- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.661
Zamanlamamız süper :) ben İzmir’deyim :)
bende izmirdeyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanlamamız süper :) ben İzmir’deyim :)
canım olmuşta sen ve dr un haklı olarak yoğurdu üfleyerek yiyorsunuz :) hadi Allah tamamına erdirsin inş :)Ayy inşallah canım dediğin gibi olur son adet tarihime göre 5+1 haftalık hamileyim 2 gün sonra tekrar kan vercem bakalım sonuç ne olur
Tebrik ederimAyy inşallah canım dediğin gibi olur son adet tarihime göre 5+1 haftalık hamileyim 2 gün sonra tekrar kan vercem bakalım sonuç ne olur
Yerleşme kanaması ovulasyondan 9-10 gün sonra oluyor diye biliyorum sanki. İnşallah yerleşme kanamasıdırMerhaba sevgili anne adayları sizlere birşey danışmak istiyorum, bende bebek istiyorum Allâh ın izniyle bu ay yumurtalamam 2 şubatta ve lekelenme oldu eşimle değerlendirdik bu günleri 7 şubatta ise sabah akıntı ile birlikte iki damla kadar kan geldi öğleden sonra kahverengi oldu akşam da sadece bir çay kaşığı kadar kan geldi bu yerleşme olabilir mi yoksa benim ovulasyon hala devam mı ediyordu sizce nedir bu durum yardımcı olursanız sevinirim. Ondan sonra bir daha böyle birşey olmadı bat 5 gün kaldı arada sarı sümüksü bir akıntı oluyor .
21.2 olamaz canim o kadar yuksek olmamasi lazim referans araliklari.T4 21,2 sınırda sanırım
İnşallah vardır canım. Geç döllenme olmuştur belki deKızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?
11li bişeyle 21 li bişey. Ft4 değil mi canım?21.2 olamaz canim o kadar yuksek olmamasi lazim referans araliklari.
Özellikle sordum kendi söylemedi hatta kızın olcak dedi güldü sonra da Yok öyle bi şey ondan sorduysan internette dolaşıyor da dediGözün aydın canım çok sevindim :) kalp atışını özellikle mi sordun yoksa doktor mu söyledi?
Ben de sordum özellikle 140dedi :)Özellikle sordum kendi söylemedi hatta kızın olcak dedi güldü sonra da Yok öyle bi şey ondan sorduysan internette dolaşıyor da dedi![]()
Oğlumda bulantım,halsizliğim yoktu çok şükür daha rahattımİkinci gebeliği olanlar ilki ile arasında fark var mı sizde benim kızımda gayet iyiydim bunda fena yemek yapasım gelmiyor iştahım sıfır kapanık birde çok çabuk sinirleniyorum
Çok sağol canımm hareket ettikce o kendime hakim olamadım gözlerim doldu nasıl tatlıydı anlatamam rabbime sonsuz şükürler olsun rabbimeOy ne güzel canım maşallah.
Kaç haftalık canım? Benim de çarşamba randevum var da hareket eder mi acabaÇok sağol canımm hareket ettikce o kendime hakim olamadım gözlerim doldu nasıl tatlıydı anlatamam rabbime sonsuz şükürler olsun rabbime
Kıza benziyor benceKızlar sabah ağrım oldu çok işe gitmedim doktora gidicem demiştim ya geldim çok şükür bebeğim çok iyi kalbi 160 170 kadar atıyor dedi 6 günde 2 kat büyümüş 1 cm di 2 cm olmuş ve 3 gün geriden geliyordu bugün günüyle uyumlu çıkmış ultrason kağıdına baktım kesede hızla büyüyor. fotoğrafı paylaştım nubtan cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Kıza benziyor bence![]()