2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hadiii yine mi canim Allah allah niye boyle yapiyo bu bebek kiyamam ya
Misafir vardı canim yazamadım, aynen yine agzinda dolandiriyor biberonu tam duzeldi derken anlamadım gitti, uc saatte bir veriyorum erken mi gece uyandırmiyorum dün alti saat uyudu mesela yine kalkinca zor içirdim mamayı, basta iciyordu şimdi tadını mi sevmemeye basladi

Cok sagol canim benim dediklerini denicem mutlaka galiba bizimde oyle bisey 4.ay cok fena oldu dişlerde cok kasiniyor bizimde insalalh gecici bir suredir bu

Ah bizde ayniiii 2 gundur sabah ezaninda uyuyoruz nevrim döndü resmen huysuz agliyo mizirdaniyo bide burnu akiyo hasta olcak gibi temizliyorm aspirtrle

Başımı yastiga koyuyorum dökülüyor göz yaşlarım niye bu yeme problemimiz anlamıyorum duzeldi
diyorum yine ayni, ağlamak istemiyorum dayanamıyorum çok yoruldum

Slm kizlar

Kizima mama yedirirken alinti yapmistim anca alabildim telefonu elime gitmis alintilarim. Hatirladiklarimi yazayim o zaman

T tuanadereli insallah gecici bir durumdur cnm en kisa zamanda duzelir

Gamze020 cnm o zaman tarif ettigin bana ovulasyon kanamasi gibi geldi. 2-3 gun surer gecer. Hotmonlarimiz daha yeni toparlandigi icin ilk defa boyle birsey yasamis olabilirisin. Bende hayatim boyunca 4-5 kere anca yasamisimdir. Hatta biride bu ay gerceklesti ☺

Başımı yastiga koyuyorum dökülüyor göz yaşlarım niye bu yeme problemimiz anlamıyorum duzeldi
diyorum yine ayni, ağlamak istemiyorum dayanamıyorum çok yoruldum
Daha önce yazmıştım canım.yegenimde bebekken annesini emmedi mamada zor içiyordu hiç kilo almıyordu.meger cocukda dil bağı varmış kestirdiler doktora sonra düzeldi.sen kendin anlarsın baktığında.belki ondardir diye fikir vermek istedim

Probiyotik kullanım cnn drunuza danışın rahat edersiniz. Bizim gaz prob büyük ölçüde bitti

Drina danışıp mama takviyesi yapın rahat edersiniz belki biraz

Kızlar bebeciklerinize bişeyler tattırıyor musunuz??? Ben arada yoğurt veriyorum 2 çay kaşığı kadar... şimdi de sütümü sağmıştım biberonla vermeyeyim diye az bir un kattım içine muhallebi gibi pişirdim yedirdim... akşam ve öğlenleri uykuya dalarken böyle pişirip yedirmeyi düşünüyorum daha tok tutar...

Canım ikinci ay kontrolunde yine yemiyor diye gitmistik o zaman bakmıştı diline yok birşey demişti

Kızlar vitamin kullaniyormusunuz ne kullanıyorsunuz bn kendimi çok yorgun hissediyorum saçlarım çok dökülüyor ve zaman zaman da baş ağrısı oluyor

İnşallah öyledir canım valla ne çektim ya doğumdan beri

Canım un için erken daha en azından 7 8 aylık olana kadar verme derim yine de sen bilirsin tabi.

Canım emzirmeyi denedin mi bazı bebekler memede susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…