- 7 Haziran 2011
- 21.760
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.781
Yok canim verme bnde 10.30 da doyurdum bida 5 te kalkti oyle doyurdum gece uykusu onemli
Aynı canim uyum süreleri yaklasik 08.30 vermiştim canim gece 03.00 ye uyandı zorlamadan içti bu kez 90, beşte uyandı salladım hemen geri yattı, 07 de kalkti tekrar bu kez hazirladim mama 50 CC icti on buçukta vermeye çalıştım tekrar kesinlikle içmedi döktüm şimdi az önce tekrar denedim 70 CC içti, senin bebis o kadar saat uyuduktan sonra kaç içiyor, insallah alerji yoktur bizde de ya çok korkuyorumYok canim verme bnde 10.30 da doyurdum bida 5 te kalkti oyle doyurdum gece uykusu onemli
110 iciyor canim yada 100 iciyor ayni oluyor yani ama benimki sut iciyor 2 kere mama veriyorum ust uste verince mamayi benimkide icerken zorlanıyor mamayi eritmek daha zor canimAynı canim uyum süreleri yaklasik 08.30 vermiştim canim gece 03.00 ye uyandı zorlamadan içti bu kez 90, beşte uyandı salladım hemen geri yattı, 07 de kalkti tekrar bu kez hazirladim mama 50 CC icti on buçukta vermeye çalıştım tekrar kesinlikle içmedi döktüm şimdi az önce tekrar denedim 70 CC içti, senin bebis o kadar saat uyuduktan sonra kaç içiyor, insallah alerji yoktur bizde de ya çok korkuyorum
Ben kucağımdaki yari oturur şekilde tutuyorum d vitamini aldıkları İçin kemik gelişimleri güzel ilerliyor. Haftada bi defada 5 dk yastıkla destekliyorum ama fazla zorlamadım şimdiye kadarKizlar bebeklerinizi kucaginzda oturur pozisyonda mi tutuyorsunuz nasil tutmaliyiz ara ara oturtan var mi
Biz oturur pozisyonda tutuyoruz, 4. aydan itibaren destekli oturtulmaya başlanacağını okumuştum birçok yerde. Kızım da çok seviyor oturmayı.Kizlar bebeklerinizi kucaginzda oturur pozisyonda mi tutuyorsunuz nasil tutmaliyiz ara ara oturtan var mi
Cnn o biraz bebekle alakalı yani bebeğini gözlemle eğer oturduğunda ağlamıyor ve aşağıya kaymak için hamle yapmıyorsa oturmaya hazır demektir.ama ağlıyor aşağıya kayıyor ve yatış pozisyonu aliyirsa oturmaya henüz hazır değildir.bebege göre hareket edilmeli. Bzizmkinoturmayi seviyor destekli oturtmaya başladım meselaKizlar bebeklerinizi kucaginzda oturur pozisyonda mi tutuyorsunuz nasil tutmaliyiz ara ara oturtan var mi
Bizimkide oyle canim oturmsk istyor o yuzden sordum erken mi acaba diyeCnn o biraz bebekle alakalı yani bebeğini gözlemle eğer oturduğunda ağlamıyor ve aşağıya kaymak için hamle yapmıyorsa oturmaya hazır demektir.ama ağlıyor aşağıya kayıyor ve yatış pozisyonu aliyirsa oturmaya henüz hazır değildir.bebege göre hareket edilmeli. Bzizmkinoturmayi seviyor destekli oturtmaya başladım mesela
Bnde o sekil yapiyorum csnim kucagimda yari oturur gbi destekli bi kac defa denedim sadeceBen kucağımdaki yari oturur şekilde tutuyorum d vitamini aldıkları İçin kemik gelişimleri güzel ilerliyor. Haftada bi defada 5 dk yastıkla destekliyorum ama fazla zorlamadım şimdiye kadar
Sagol canim bnde 4 ay dye okunustum ama kimisi erjen dyor ana bnde oturturuyorum artikBiz oturur pozisyonda tutuyoruz, 4. aydan itibaren destekli oturtulmaya başlanacağını okumuştum birçok yerde. Kızım da çok seviyor oturmayı.
Doktorum biraz eğimli destekli oturtabilirsin dedi. Bizimki bayılıyor oturmaya. Ama yüzüstü yatmaktan nefrret ediyor. Biraz yatirayim boyun kaslari gelişsin diyorum basıyor yaygarayıSagol canim bnde 4 ay dye okunustum ama kimisi erjen dyor ana bnde oturturuyorum artik
Günde 1 2 kez veriyorum canım biberonla veriyorum iciyor baya .Gamze020 canim sende sadece mama veriyorsun ben gibi, ne kadar su veriyorsun acaba bebeğe? Birde kasikla mi biberonla mi?
geçmiş olsunKızlar bugün sünnetimiz olduk.lazerle yaptılar pipi biraz sis ve sargı bezi ile sarılı sadece ucu gözüküyor oda hafif kanlı ve kırmızı. Girmesi ve atılarak çıkması 1 saat surdu. Opr 2 saat sonra pipi biraz daha şişti normalmiş. Akşam 6 gibi çıkacağız . 1 gün hastahanede gözetim altında kalmış olduk.
Aynen ya yuzustu hic sevmiyor 2 3 dakika zor duruyorDoktorum biraz eğimli destekli oturtabilirsin dedi. Bizimki bayılıyor oturmaya. Ama yüzüstü yatmaktan nefrret ediyor. Biraz yatirayim boyun kaslari gelişsin diyorum basıyor yaygarayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?