- 7 Ocak 2018
- 27.628
- 80.164
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.561
İyi canım afiyet olsun çok da az değil yaniSabah 10. 30 ta uyandı kahvaltı yaptık, şimdi yogurt çorbası içti, dün nohut haşlamıştım biraz tuz attım 10 tane falan yedi şuan uyutuyorum, meyveyle hiç aramız yok bizim, akşama etli dolma yapacağım içini yer yanına da ayran.
Sağol canım bugun iyiydik çok şükürİyi canım afiyet olsun çok da az değil yani
Çok yoğurt yiyor canım seninki sen mi veriyosun o mu istiyorBizim bugün kahvaltımız
10 da oldu 1 dilim tost ekmeğinden tost ve portakal suyu içti
13 de bir kase yoğurtlu şehriye çorbası içti
Uyudu
Kalkınca yoğurt yer
Akşama da bezelyeli tavuklu pirinç pilavı yaptım yine yoğurtla yer
Uyumadan yine yoğurt ve büskivi yicek
Arada da kurabiye filan yiyor bu sıralar pek meyve yemiyor yarım elma 3 erik azıcık karpuz filan geçiştiriyor
En son az bisey kala doğruyorum canımSağol canım bugun iyiydik çok şükürÇorbanın içine ekmek doğruyor musun sen?
Degisyor canim 1 bazen 2 oluyorKaç gibi yiyor canım öğlen, niye yemez bu çocuklar birşey anlamıyorum
Aynen canım kendin gibi düşün. Biz nasıl sıcaklarda yemek istemiyorsak sulu şeyler istiyorsak onlarda öyle. Zorlamıyorum o yüzden dün akşam yemek yemedi mesela bende zorlamadım sadece su icti bir kaç saat sonrada uyudu. Sabah ama baya bi iştahlı uyandi kahvaltıyı güzel yaptı.Hadi ya maşallah canım hayranım senin oglana:) sıcak olunca yemek istemiyor galiba canları içecek meyve yiyorlar
Bu sıra öğle yemeğini meyveyle geçiştiriyor ya da sütlaç muhallebi gibi soğuk sütlü tatlılar doymazsa pankek makarna falan yapıyorum. Sıcak hava diye çorba istemiyor yağlı kızartma tarzı da yapmıyorum geçen gün pogaca yaptım onu yedi öğlen doydu.Kızlar öğlen ne yiyor bebişler çorba yapmaktan bıktım daha doğrusu hep aynı çorba yogurt,tarhana başka birşey yok, bu ara uykusu bir tuhaf oldu 5 te uyanıyor 6 6.30 a kadar durup uyuyor 10.30 da kalkıyor bu kez öğle uykusuna geç yatıyor, meyvelerden kayısı şeftali kiraz asla yemıyor yerse erik
Nohut güzel tok tutar uzun süre. Benimki nohut yemeği yiyince kolay kolay acıkmıyor. Bir de proteini falan iyi zaten haftada bir kere mutlaka nohut yapıyorum bendeSabah 10. 30 ta uyandı kahvaltı yaptık, şimdi yogurt çorbası içti, dün nohut haşlamıştım biraz tuz attım 10 tane falan yedi şuan uyutuyorum, meyveyle hiç aramız yok bizim, akşama etli dolma yapacağım içini yer yanına da ayran.
Yemek olarak yemıyor da canım haşlayıp direk koyunca yıyor tane taneNohut güzel tok tutar uzun süre. Benimki nohut yemeği yiyince kolay kolay acıkmıyor. Bir de proteini falan iyi zaten haftada bir kere mutlaka nohut yapıyorum bende
Yok canım Çorbada yemiyor ekmeği zaten koyu yapıyorum çorbayı,,,, normalde ekmeğe bayılır ekmek görsün yemek yemezSağol canım bugun iyiydik çok şükürÇorbanın içine ekmek doğruyor musun sen?
Canım süt içiyordu bir ara doktorum sütün çok yararı yok bol bol yoğurt ver ne kadar isterse yesin dedi bende o yüzden sürekli yoğurt veriyorum süt köyden geliyor katıksız çok seviyor yoğurdu kendi deÇok yoğurt yiyor canım seninki sen mi veriyosun o mu istiyor
Hayırlı olsunnnKızlar bizim arka alt 2 dişimiz çıktı
Bende bakamıyorum kızzzzzzzHayırlı olsunnn
Ben bakamıyorum artık dişlerine ısırıyor hep
Bende bakamıyorum kızzzzzzz
Ayyyyy çok komikmiş filan deyip gülüyoruz kendide ağzını açıyor öylelikle görğyorum
Kıyamam ya şu alerjiden bi kurtulamadiniz yaKızlar ahududu vermiştim dün sanırım alerji yaptı omuzları döküntü oldu kaşıyor ☹
Bitmedi canım aynenKıyamam ya şu alerjiden bi kurtulamadiniz ya
Geçmiş olsun. Bir yazi okumuştum alerjen meyvelerle ilgili dut ahududu incir gibi bir kaç meyve daha vardı bir de sebzelerden patlıcan 2 yasa kadar alerjen etki yapma ihtimali yüksek gıdalar olduğu kanıtlanmış.Kızlar ahududu vermiştim dün sanırım alerji yaptı omuzları döküntü oldu kaşıyor ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?