- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.741
Canim istahsiz mi bebegin ? Kilosuna baktirdin mi normal miBaşımı yastiga koyuyorum dökülüyor göz yaşlarım niye bu yeme problemimiz anlamıyorumduzeldi
diyorum yine ayni, ağlamak istemiyorum dayanamıyorum çok yoruldum
Aksam uyudu benimki ama bu sefer esim rahatsizlandi ona uyandim oyle birakip uyuyamadim da yine uykusuzuuummYa birimde aynı inşallah düzelirler ya çok yoruldum valla
Ben zarar vermicek seylerden veriyorum canim gecen yogurt verdm kasikla onu sevince biberonu biraktiKızlar bebeciklerinize bişeyler tattırıyor musunuz??? Ben arada yoğurt veriyorum 2 çay kaşığı kadar... şimdi de sütümü sağmıştım biberonla vermeyeyim diye az bir un kattım içine muhallebi gibi pişirdim yedirdim... akşam ve öğlenleri uykuya dalarken böyle pişirip yedirmeyi düşünüyorum daha tok tutar...
Seni çok iyi anlıyorum canım büyük kızım da öyleydi. Hatta 1 yaşına kadar ek gıdaların hiç birini yememişti çok nadir arada küçük küçük köfte parçaları vs yerdi ben de çok ağladım 1 yaşındayken 7.5 kiloydu. Küçük kızım 4 aylık olacak 8 kilo olmak üzere.Başımı yastiga koyuyorum dökülüyor göz yaşlarım niye bu yeme problemimiz anlamıyorumduzeldi
diyorum yine ayni, ağlamak istemiyorum dayanamıyorum çok yoruldum
Canım ikinci ay kontrolumde yine yemiyor diye gitmistik o zmanz bakmıştı diline yok birseybdekisDaha önce yazmıştım canım.yegenimde bebekken annesini emmedi mamada zor içiyordu hiç kilo almıyordu.meger cocukda dil bağı varmış kestirdiler doktora sonra düzeldi.sen kendin anlarsın baktığında.belki ondardir diye fikir vermek istedim
Çok yoruldum canım mesajını okurken bile duygulandım ağlıyorum yine, dinlenmeye anlasilmaya ihtiyacım var, sürekli ağlıyorum ilk bebegim hicbirsey net değil, uc dört mama degistirdik şimdiye kadar hep aynı, en son gittiğimiz Dr inatla süt alerjisinden şüphelendi Neocate mamaya başladık rapor cikartip, kakada herhangi bir mukus kan yoktu, sadece bizim yüzümuz kulaklarımızda çok kuru pütürlü, bu mamayı alıyordu bir hafta sürdü, iki gundur bunuda istemiyor şimdiSeni çok iyi anlıyorum canım büyük kızım da öyleydi. Hatta 1 yaşına kadar ek gıdaların hiç birini yememişti çok nadir arada küçük küçük köfte parçaları vs yerdi ben de çok ağladım 1 yaşındayken 7.5 kiloydu. Küçük kızım 4 aylık olacak 8 kilo olmak üzere.
Sana tek tavsiyem kendini yıpratma gerekirse erken başla ek gıdaya her çocuk gerçekten çok farklı. Bu bir süreç benim büyük kızımın yemesi 2 yaşından sonra düzeldi şu an kahvaltı yapmıyoruz sadece.
Düzenli doktor kontrolüne git mutlaka vitamin demir vs takviye iste yemediği zaman direnci düşmesin evladının.
İştahsız belli ki.
Canim uc aylik olduk 29 unda bu ay 600 g almışCanim istahsiz mi bebegin ? Kilosuna baktirdin mi normal mi
Eger ayina gore kilosu iyiyse dett etme bence fazla almasida sorun cunku mesela benim ki 4 aylik oldu 1200 gr almis ebe fazla dedi mamayi birakin dedi ki ben birakamam zaten onuda cok yemiyo ama emzirince de hemen birakyo yani pek istahli degilCanim uc aylik olduk 29 unda bu ay 600 g almış
Ilk kizimda butun markalari denemis bir anne olarak yeni cikan goon uzerine bez gormedim.Kizlar hangi marka bez ve kac numara kullanıyorsunuz
Canım 2810 doğdu ilk ay 3800 ikinci ay 4770 üçüncü ay 5400 oldukEger ayina gore kilosu iyiyse dett etme bence fazla almasida sorun cunku mesela benim ki 4 aylik oldu 1200 gr almis ebe fazla dedi mamayi birakin dedi ki ben birakamam zaten onuda cok yemiyo ama emzirince de hemen birakyo yani pek istahli degil
Aslinda kilosu iyi gibi. Kasikla vermeyi denedin mi mamayi biraz koyu yapip oyle dene biCanım 2810 doğdu ilk ay 3800 ikinci ay 4770 üçüncü ay 5400 olduk
Denemedim hiç canim nasıl koyu yapıcam mamayı mı çok koymam lazım , kafamda birde hala alerji var mı yok mu sorusu var suan suphe ile neocate mama kullanıyoruzAslinda kilosu iyi gibi. Kasikla vermeyi denedin mi mamayi biraz koyu yapip oyle dene bi
Evet mamayi biraz fazla koyarsan koyulasir ben oyle yapiyorum hem daha cok tok tutuyoDenemedim hiç canim nasıl koyu yapıcam mamayı mı çok koymam lazım , kafamda birde hala alerji var mı yok mu sorusu var suan suphe ile neocate mama kullanıyoruz
Enjektörle vermeyi denedinizmi hiçCanım ikinci ay kontrolumde yine yemiyor diye gitmistik o zmanz bakmıştı diline yok birseybdekis
Çok yoruldum canım mesajını okurken bile duygulandım ağlıyorum yine, dinlenmeye anlasilmaya ihtiyacım var, sürekli ağlıyorum ilk bebegim hicbirsey net değil, uc dört mama degistirdik şimdiye kadar hep aynı, en son gittiğimiz Dr inatla süt alerjisinden şüphelendi Neocate mamaya başladık rapor cikartip, kakada herhangi bir mukus kan yoktu, sadece bizim yüzümuz kulaklarımızda çok kuru pütürlü, bu mamayı alıyordu bir hafta sürdü, iki gundur bunuda istemiyor şimdiyetersiz bir anne olarak gormekten kendini bunaldim, etrafımdaki herkes yediği kadar diyor, üç değil dort saatte bir mi 90 vermeye calissam ilgintir ki gecen hafta uc değil iki buçuk saatte bile 90 içtiği oluyordu, İkinci donem çalışmaya baslayacagim, bakıcı ile nasıl olacak bilmiyorum yese aslında sıkınti yok, alerjisi varsa ek gıda nasil olacak , başka mama alıp denesem mi diyorum, alerjisi var mı yok mu bilmiyorum biberonu ağzında çevirip duruyor diliyle itip öğüruyor zorlarsam
Geçmiş olsun canımAksam uyudu benimki ama bu sefer esim rahatsizlandi ona uyandim oyle birakip uyuyamadim da yine uykusuzuuumm
İlk doğdugunda vermiştik öyle, biberondan kaynakli mi olabilir diyorsunEnjektörle vermeyi denedinizmi hiç
Canim benim bebegim dogdugundsn beri emmiyor sutumu sagarak veriyorumCanım emzirmeyi denedin mi bazı bebekler memede susuyor
Canim bide biberonu mu degistrseniz acaba ne kullaniyorsun suan biz avent kullanıyoruzCanım ikinci ay kontrolumde yine yemiyor diye gitmistik o zmanz bakmıştı diline yok birseybdekis
Çok yoruldum canım mesajını okurken bile duygulandım ağlıyorum yine, dinlenmeye anlasilmaya ihtiyacım var, sürekli ağlıyorum ilk bebegim hicbirsey net değil, uc dört mama degistirdik şimdiye kadar hep aynı, en son gittiğimiz Dr inatla süt alerjisinden şüphelendi Neocate mamaya başladık rapor cikartip, kakada herhangi bir mukus kan yoktu, sadece bizim yüzümuz kulaklarımızda çok kuru pütürlü, bu mamayı alıyordu bir hafta sürdü, iki gundur bunuda istemiyor şimdiyetersiz bir anne olarak gormekten kendini bunaldim, etrafımdaki herkes yediği kadar diyor, üç değil dort saatte bir mi 90 vermeye calissam ilgintir ki gecen hafta uc değil iki buçuk saatte bile 90 içtiği oluyordu, İkinci donem çalışmaya baslayacagim, bakıcı ile nasıl olacak bilmiyorum yese aslında sıkınti yok, alerjisi varsa ek gıda nasil olacak , başka mama alıp denesem mi diyorum, alerjisi var mı yok mu bilmiyorum biberonu ağzında çevirip duruyor diliyle itip öğüruyor zorlarsam
Avent canim ya baştan beri natürel olani kullanıyorum, arkadas dr Brown verdi bos yere alma kaynat birde bunu dene diye denemedim dahaCanim bide biberonu mu degistrseniz acaba ne kullaniyorsun suan biz avent kullanıyoruz
Hmm dr brown bizde aldik ama cok memnun kalmadık canim cok yavas akiyor uzun suruyor bitmesi zaten sizin icme sikintiniz var onu hiç deneme benceAvent canim ya baştan beri natürel olani kullanıyorum, arkadas dr Brown verdi bos yere alma kaynat birde bunu dene diye denemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?