2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Zaten 2 gündür çok huysuzdu belliydi ,,,, ayyyy bi bitseydi de rahatlasaydık ondan sonra yürümeleri 2 yaş sendromu tuvalet eğitimi derkennn. Canları sağ olsun yeter

Selam kızlar, biz de eşimin memleketine geldik.
5 saat yolda çektigim çileyi anlatamam. Kaç kere mola verdik hatırlamıyorum. Terledi mi, üşüdü mü kafayı yiyordum.
Bizimde 4 dişimiz çıktı. 3 tanesi birden geldi 1 haftadır geceleri sürekli aglamasindan belliydi.
Üç gün sonra benim ailemin yanına gideceğiz, çocuğun düzenini bozmayayim diye kendimi kaybediyorum. Bazen rahat anne olmak istiyorum diyorum ama olmuyor

Canım Bayram’ı ziyan etme biraz rahat ol keyif al bi kaç günden bişey olmaz,,,,

Canım Bayram’ı ziyan etme biraz rahat ol keyif al bi kaç günden bişey olmaz,,,,
Ah canım benim, biraz rahat olmayı ben de çok istiyorum ama beceremiyorum. Etrafimda benim aksime çok rahat. Kayınvalidem çocuğa eltimin cocugunun eski oyuncaklarından çıkarmış. Bir baktım tozlu bir de minik minik parçaları var. Hemen toplayıp kaldırdım. Bakıyorum para vermiş çocuğun eline bayramlık al diye. Sanki çok anladı yavrucak. Ağzına sokarken yakaladım. Bizim çarşafları çift durula dediğim halde yikamamis. Böyle olunca ekstra dikkat gösteriyorum. Ama cinnet getireceğim az kaldı

Canim kimse annesi kadar özen göstermez bebeğine. Can sikmaya gerek yok ben para olayını bi kere yakaladım öyle elinde hemen uyardım para vermeyin çocuğa diye şimdi eline öyle vermiyorlar bana uzatıyorlar direkt. Aldığımız her oyuncağı annemlerin gözü önünde sildim hep anladılar şimdi onlar da öyle dikkat ediyorlar eline oyuncak verirken silip veriyorlar. Uyarabilirsin kötü birsey değil

Yaaaa çok haklısın bende olsa çıldırırdım heralde o nasıl öyle ya çocuğun eline para vermek ne demek,,, canım şakın iş filan yaptım deme o zaman bebeğinden gözünü ayırma

Canım ben gündüz 2 sefer veriyorum en fazla 120 cc içiyor,,,, gece karnı güzel doymuşsa 9 gibi yatıyor gece 3 gibi 120 cc içiyor,,,, ama bazen çok kıpırdanıyorsa 2 defa veriyorum
Anladım canım sağolasın bizimki ek gıda da fena değil, yine iyi kötü öğünde bir çay bardağı yiyor, tek sıkıntım alerjimizin olması hiçbir şey veremiyorum doğru düzgün, bugün kakası acayip mukusluydu ne yaptı diye düşünüp duruyorum çok canım sıkıldı, bir sabah irmikli muhallebi yapıyorum içine gün kurusu muz elma falan koyuyorum, birde akşamüstü kabak patates havuç püresi yapıyorum

Yaaaaa üzüldüm canım ama alerji zamanla geçiyor diyorlar genelde 1 yaşından sonra kalmıyormuş inşallah öyledir,,,,,,

Uyarmayla cozulse keşke iş. Eşim bile çıldırıyor, dediğimiz hiçbir şeyi umursamiyorlar. Neymiş para temizmis. Ya paranın temizi mi olur. Oyuncak konusuna girmiyorum hiç, aklı selim bir insan minik parçaları koparıp atacağını bilir ya...
Gelmeden bir gün önce anne çarşafları iki kere durulama yaptirir misin dediğim halde yıkamamış bile. Üstelik ben bunu torunu için istiyorum.
Burda bebek arabası var getirme dedi, bı geldik bebek arabası çatıda. İndirdik inan binilecek bişey değil. Gittik baston bebek arabasi almak zorunda kaldık. Ah kızım kusura bakmayın fark edemedim demek bile yok.

Yaaaa çok haklısın bende olsa çıldırırdım heralde o nasıl öyle ya çocuğun eline para vermek ne demek,,, canım şakın iş filan yaptım deme o zaman bebeğinden gözünü ayırma
Çocuğu babasına emanet edip öyle yapabiliyorum anca canım, yoksa mümkün değil. Eşim ve ben çıldırmadan 3 günü tamamlamayı ümit ediyoruz [/QUOTE]

[/QUOTE]
İnşallah canımmmmm

Kızlar sizlerin evlatlarınizın ve ailenizin bayramı mübarek olsun
Benim yıllar sonra hayal ettigim ilk bayramı Rabbim bana yaşattı isteyen herkese Rabbim nasip etsin

Kızlar sizlerin evlatlarınizın ve ailenizin bayramı mübarek olsun
Benim yıllar sonra hayal ettigim ilk bayramı Rabbim bana yaşattı isteyen herkese Rabbim nasip etsin
Canım size de hayırlı bayramlar,,,,,, ayyyyyy şimdi ikizler ne tatlı olacaklardır,,,, aynı kıyafetleri mi aldın

Merhaba kızlar hepinize hayırlı huzurlu bayramlar diliyorum

Uzun aradan sonra geldim kızımın kilosu 8.600 boyunu doğru olcemedikleri için bi 73 bi 74 cm çıkıyor ben de anlayamadım kizim 2 haftadir emekliyor dolap sandalye masa yatak fırın neresi denk gelirse tırmanıyor ayağa kalkıyor malesef dikkat etmeme rağmen 3 defa kafasının arkasına düştü anne baba dede mama meme nene diyebiliyor

Ek gida da çok şükür büyük kızım gibi değil herşeyi yiyor makarna pirinç bulgur irmik patlıcan hariç bütün sebzeler kavun karpuz kiraz malta eriği kayısı armut elma avokado favorilerimiz süt alerjisi olduğu için peynir yumurta yoğurt tuketemiyoruz kahvaltıda alerjik bebek bisküvisi (ev yapımı) rezene ve pekmezle ıslatıp yediriyorum 1 tane salatalık ve 3 tane zeytin yiyor kahvaltı kısıtlı bizim için. Favori çorbamız semizotu ve domates çorbası tarhana da vereceğim ama yoğurtsuz sütsüz bulamadım bizden bu kadar inşaAllah bebeklerimiz ve güzel annelerimiz sizler de iyisinizdir

Merhaba benim bebegim 10 eylul dogumlu hâla disleri çikmadi geceler cok sık uyaniyor ve beni emerek uyuyor belki diş cikaracak ondan mı boyle bilmiyorm
Benim bebeğim de 21 eylül doğumlu benimki de gece sık emip uyuyor ama bilmiyorum ki ondan mı çıksaydı iyi olurdu kızımın ilk dişi 5 aylikken çıkmıştı

Aynen bende öyleyim.Sen yine 5 saatlik yola gitmişsin.Ben bi alışveriş için AVM ye gidiyorum nasıl geliyorum bi görsen.Ay yemek saati geçti ay pusette uyudu herşeyi sorun ediyorum.Güya böyle olmayacaktım

Arkadaşlar ben hala blender yapıyorum yada tel süzgeç.Pütğrlü yemiyor.Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.Bir de farklı çorba bulmak yapmak çok zor geliyor.Ne zaman bunlar yemek yiyecek normal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…