- Konu Sahibi MinikPiranha
- #50.301
Bende yaptıracağım ama arkadaşlarıma daha doktorları söylememiş acaba erken mi 7.ay.Ben yaptırmayı düşünüyorum ama haftaya Salı doktor kontrolümüz ama mutlaka önerir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaptıracağım ama arkadaşlarıma daha doktorları söylememiş acaba erken mi 7.ay.Ben yaptırmayı düşünüyorum ama haftaya Salı doktor kontrolümüz ama mutlaka önerir
Canım benim kızım diş çıkaracağı zaman böyle olmuştu 1 2 hafta sürmüştü.senin bebişde diş çıkarıyor olabilir.İki gündür uyku düzeni mahfoldu. Normalde 2 maksimum 3 saatte bir uyuyan kızım uyumaz oldu.
Dün 3 kere uyudu toplamds 1.5 saat oldu. Eskiden 4 saate kadar uyurdu aralıklarla. Gece uykusunda da beş dakikada bir ağlayarak kalkıyor.
Canım bir yeri mi ağrıyor acaba çünkü benim kızım da genelde ya bi yeri ağrırsa uyanıyor ya da burnu filan tıkadıysa ağrı kesici versen yatarken
Atak döneminde canım. 2 gün var bitmesine hatta. Düzelir inşallah yakında bizim de.Atak döneminde mi acaba. Oğlum da 2 hafta önce öyle oldu 5 gun önce falan eski düzenine geri döndü
Ondan şüpheleniyorum ben de. Bakalım ne olup bitecek. Gaz ihtimali de var bazen o da yapıyorCanım benim kızım diş çıkaracağı zaman böyle olmuştu 1 2 hafta sürmüştü.senin bebişde diş çıkarıyor olabilir.
Hımmm bak jel sürünce uyanmamış belki diştir,,, bu arada yanına gidince sustu diyorsun seni istiyor belki,, benim kızım var ya gece arkamı döneyim vızırdanmaya başlıyor,, yanımda yatırıyorum dahaKmsl Hnd canım ağrısı olsa gündüz de ara ara aynısı olur diye düşünüyorum ama. Sadece gece uykusunda oluyor ve ben yanına gidince susuyor. Dişten şüpheleniyorum ama dün gece en son uyandığında jel sürdüm biraz tekrar uyanmadı.
Atak döneminde canım. 2 gün var bitmesine hatta. Düzelir inşallah yakında bizim de.
Ondan şüpheleniyorum ben de. Bakalım ne olup bitecek. Gaz ihtimali de var bazen o da yapıyor
Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için.

Diş çıkarıyor olabilir benim kızım da Gece 5 dk da bir uyanıyordu bı dişi damagini patlatmış parmağımı hafifçe damağında gezdirip anlamıştımİki gündür uyku düzeni mahfoldu. Normalde 2 maksimum 3 saatte bir uyuyan kızım uyumaz oldu.
Dün 3 kere uyudu toplamds 1.5 saat oldu. Eskiden 4 saate kadar uyurdu aralıklarla. Gece uykusunda da beş dakikada bir ağlayarak kalkıyor.
Canım bugün doktorda bana da tahıllı mamayı verdi.Ama yemedi.Alerjik mama necote ile yap dedi yok yemedi sen nasıl yaptın?Bak canım bizde de benzer durumlar var hıppının 5 tahıllı maması var sutsuz ıcıne kecıboynuzu özu koyuyrm bı kasık yedırıyorum bir iki kasık yıyo ama alıscak bu mesela sabah kahvaltısı olabilir. Sonra sebzeleri tek tek denedık ten sonra kıymalı corbakar yaparsın bunlarıda bı kac kasık yıyo. Bende senin durumundayım umursamadım nasıl olsa ek gıdaya gecerim dedim ama simdi o kadar zorlanıyorum ki yemıyo dogru duzgun o alerji mamasını da ıcmıyo seninki ne marka ve ıcıyomu bebısın
O da olabilir tabi. Yanına gidip sarılıyoruz öyle susuyor. Bazen damağına da dokundurmuyor. Babası parmağı ile masaj yapıyor o yaklaşınca hemen ağzını açıyor masaj için.Hımmm bak jel sürünce uyanmamış belki diştir,,, bu arada yanına gidince sustu diyorsun seni istiyor belki,, benim kızım var ya gece arkamı döneyim vızırdanmaya başlıyor,, yanımda yatırıyorum daha![]()
Ne kadar sürdü bu dönem sizde?Diş çıkarıyor olabilir benim kızım da Gece 5 dk da bir uyanıyordu bı dişi damagini patlatmış parmağımı hafifçe damağında gezdirip anlamıştım
4-5 gece bu şekildeydi. Bir de sağlık odağındaki ebe grip gibi olur demişti ben grip oldu sandım gözleri sulandı burnu aktı hapşırdı çok fazla 2 gün sonra dişi damagini patlattı çıktı çok şükür Allah yardımcımız olsun hem bebislere hem bize zor bu süreçO da olabilir tabi. Yanına gidip sarılıyoruz öyle susuyor. Bazen damağına da dokundurmuyor. Babası parmağı ile masaj yapıyor o yaklaşınca hemen ağzını açıyor masaj için.
Ne kadar sürdü bu dönem sizde?
Bugün nasıl geçecek bakalım. Henüz uyumadı, bekliyoruz.![]()
Yaaa kıyamam nasıl da anlıyorlarrrO da olabilir tabi. Yanına gidip sarılıyoruz öyle susuyor. Bazen damağına da dokundurmuyor. Babası parmağı ile masaj yapıyor o yaklaşınca hemen ağzını açıyor masaj için.
Ne kadar sürdü bu dönem sizde?
Bugün nasıl geçecek bakalım. Henüz uyumadı, bekliyoruz.![]()
Teşekkürler size de çok geçmiş olsun. Devamında daha kolay çıkar o dişler umarım.4-5 gece bu şekildeydi. Bir de sağlık odağındaki ebe grip gibi olur demişti ben grip oldu sandım gözleri sulandı burnu aktı hapşırdı çok fazla 2 gün sonra dişi damagini patlattı çıktı çok şükür Allah yardımcımız olsun hem bebislere hem bize zor bu süreç
Ayrı ayrı tadımlara devam ediyorum ben hiç karıştırmaıdm daha.Merhabalar. Haşlanmış havuç, patates ayrı ayrı sırayla verdim. Çorba yaptım çeyrek patetes, havuç ve küçük sarımsak, su blender ile çektim verdim ama geri çıkardı midesi bulandı iki günde aynı şey. Ne veriyorsunuz bebişlere
Ben daha armut vermedim ama elmayı cam rendeden geçirdim kızlardan biri yedi diğeri öğüdür ne yaptıysam yemediKızlar elma ve armut u rende yapıp mi veriyorsunuz haşlayarak mı acaba?