- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.241
Bende sömestr olduğundan Tekirdağ’da yazlıktayım havada güzeldi şansa bu hafta hep yürüyüş yapıyorum deniz kenarında çok iyi geliyo ama finalde bel ağrısı ve uyku çekiyorum biraz rahatlıyorumSelam kızlar nasilsiniz? Ben her gün 3 kat merdiven inip çıkıyorum binamızdaki asansör çalışmıyor. pazar baya uzak sırt çantamı takıp tempolu yürüyorum eşyaları doldurup eve geliyorum. Evde yatmak beni daha da yoruyor sanki hava ve enerji almak iyi geliyor☺☺
Çok doğru dedin canım valla beni kendime getirdin bişiyin olacağı varsa olur önüne geçememki allahın takdiri. Ah ah kendimize yapıyoruz düşünmektenEv süpürünce düşecekse düşeceği wardır bence o kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünmüyorum ben, yurtdışında öyle istirahat falan çok zor, vermezlermiş yatak istirahatı Bebek sağlıksızsa vücut onu kendi atıyor çünkü. Bunun önüne geçmek ne kadar imkanlı ne kadar doğru bilmiyorum
Yok hayır sıcak suya koyup buğu yapıcamPapatyayı çay olarak içme sakınhamilelikte önerilmiyor
Buhar iyi geliyor benim sinüzitime canım. Sıcak suyu geniş bir kaba koyup üzerine eğiliyorum kafama da bir havlu 5 dk duruyorum 2 dk kaldırıyorum kafamıKızlar çok kötüyüm gribim sandım ama sinüzitim azmış. Mahfoldum. Neler yaptım neler bana mısın demedi. Yüzüm gözüm başım ağrıyor burnum tamamen tıkalı. Normalde antibiyotikle geçiyordu ama şimdi onu da kullanmak istemiyorum nolcak bilemiyorum ökrüsük de başladıönerisi olan var mı?
Hoşgeldinn:) yok hayır eşimin yeğeni bakıyor şimdilik kızıma. Bu ikinci olacak nasipse.Senin de mi 3. İki kızın mı var?
Bel ağrısı iyi değil gerçekten, doktoruna sordun mu belki gel der. Yapma bir daha boşber bu zamanlar çok kıymetiYa adam yapıyorduda evde durunca ben dayanamadım yaptım. Gece uyurken ağrıyordu belim sabah kalktım öksüremiyorum iğne saplanır gibi ani keskin bir acı giriyor belime eğilemiyorum bile bel ağrısından çok korktum ya
Aradımda canım geri dönmediler daha tekrar arayacam kontrolde ayın 12 sinde daha çok var.Bel ağrısı iyi değil gerçekten, doktoruna sordun mu belki gel der. Yapma bir daha boşber bu zamanlar çok kıymeti
Yaptım hepsini canım 4 gündğr sırayla hepsini yapıyorumBuhar iyi geliyor benim sinüzitime canım. Sıcak suyu geniş bir kaba koyup üzerine eğiliyorum kafama da bir havlu 5 dk duruyorum 2 dk kaldırıyorum kafamı
Çok heyecanlı güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar benim yarındı randevum ama doktor yarın gelemeyecekmiş bugüne aldık. Çok heyecanlıyım.3 te göreceğiz minnakımı. Tabi babası yazık yine bizimle olamayacak.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bıgün ve her zaman :)
Başka bir doktora git sende( randevusuz nasıl gidicek bu kız hiç düşünmemişim orasını) Ne bileyim ya bel ağrısı tesirgin etti beni. İnşallah bir sıkıntı yoktur yaptığın iştendir.Aradımda canım geri dönmediler daha tekrar arayacam kontrolde ayın 12 sinde daha çok var.
Güzel haberlerle dönersin inş. CanımKızlar benim yarındı randevum ama doktor yarın gelemeyecekmiş bugüne aldık. Çok heyecanlıyım.3 te göreceğiz minnakımı. Tabi babası yazık yine bizimle olamayacak.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah kanama falan hiç kalmamıştır. Sanki en son az bir şey daha var demişti dr yanlış mı hatırlıyorumKızlar benim yarındı randevum ama doktor yarın gelemeyecekmiş bugüne aldık. Çok heyecanlıyım.3 te göreceğiz minnakımı. Tabi babası yazık yine bizimle olamayacak.
Muayenesi olan hastalar bittikten sonra 5.30, 6 gibi arayacakmış çok sinir oldum ya. Doğumum başlasada bunu mu diyeceklerdi resmen doktoru ve hastaneyi değiştirmek istiyorumBaşka bir doktora git sende( randevusuz nasıl gidicek bu kız hiç düşünmemişim orasını) Ne bileyim ya bel ağrısı tesirgin etti beni. İnşallah bir sıkıntı yoktur yaptığın iştendir.
Canım doğum eğer normal olursa dr 2-3 kez muayeneye geliyor onun dışında ebelerle oluyorsun. Bebek kanala indiğinde çağırıyorlar dr teşrif ediyor :) sen gitsen alır aslında ama o da emrivaki gibi olur.Muayenesi olan hastalar bittikten sonra 5.30, 6 gibi arayacakmış çok sinir oldum ya. Doğumum başlasada bunu mu diyeceklerdi resmen doktoru ve hastaneyi değiştirmek istiyorum
Canım başka bir dr gitmiştim 30 sn falan baktı karnımdan kanama gözükmüyor demişti ama ben tam emin olamadım devlet olduğu için başından savdı hibime geldiGüzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah kanama falan hiç kalmamıştır. Sanki en son az bir şey daha var demişti dr yanlış mı hatırlıyorum
Ya yoktur inşallah o zaman belki de. Hadş bakalım şimdi belli olur iyi düşünelim iyi olsun canımCanım başka bir dr gitmiştim 30 sn falan baktı karnımdan kanama gözükmüyor demişti ama ben tam emin olamadım devlet olduğu için başından savdı hibime geldi
Canım senin kanama Alanın kaç cm di birde ne kadar zaman sonra küçülmüştüYa yoktur inşallah o zaman belki de. Hadş bakalım şimdi belli olur iyi düşünelim iyi olsun canım
güzelbir gün olsun bebeklerimiz sağlıkla bizimle olmaya devam etsin inşallah :)Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?