2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar ben hala blender yapıyorum yada tel süzgeç.Pütğrlü yemiyor.Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.Bir de farklı çorba bulmak yapmak çok zor geliyor.Ne zaman bunlar yemek yiyecek normal?
Canım bence artık blender o bırakman lazım,,, ben ilk kızımda hep blender yaptım çok pişmanım,,, o yüzden bunda hiç blender kullanmadım,,,, ben ayrı yemek yapmıyorum bizim yemeklerimize tuz katmadan yiyor bebeğim hatta kendine özel yemek yapınca yemiyor,,,,,

Canım ya nasıl kendi yemeklerinizden yiyor?Yani neler yiyebiliyor?Ben öğleye ayrı akşama ayrı ona çorba yapıyorum?Yoruldum vallahi?

Canım ya nasıl kendi yemeklerinizden yiyor?Yani neler yiyebiliyor?Ben öğleye ayrı akşama ayrı ona çorba yapıyorum?Yoruldum vallahi?
Canım yiyor valla,,, sabah normal kahvaltı yumurta peynir zeytin domates salatalık,,,,, öğlene genelde çorba yediriyorum be çorbası varsa,,,,, genelde tarhana şehriye ve yoğurtlu çorba seviyor,,,,, akşama da evde ne yemek varsa sebze et balık ona göre yediriyorum...... bizim yemeğimize tuz atmıyorum,,,, ana yemek pilav yoğurt olarak tüketiyor

İyi bayramlar kızlar
Bizde bi köy havası aldik geldik iyi oldu çocuğa değişiklik. Park yatağını yanımıza aldığımızdan uyku düzeni bozulmadan devam etti bu arada iyice yürüme heveslisi oldu oğlum. Artık elleri bırakıp dengede daha uzun süre duruyor.
Bu sıra mutfaktaki sandalyeleri ittiriyor yürüme destekleyicisi olarak kullanıyor

iyi bayramlar kızlar. biz on gündür mahvolduk ya hu. dişler ateş yaptı üç gece çok zor geçti hastaneye gittik iğne yaptılar. biraz da boğaz’ı kızarmış diye antibiyotik verdi sadece bir kere verdim ishal yaptı hemen diye ikinci kez vermedim buna rağmen alerjiye sebep oldu kaç gündür kafasındaki döküntülerin geçmesi için uğraşıyoruz hiç kucaktan inmiyor çok fena huyu değişti bağırıp duruyor

Canım bayram mi anlamadım, bizim diş mı başka bişey mi bilmiyorum üç gündür ateşliyiz dört saatte bir yükseliyor calpol dolven veriyoruz acildeki Dr bizde boğazı biraz kızarık dedi , bende kan idrar yapılmadan antibiyotik vermek istemedim uyandığından beri 50 CC mamayı zor içtik zaten zorla içiyordu şimdi hiç içmiyor sürekli uykulu sizin nasıl

oğlum da uykulu hep ama şuruplardan olduğunu düşünüyorum. boğaz kızarıklığı da ateş yapıyor canım ben ara ara ıhlamur vermiştim.

2 kere 39 olmuştu fitil atmama rağmen. hastaneye gidene kadar 38.5 olmuştu. temassız ölçer çar bizde de. artık ateşi yok ama 2 gündür çok şükür.
Kaç gün sürdu canım ağlamaktan gözlerim çanak oldu 39 su hastane bizim çok geçmiş olsun sizede, bugün üçüncü gün bizim, kan idrar verdik temiz çıktı, bende şimdi fitil verdim uyuyor, calpol ve dolven vermek istediğimde içmek istemiyor ardından kusuyor yarın devam ederse ile özele götürucem artık

3 gün sürdü canım. iburamin calpol dönüşümlü ver demişti doktor. bir de sürekli suyun içinde oynatmıştık evimiz de çok sıcak çünkü. bilmiyorum inanır mısın ama bir teyze asr suresini okuyun bol bol ateş düşmesi için demişti. onu okumuştum hep. elinde nemli bezle sürekli eklemlerini siliyordum bir de canım. çok zor biliyorum geceleri sabaha kadar başında ateş düşsün diye bekliyordum geçti gitti şükür. sizin de geçecek inşallah. çok geçmiş olsun

Çok sağol canım, ilk çocuk tecrübesizlik alerjik bir bebek ağır geldi hepsi ateşle birlikte kolunda neredeyse kaybolan egzama tekrardan gün yüzüne çıktı daha da kızardi hatta Rabbim tüm bebeklere şifa versin, inşallah geçecek bizimde, bizim evde çok sıcak, aynen dr dönüşümlü ver dedi ama içmek istemiyor bugün zorla şırıngayla içirmeye çalışırken ikinsindede feci öğürerek kustu eşim gitti fitil aldı artık, üç gündür aç resmen zaten alerji mamasıni uykuda içiyordu şimdi uykuda da içmiyor ek gıda zaten kısıtlı ne yoğurt ne süt ürünü, dediğin sureyi okuyacağım bol bol çok sağol inşallah bizde yarın ateşsiz açarız günümüzü

inşallah canım alerji çok kötü biliyorum. üç gündür alerji şurubu içiyor yeni geçti. yarın daha güzel bir gün olur umarım tekrar geçmiş olsun

T tuanadereli canım nasıl oldu bebeğin
Canım dün altıda fitil vermiştik gece birde on iki buçukta verdik fitil sabah baktim ateşi 36.5 sürekli bakıyorum korkumdan çıkar mı diye, birde sabah vücudunda minik döküntüler farkettim kırmızı, internette altıncı hastalık diye bişeyden bahsediyor acaba ondan mı geçirdi bebeğim diyorum

benim oğlumda da oldu ateşten sonra ama ilaçlar alerji yapmış dedi doktor. neyse geçmiş gitmiş olsun inşallah

Kızlar oğlum iyice yürüme heveslisi oldu sürekli ayakta mutfaga yanima falan duvara tutunarak gelmeye başladı kendi yurutecini içine oturmuyor dışardan ayakta itekleyip duruyor onunla yürüyor
Tutunma yeri olmayan yerlerde emekliyor sadece bakalım kaç gün sonra desteksiz yürür
Yarin aylik kontrole goturucem doktora bayram tatilinda köyde iyi costu yesillikler içinde falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…