- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.381
teşekkürler canım daha iyi
maşallah onaKızlar oğlum iyice yürüme heveslisi oldu sürekli ayakta mutfaga yanima falan duvara tutunarak gelmeye başladı kendi yurutecini içine oturmuyor dışardan ayakta itekleyip duruyor onunla yürüyor
Tutunma yeri olmayan yerlerde emekliyor sadece bakalım kaç gün sonra desteksiz yürür
Yarin aylik kontrole goturucem doktora bayram tatilinda köyde iyi costu yesillikler içinde falan
Yürüme arkadaşı da var bizde ama onu daha çok tamirat eder gibi kullanıyormaşallah ona ☺ benim oğlum da hep ayakta durmak istiyor ben yürüteç almamıştım ama şu yürüme arkadaşlarından mı alsam diye düşünüyorum
bizde yürüme arkadaşı var ama o çok hafif kızım da dengeyi sağlayamadığı için onunla birlikte düşüyormaşallah ona ☺ benim oğlum da hep ayakta durmak istiyor ben yürüteç almamıştım ama şu yürüme arkadaşlarından mı alsam diye düşünüyorum
hangi marka acababizde yürüme arkadaşı var ama o çok hafif kızım da dengeyi sağlayamadığı için onunla birlikte düşüyortekerlekli oyuncak sepetine tutunup gidiyor ama sepet dolu olunca dengeyi daha iyi sağlıyor
Fisher price konuşan kaplanhangi marka acaba
teşekkürlerFisher price konuşan kaplan
Bu yatak olayıMeraba hanımlar nasılsınız yatak tavsiyesi istiyorum kuzum artık sıcaktan mı ne geceleri dönüyor sürekli kendisini uyandırıyor ee kalkıyorda artık ayağa korkuyorum odamız küçük ayrı oda da henüz düşünmüyorum yatağı çok derin olmasında geceleri çok zor geliyor alırken
3 gün sürdü canım. iburamin calpol dönüşümlü ver demişti doktor. bir de sürekli suyun içinde oynatmıştık evimiz de çok sıcak çünkü. bilmiyorum inanır mısın ama bir teyze asr suresini okuyun bol bol ateş düşmesi için demişti. onu okumuştum hep. elinde nemli bezle sürekli eklemlerini siliyordum bir de canım. çok zor biliyorum geceleri sabaha kadar başında ateş düşsün diye bekliyordum geçti gitti şükür. sizin de geçecek inşallah. çok geçmiş olsun
Ya evet hiç sormaBu yatak olayıişin içinden çıkamadım ben.Sınunda mothercare aldım.
Benimki de eline verince bebe biskuvisi falan kitir kitir yiyor artik. Bende taze yapıyorum yemeklerini her gün. Sabah kahvalti öğlen yogurt meyve ve corba hazırlıyorum akşam sulu yemek pilav makarna değişiyor birde muhallebisi o şekilde gidiyor duzen ama onca şey yemesine rağmen kilo almıyor iste.Kızlar nasılsınız çok bakamıyorum zaten işte 1 e kadar çalışıyorum evde ancak çocuk yemek vs. Oğlan hiç emeklemiyor ayakta tutuyoruz seviyor durmayı desteksiz durmuyor tabi daha. Bayramda memlekete gittik teyzemin gelini düz taban dedi nasıl anlaşılıyor anlamadım pazartesi dr kontrolü var sorucam.
Bizde 1 e kadar bakıcı var sabah kahvaltısını hazırlıyor yaptırıyor öğlende yemeğini ama öğle yemeği olayını pek anlatamıyorum istediğim gibi birşey olmuyor pek yani sulu yemek oluyor da köfte tavuk geçicem artık. Bezelye, taze fasulye, kabak yemeği vs ezerek veriyorum yiyor kuskus verdim yoğurtla yedi bayramda zeytinyağlı sarma verdi yengem 3 tane yedi kendi tutup yedi masadan almıyor ama eline verince atmıyor artık yiyor 2 dişiyle koparıp. Dün avm ye gittik tadımlık lahmacun verdim eline koparıp yedi kendisi. Ama köftr daha önce yapmıştım ezsem de sıkıntı yaşadı bugün yine yaptırıyorum kadına ama yemek tarzını akşamları ben yapıp vereyim diyorum kadın öğlen sadece çorba yapsın versin daha mı uygun olur ben öğlen yemek akşam çorba taraftarı idim ama ben gidene kadar acıkmış oluyor akşamdan da yapıp ısıtmak istemiyorum
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun bizim evde çok sıcak oluyor odası gece bile 26 27 derecelerde badi şort yatırıyorum ama nohut battanesiyesi var onsuz asla uyumuyor pamuklu ama kalın da yani kışında onunla yatıyordu o olmadan uykuya dalamıyor dönüyor çok çapraz yatıyor ayakları parmaklıklarına dayıyor terleyip kuruyacak üzerinde hasta olacak diye korkuyorum
Formül mamayla hazirlanan muhallebi tarifleri var onları denedin mi ya da yine mamayla bebe biskuvisi karistirip verdin muMerhaba kızlar benim bebeğim hala bisey yemiyo sadece mamayla duruyo ek guda sıfır devere resmen bizde direk kafayı çeviriyor önüne koyuyorum ezip atıyor nasıl yemeğe alsiacak bu bebek ya siz neler veriyosunuz yoğurt bile yemiyor artık 8. Diş cıktı ama nafile bi gram bisey sokmuyor agzina
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bi durumdur dişten dolayı da emmiyor olabilirKızlar selam, oğlum iki gündür ateşliydi. Hem bir sürü disi patladı hem de boğazı hafif kizarik dedi doktor. Ateş düşürücü falan kullaniyoruz. Ama benim asıl sorunum memeyi asla emmiyor, ağzına alıp tutuyor. Evet genel anlamda istahsiz ama hiç böyle emmeme olmamıştı. Kesinlikle emmiyor. Sutumü sağıyorum siringala biberonla veriyorum. İnşallah geçicidir bu süreç.
Kız sen niye takıma gelmiyorsun bakıyımÇok geçmiş olsun canım inşallah geçici bi durumdur dişten dolayı da emmiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?