2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar muayene oldum bebeğim hep geriden gelirken bu hafta ileri girmiş 10+3 üz normalde ama ultrasonda 11+0 çıktı 4.03 cm olmuşuz. Hareket ediyordu nubuna baktım bana kız gibi geldi bide siz bakın bakalım

Eklentiler

• C98E047D-8AC2-4D2A-9E42-5CE975CDB12A.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 94
Doktorum dünkü kontrolümüzde havuz hamam serbest dedi,çok sıcak suya girmedikçe sakıncası yok demekki

Bebeklerini gören anneler Maşallahınız var ne güzel benimde iki kontrolümde de 3 gün geriden geliyor doktor hiç sorun değil dedi gelişimi gayet iyi dedi bi dahakine 10.haftada gidicem benim şu nuba da bakarsınız

Merhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....

Merhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
Yarabbım ne kadar yaygın oldu bu durum eskıden bukadar varmıydı bılmıyırum gecmıs olsun tatlım acını bende 6 ay once 14 hafta kontörlumde yasadım cıdden rabbım kımseye yasatmasın banada tekrar yasatmasın ekrana baka kalıyosun hayal kırıklıgı ıle

aynen canım, çok fazla duyuyorum ben de çevremde, insan gerçekten korkuyor, daha 3 hafta var kontrolüme 1 ay olacak en son gördüğümden beri, böyle duydukça hep bir korku içimde hiç mi belirtisi olmuyor bunun yani insan nasıl anlar ki . çok üzücü

benimde ılk hamileliğimde kalbi durdu bebeğimin 12 haftalıktı gıttık kalbi durmuştu ertesi günü kanama geldi kalbi durunca hemen kanama olmuyor 2 hafta sonra falan leke geliyor başka da bir belırtisi olmuyor tabi bu kişiden kişiye degişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…