- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.861
Insallah ya.. kizim sordu anne gordunmu benisi dedi evet dedim sen kardesine bol bol dua et dedim. Ama cok kotuyum su an
Cok sagol canim.. rabbim insallah yardimci olur....Canımm,dua et bol bol.Bende okurum istersen.Okudugun bisy fln varsa onu da okurum.
Ne diyeyim bilemedim.
Insallah gecici birseydir goruseceginiz doktor olumlu konusur❤
Cnm gecmıs olsun hep okudum ama ne dıcegımı bılemedıgım ıcın bısey yazamadım bız ne desekte senın ıcın ıcını yıcek ama ıns carsamba hersey yanlıs anlasılmıs bı sorun yok cümlesını duycagını dusunuyorum bunun ıcın hepımız sana dua edıcezCok sagol canim.. rabbim insallah yardimci olur....
gözünaydın canım, harika bi duygu :)
Geldim bende çok şükür bi sıkıntı YÖK günü ile uyumlu 8+2 kalp atışında var ilk kontroldü resmen hamileyim bende de çok belirti yok uyku dışında rahatladım çok şükür planlı olunca kalp atışı duygulandırıyor ama bu sürpriz bide düşük ve oğlumdada kanamalı bi hamilelik olunca korkuyordum rahatladım
Dr eğer yanma vs bi şikayetin yoksa ilaca gerek yok dedi bazan bi damla akıntı dan falan bol bakteri çıkıyor dedi, bende yoktu ama varsa suya katılan bi ilaç veririm dedi tek dozda atarsın bi zararı yok dedi. O zaman bol su iç dedi bi şikayetin yoksa sorun yok dedi.Benim idrarımdada öyle yazıyo ama 2,3 diyo bakalım doktor ne dicek haberdar et ben antibiyotik kullanmak istemiyorum artık daha yeni kullandım maf oldum
Bazı drlar ın ultrasonu kaliteli oluyor detaylı bakıyorlar ikinci bi gözü tavsiye etmesi de işi garantiler büyüdükçe kaybolur inşallah ikili teste kadar yok olur dua edelim. 11/14.haftalar Arası yapılıyorYa kizlar simdi doktordan geldim moralim bozuk. Cok sukur keseyi ve kalp atisini duydum. Ama doktor bebegin beyninde kist gordu baska bir prof a yonlendirdi. Carsamba gunu ona randevu aldim. Boyle olan var mi hic. Doktor takip etmek gerekiyor dedi cok uzgunum
Gozun aydın duyan herkezın gozu aydın allahım yarın darısı benım basına inş 6.5 olucam inş karından rahatlıkla duyulur
Bir istifa dilekçesine bakar :)))oy bende istiyorum ondan yaaaa :)) bırakayım 9 ay evde bekliyeyim
Birçoğu kayboluyor o kistlerin, gönlünü ferah tutmaya çalış olur mu. Boşuna üzme kendini.Insallah ya.. kizim sordu anne gordunmu benisi dedi evet dedim sen kardesine bol bol dua et dedim. Ama cok kotuyum su an
Demirin için 20 damla D vitamini mi verdi yoksa başka bir ilaç mı?bir de d vitamini demir için mi veriliyor?
Hamileliğin kaçıncı haftasında verdi demir için ilaç
Çok düşük benim değerimde(3) hemen serum takıldı umarım yükselmiştir şimdi,serum bu ay için yeterli dedi dr um
Sanki benim başıma gelmiş gibi bende endişelendim,aynı durumları yaşayıp paylaşınca rahatlıyorum
Karından duyulmaz sadece attığını görürsün, vajinal bakarsa duyarsın ben duyamadım karındanGozun aydın duyan herkezın gozu aydın allahım yarın darısı benım basına inş 6.5 olucam inş karından rahatlıkla duyulur
Kese konumuna göre mi tahmin ettinErkek galiba
Ben de 14 şubatta gideceğim kızlar kalp atışını duymaya :) sizi de okuyunca heyecanlandım :)Biz de 14 subatta gidiyoruz ayni gün
Insallah dua edin lutfenDr eğer yanma vs bi şikayetin yoksa ilaca gerek yok dedi bazan bi damla akıntı dan falan bol bakteri çıkıyor dedi, bende yoktu ama varsa suya katılan bi ilaç veririm dedi tek dozda atarsın bi zararı yok dedi. O zaman bol su iç dedi bi şikayetin yoksa sorun yok dedi.
Bazı drlar ın ultrasonu kaliteli oluyor detaylı bakıyorlar ikinci bi gözü tavsiye etmesi de işi garantiler büyüdükçe kaybolur inşallah ikili teste kadar yok olur dua edelim. 11/14.haftalar Arası yapılıyor
Insallah cok sagolunCnm gecmıs olsun hep okudum ama ne dıcegımı bılemedıgım ıcın bısey yazamadım bız ne desekte senın ıcın ıcını yıcek ama ıns carsamba hersey yanlıs anlasılmıs bı sorun yok cümlesını duycagını dusunuyorum bunun ıcın hepımız sana dua edıcez
iki cocugumda 6+ da karından bakarak kalp atışını duyduk duyulabilir yani haftasıyla uyumluysaKarından duyulmaz sadece attığını görürsün, vajinal bakarsa duyarsın ben duyamadım karından
ilk randevumuResmen pıjama gıydım yatıcam bu gece bıtsın sabah olsun ıstıyırum 2 de gercı randevum ama sabahtan oyalanırım bıseylerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?