninki canim nasil gecer ki o

teşekkür ederim, ben de olmadan önce çok korkuyordum ama sorunsuz atlattık şükür. eski usul kes dik yöntemi :) ilk iki gün biraz huysuzdu sonra normale döndü. bir hafta kadar dikkat ettik kucağımıza alırken. fitil ve antibiyotik verdi bir hafta kullan dedi ama oğlmun çok huysuzluğu olmadığı için ben iki gün kullandık çünkü yan etkileri çok fazla bu ilaçların malum. bırakırken doktora sordum tabi. bir de iki tane krem vermişti onlar ağrı kesici ve uyuiturucu etkisi yapıyor onları sürdük bezine 2 hafta kadar
Tesekkur ederim.Uzun soluklu bir süreç yani 2 hafta kadar sürüyor ozaman. Ateş fln yapmamış çok iyi bakalım bizde hayirlisi ile bir atlatsak ...

Cok iyi canim kac aylik seninki benimki 1950 gr 44 cm dogdu simdi 6060 gr 61 cm 4 aylik cok mutsuz bir bebek surekli agliyor srninkinin boyu ve bas cevresi kac canim
Boyu 63 cm bas cevresini bilemiyorum su an karnesine bakmam lazim.bakar yazarım onu da :) 1 eylül doğumlu 4. Ay bitti

Yani kilosu biraz fazla ama gecti mi seninki canim nasil gecer ki o

Gecen gun kenarındaki o şeyı kopardım, dayanamadım. Kanamaya başladı, teramicin sürdüm. Şimdide hiç dokunmuyorum. Baticon, teramicin başka yapacak bir şey yok bebişlerede.

Iyi geceler kizlarr

İnşallah canim benim belli olmuyor 90 iciyor artık uc saatte bir ama bitirmek istemediğinde zorlarsam biraz kusuyor benimkide, hic uzulme sakın sende, boy ve kiloyu dert etme, sağlıklı olsunlar ileride elbet alacaklar

Cok sevindim cnm mesajlarini okudukca icim daraliyordu neden bu bebek boyle diye insallah daha da iyi olursunuz

Deniyim canim eskiden böyle degildi galiba 4 ay atagi basladi dislerde kasiniyor sen emziryormusun benimki emmedi sagarak veriyorum 5 aydir cok yorucu ama anne sutu alsin dye elimden geleni yapiyorum canim
Bnmki emiyor ama sağıyorum da aynı zamanda bazen çok ısırıyor morarıyor memem öyle olunca sağıyorum.acisi geçince tekrar emziriyirum.dis kaşıntısı benimkinde de var heryer salya :) huyları değişiyor sürekli

Bnm bebeiste emdiginde kolay acikiyir ve uyanıyor ama bn sütüm yetmediği için mama da veriyorum mamayı yiyince daha uzun uyuyor. Birde kimi çocuk uykusuz oluyor bankının de uykusu çok yok.8 saat uykular fln bizde de yok 4 . Ayı bitirdik 5. Ayın içindeyiz. Max uyuduğu 4 saat mamaya rağmen.bak mesela saat 12.30 şimdi uyuttum.sabah en geç 5 de ayakta. Her çocuk aynı olmuyor kendini strese sokma bebegine göre alıştır kendini. Sallama olayından da yavaş yavaş müzikle ve dur salla yöntemiyle kurtulabilirsin. Salla ve dur salla ve dur. Her sallayista duruş sürelerini uzatıp.sallama sürelerini kısaltmaya çalış. Bir ark bu yöntemle sallamadan kurtuldu. Umarım sende de ise yarar.

Kızlar bebeğiniz emerken meme ucunuzu damaklarıyla sıkıştırıyor mu? 2 gündür bu şekilde çok canım acıyor bazen ilk kızımın daha dişleri çıkmadan beni emmeyi bırakmıştı acaba dişleri çıktığında nasıl olacak uçlar kesilecek mi :(

Kızlar bebeğiniz emerken meme ucunuzu damaklarıyla sıkıştırıyor mu? 2 gündür bu şekilde çok canım acıyor bazen ilk kızımın daha dişleri çıkmadan beni emmeyi bırakmıştı acaba dişleri çıktığında nasıl olacak uçlar kesilecek mi :KK43:
Benim kızım da öyle damagiyla sıkıştırıyo cekistiriyo yuzume bakiyo felan :-) oyun yapiyo.acıtmıyo ama dişler çıkınca yandık

Back
X