2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Anne sütü pişirilmez diye biliyorum ve un çok sakıncalı değil mi?

Anne sütü pişirilmez diye biliyorum ve un çok sakıncalı değil mi?
Unu biz bile yememeliyken daha 4 aylık çocuğa sırf tok tutsun diye verilmesi hayretlik olay..
Zaten anne sütü almasa bile ilk 6 ay formül mamayla devam edilmeli,hiçbir şekilde başka gıda verilmemeli diye bas bas bağırıyor doktorlar.. bizim millet olarak acelemiz ne her konuda anlayamıyorum..

Bende yoğurt veriyorum canım. Sebze çorbası verdim elma armut veriyorum rendeleyip. Sadece mama içtiği için doktorumuz 4 ay dolduktan sonra baslicaz dedi ve basladik

E Elasu canim sen uykudayken besliyor musun, zaten mamayı zor içiyor uyurken versem mi diyorum yanlış mı yaparım gazda olur, dün on günü uyudu mesela 4.30 da kalktı altı bucuk saat uyumuş arada vermem mi lazim yoksa vermeyeyim mi???

Anladım canım bence de iyi
Bende yoğurt veriyorum canım. Sebze çorbası verdim elma armut veriyorum rendeleyip. Sadece mama içtiği için doktorumuz 4 ay dolduktan sonra baslicaz dedi ve basladik
yapmışsın mama yemesinden de ek gıdaya başlasın daha iyi

Canım derdim erken başlamak filan değil sadece çok az emdiği için göğsüm şişti ve bende onu sağdım biberona alıştırmamak için kıvamlaştırım kaşıkla yedirdim ayrıca sırf tok tutsun diye de vermedim

Bende senin gibi düşünüyorum zaten sayılı günleri var sonra hep yiyecekler hem benim okuduğum tüm kaynaklar 180 günü doldurunca başlayın diyorlar

Şimdi çok küçük muhallebi vs vermek yerine elma armut suyu çok az yoğurt ev yapımı yani yumurta sarısının 10'da 1 i geceden suda bekletilmis tuzu alınmış beyaz peynir bunların hepsi 6 aylık olana kadar tadımlık olmalı çünkü henüz mideleri uygun değil canım muhallebi yi ben neredeyse 1 yaşında başlamıştım kendi doktorumuz 6 aylık başla demesine rağmen.
Cnm bilemedim ki ya aslında pirinç unu ya da nişasta vermemek içim un katmıştım

Canım 2810 doğdu ilk ay 3800 ikinci ay 4770 üçüncü ay 5400 olduk

Aslında maşallah kılo alımı ıyı. Bıraz sen kendını rahatlatmaya bak. Oyle yada böyle büyüyorlar işte. Ayda yaklaşık bir kılo almış. Sonra sonra azalacak zaten kılo alımı-uzaması. Üzme kendini bu kadar.

Arkadaşlar bebeğiniz günde kaç cisli bez yapıyor benimkinin azaldı 3-4 defa dolduruyor o da çok değil ya sütüm mü yetmiyor nedir anlamadım

Benımkıde aynı. Her ay kontrole sütüm azaldı galiba psikolojisi ile gidiyorum. Kılo alımı ıyı çıkıyor. Anlamadım bende.

Selam canım ben de kizima 5 çay kaşığı şu 5 çay kaşığı rezene 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum.

Selam canım ben de kizima 5 çay kaşığı şu 5 çay kaşığı rezene 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum.
Rezene çocuklara uygun değil diye biliyorum iyi araştırmak gerekir doktora sormak gerekir. Anne sütü alan bebeklerde su bile önerilmiyor mideyi gereksiz yorduğu İçin

Rezene çocuklara uygun değil diye biliyorum iyi araştırmak gerekir doktora sormak gerekir. Anne sütü alan bebeklerde su bile önerilmiyor mideyi gereksiz yorduğu İçin
Canım doktorumuz 20 cc vermemi istedi bir de benim kızım anne sütü aldığı halde fena kabiz oluyor sürekli kıvranıyor şu rezene zeytinyağı verdiğimde rahat kaka yapıyor. Mecburum yani

Canım doktorumuz 20 cc vermemi istedi bir de benim kızım anne sütü aldığı halde fena kabiz oluyor sürekli kıvranıyor şu rezene zeytinyağı verdiğimde rahat kaka yapıyor. Mecburum yani
Zeytinyağı bende ara ara veriyorum ama rezene içiyordum iyi olmadığını duyunca bıraktım tabiki kabızlıkta kötü bebeğin için en iyisini annesi bilir

Slm kizlarrr

Bende minnies marka 3 numara bez kullaniyorum

Ben bir kere yumurta sarisi tattirdim bir kerede mamasiyla yogurt mayaladim ama pek sevmedi simdi normal mayaladigim yogurdu tattirmayi dusunuyorum aralarinda 4-5gun bekliyorum alerji yapacakmi diye. Bir de kan ilacindan sonra 4-5 cay kasigi su veriyorum baska su vermiyorum.

Kızlar vitamin kullaniyormusunuz ne kullanıyorsunuz bn kendimi çok yorgun hissediyorum saçlarım çok dökülüyor ve zaman zaman da baş ağrısı oluyor

Benimde cok saclarim dokuluyor oyle boyle degil tahlil verdim demirim ve d vitaminim dusuk cikti ilac basladim ama pek bir duzelme yok sanki

Anladım canım çok sağol

Herkese günaydın
Çok uykusuzum yahu gece ders çalıştım göğsüm çok dolunca oğlumu uyurken emzirdim tam yatacakkken uyandı
sonra gece gece gerçek gibi rüyalar gördüm
Hamilelikte de çok görürdüm gerçekten korkarak uyanırdım
Ay benimki bu satırları yazarken uyumuş
Hemen bende uyuyayım
Burda okul açıldı oğlum okula gitti çok şükür
Bu arada ben kilo almaya devam ediyorum
ne olacak benim bu halim ya şu sınavı atlatayım inş akşamları dikkat edeceğim
Uyumaya takın iştahım açılıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…