2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hadiii yine mi canim Allah allah niye boyle yapiyo bu bebek kiyamam ya :KK43:
Misafir vardı canim yazamadım, aynen yine agzinda dolandiriyor biberonu tam duzeldi derken :( anlamadım gitti, uc saatte bir veriyorum erken mi gece uyandırmiyorum dün alti saat uyudu mesela yine kalkinca zor içirdim mamayı, basta iciyordu şimdi tadını mi sevmemeye basladi :(

4.ay da bebeklerde uyku gerilemesi oluyormus canım netten bi araştır istersen.Benim bebeğimde gece hiç kalkmadan uyuyordu derin derin (uyurken uykusunda emziriyorum 3 - 4 saatte bir ) 4ayı doldurduk şimdi yeni yeni kalkmaya başladı uyku gerilemesi yüzünden ve sanırım dış çıkartıcak ağzı çok sulanıyor ve kulaklarini çekiştiriyo sinirliyiz son gunlerde.
Kolik değildir 4.ay da kalmaz kolik.
Ben sinirliyken ağlarken bu aralar kucagima aliyorum sakin sakin konuşuyorum uyuması için ışıkları loş yapıyorum bazen ayağımda sallıyorum. Bazen kucagimda sallıyorum elini tutuyorum sıkı sıkı.Masal okuyorum.Çok cadiysa banyo yaptıriyoruz.Bi ara çok kötü ağlama durumlari vardı 2 buçuk aylıkken arabayla geziyorduk gece uyuyordu 5 dk da yolda. Bebek arabasıyla da gezdirdim evin içinde bi dönem ağlama krizlerinde. Fikir olsun diye aklıma gelenleri yazdım.Son olarak hiç bir şekilde uyumuyorsa sadece kolları sıkı olacak şekilde kundak yapıyordum hemen uyuyordu . Bir de bu aralar nette arı vız vız vız diye bi şarkı var arılar uçuşuyor onu açıyorum ağlama anında hemen susuyor dene istersen uyuyakaldıgi oluyor arıları izlerken :) E Elasu
Cok sagol canim benim dediklerini denicem mutlaka galiba bizimde oyle bisey 4.ay cok fena oldu dişlerde cok kasiniyor bizimde insalalh gecici bir suredir bu

Yaaa kızlar 4. Ay aşısını olduktan sonra benim kızım çok huysuz oldu hiç uyumuyor 5 dk dalıyor hoppppp sonra sanki saatlerce uyumuş gibi uyanıyor... niye ki ya halbuki uykumuz bi düzene girmişti valla çok yoruldum 4 günden beri hiç uyumuyor derin bi şekilde...
Ah bizde ayniiii 2 gundur sabah ezaninda uyuyoruz nevrim döndü resmen huysuz agliyo mizirdaniyo bide burnu akiyo hasta olcak gibi temizliyorm aspirtrle

Başımı yastiga koyuyorum dökülüyor göz yaşlarım niye bu yeme problemimiz anlamıyorum :( duzeldi
diyorum yine ayni, ağlamak istemiyorum dayanamıyorum çok yoruldum :(

Slm kizlar

Kizima mama yedirirken alinti yapmistim anca alabildim telefonu elime gitmis alintilarim. Hatirladiklarimi yazayim o zaman

T tuanadereli insallah gecici bir durumdur cnm en kisa zamanda duzelir

Gamze020 Gamze020 cnm o zaman tarif ettigin bana ovulasyon kanamasi gibi geldi. 2-3 gun surer gecer. Hotmonlarimiz daha yeni toparlandigi icin ilk defa boyle birsey yasamis olabilirisin. Bende hayatim boyunca 4-5 kere anca yasamisimdir. Hatta biride bu ay gerceklesti ☺

Başımı yastiga koyuyorum dökülüyor göz yaşlarım niye bu yeme problemimiz anlamıyorum :KK43: duzeldi
diyorum yine ayni, ağlamak istemiyorum dayanamıyorum çok yoruldum :KK43:
Daha önce yazmıştım canım.yegenimde bebekken annesini emmedi mamada zor içiyordu hiç kilo almıyordu.meger cocukda dil bağı varmış kestirdiler doktora sonra düzeldi.sen kendin anlarsın baktığında.belki ondardir diye fikir vermek istedim

Biz de de sürekli gaz gece gündüz karıştı bende çok geriliyorum ya oğlum ev isi misafir uykusuzluk annem de gelmiyor bazen büyükler de anlamıyor ya herkes büyütüyor Neslihan diyor kimseye nazimiz geçmiyor annem de olsa ya çok bunaliyorum ya geçecek bugünler sabir sağlık olsun diyorum ama şuan çok zor gerçekten
Probiyotik kullanım cnn drunuza danışın rahat edersiniz. Bizim gaz prob büyük ölçüde bitti

İnan öyle gece sürekli uyanıyor emmek istiyor emiyor 1 saat geçiyor yine istiyor doymuyor çünkü saat başı emdigi için süt birikmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya atak dönemine girdik yada diş ağrısı çekiyoruz galiba.
Drina danışıp mama takviyesi yapın rahat edersiniz belki biraz

Kızlar bebeciklerinize bişeyler tattırıyor musunuz??? Ben arada yoğurt veriyorum 2 çay kaşığı kadar... şimdi de sütümü sağmıştım biberonla vermeyeyim diye az bir un kattım içine muhallebi gibi pişirdim yedirdim... akşam ve öğlenleri uykuya dalarken böyle pişirip yedirmeyi düşünüyorum daha tok tutar...

Daha önce yazmıştım canım.yegenimde bebekken annesini emmedi mamada zor içiyordu hiç kilo almıyordu.meger cocukda dil bağı varmış kestirdiler doktora sonra düzeldi.sen kendin anlarsın baktığında.belki ondardir diye fikir vermek istedim
Canım ikinci ay kontrolunde yine yemiyor diye gitmistik o zaman bakmıştı diline yok birşey demişti

Kızlar vitamin kullaniyormusunuz ne kullanıyorsunuz bn kendimi çok yorgun hissediyorum saçlarım çok dökülüyor ve zaman zaman da baş ağrısı oluyor

Slm kizlar

Kizima mama yedirirken alinti yapmistim anca alabildim telefonu elime gitmis alintilarim. Hatirladiklarimi yazayim o zaman

T tuanadereli insallah gecici bir durumdur cnm en kisa zamanda duzelir

Gamze020 Gamze020 cnm o zaman tarif ettigin bana ovulasyon kanamasi gibi geldi. 2-3 gun surer gecer. Hotmonlarimiz daha yeni toparlandigi icin ilk defa boyle birsey yasamis olabilirisin. Bende hayatim boyunca 4-5 kere anca yasamisimdir. Hatta biride bu ay gerceklesti ☺
İnşallah öyledir canım valla ne çektim ya doğumdan beri

Kızlar bebeciklerinize bişeyler tattırıyor musunuz??? Ben arada yoğurt veriyorum 2 çay kaşığı kadar... şimdi de sütümü sağmıştım biberonla vermeyeyim diye az bir un kattım içine muhallebi gibi pişirdim yedirdim... akşam ve öğlenleri uykuya dalarken böyle pişirip yedirmeyi düşünüyorum daha tok tutar...
Canım un için erken daha en azından 7 8 aylık olana kadar verme derim yine de sen bilirsin tabi.

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var yaklasik 1 aydir her aksam saat 10 da bebegim aglamya basliyor gece uykusuna geçmek istemiyor o kadar cok yiprandikki esimle sizler ne onerirsiniz zaten surekli aglayann bir bebek ama o saatte iyce cosuyor cok yiprandim artik
Canım emzirmeyi denedin mi bazı bebekler memede susuyor

Back
X