- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.141
Doktorum dünkü kontrolümüzde havuz hamam serbest dedi,çok sıcak suya girmedikçe sakıncası yok demekkiYok be canım nerde sauna hamam düşük ve ya erken doğumu tetiklediği söyleniyor ben oğlumda 2.5aylık hamileyken termal suya girmiştim ama hemde yarım saat falanhamamı saunada yasaklar arasında ama ben dayanamam hamam yapacağım arada hava alırım boşlukta
Gözün aydın cnm maşallahKızlar muayene oldum bebeğim hep geriden gelirken bu hafta ileri girmiş 10+3 üz normalde ama ultrasonda 11+0 çıktı 4.03 cm olmuşuz. Hareket ediyordu nubuna baktım bana kız gibi geldi bide siz bakın bakalım
Nubuna nasıl bakılıyor ki nub ne?Kızlar muayene oldum bebeğim hep geriden gelirken bu hafta ileri girmiş 10+3 üz normalde ama ultrasonda 11+0 çıktı 4.03 cm olmuşuz. Hareket ediyordu nubuna baktım bana kız gibi geldi bide siz bakın bakalım
Canim gozun aydin masallahKızlar muayene oldum bebeğim hep geriden gelirken bu hafta ileri girmiş 10+3 üz normalde ama ultrasonda 11+0 çıktı 4.03 cm olmuşuz. Hareket ediyordu nubuna baktım bana kız gibi geldi bide siz bakın bakalım
Valla geçenlerde bi sayfada gördüm ayağının ordaki düz kısa çizdi paralel olursa kız dik olursa erkek diyorlar bana bizimki paralel gibi geldi ama hayırlısı AllahtanNubuna nasıl bakılıyor ki nub ne?
Googleladım hemenValla geçenlerde bi sayfada gördüm ayağının ordaki düz kısa çizdi paralel olursa kız dik olursa erkek diyorlar bana bizimki paralel gibi geldi ama hayırlısı Allahtan
Ben anlamadım bu nubu ama benim resmide atıcam inşallah yorum isterim pazartesi kontrolüm :)Kızlar muayene oldum bebeğim hep geriden gelirken bu hafta ileri girmiş 10+3 üz normalde ama ultrasonda 11+0 çıktı 4.03 cm olmuşuz. Hareket ediyordu nubuna baktım bana kız gibi geldi bide siz bakın bakalım
Çok güzel maşallah kuzuya gözünüz aydın. Nubdan hiç anlamıyorumKızlar muayene oldum bebeğim hep geriden gelirken bu hafta ileri girmiş 10+3 üz normalde ama ultrasonda 11+0 çıktı 4.03 cm olmuşuz. Hareket ediyordu nubuna baktım bana kız gibi geldi bide siz bakın bakalım
Çok üzüldüm canım. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahMerhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
Cok uzuldumMerhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
geçmiş olsun canım zor bir durum umarım kolay atlatır yeniden hamile kalırsınMerhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
Hiç bi belirti görmedinizmi allah sabırlar versin inşallah yeniden tekrar nasip olur sizinde istediğiniz bi zamandaMerhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
Yarabbım ne kadar yaygın oldu bu durum eskıden bukadar varmıydı bılmıyırum gecmıs olsun tatlım acını bende 6 ay once 14 hafta kontörlumde yasadım cıdden rabbım kımseye yasatmasın banada tekrar yasatmasın ekrana baka kalıyosun hayal kırıklıgı ıleMerhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
çok üzüldüm canım, allah en kısa sürede yine bir bebek nasip eylesin sana, sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
aynen canım, çok fazla duyuyorum ben de çevremde, insan gerçekten korkuyor, daha 3 hafta var kontrolüme 1 ay olacak en son gördüğümden beri, böyle duydukça hep bir korku içimdeYarabbım ne kadar yaygın oldu bu durum eskıden bukadar varmıydı bılmıyırum gecmıs olsun tatlım acını bende 6 ay once 14 hafta kontörlumde yasadım cıdden rabbım kımseye yasatmasın banada tekrar yasatmasın ekrana baka kalıyosun hayal kırıklıgı ıle
benimde ılk hamileliğimde kalbi durdu bebeğimin 12 haftalıktı gıttık kalbi durmuştu ertesi günü kanama geldi kalbi durunca hemen kanama olmuyor 2 hafta sonra falan leke geliyor başka da bir belırtisi olmuyor tabi bu kişiden kişiye degişebiliraynen canım, çok fazla duyuyorum ben de çevremde, insan gerçekten korkuyor, daha 3 hafta var kontrolüme 1 ay olacak en son gördüğümden beri, böyle duydukça hep bir korku içimdehiç mi belirtisi olmuyor bunun yani insan nasıl anlar ki . çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?