2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
günaydın arkadaşlar...biraz daha midem iyi galiba premesis iyi i geliyor acaba bilmiyorum ama bulantılarım azaldı..ama hala sabahları yemekte zorlanıyorum yağsız bir tost ile limonlu çay içtim bugünde..balık malık hepsi şu sıralar bana imkansız...et bile yiyemiyorum..ama dr 3 ay boyunca depolarından kullanır önemli değil ne yiyebiliyorsan onu ye kendini zorlama dediği için içim rahat..bende folbiol-iyot (troidimin temel nedeni iyot eksikliği çıktı) eutrox 50-cleaxane 0,4-premesis alıyorum..premesis de de 400 mg folik asit olduğundan ve sabah akşam içtiğimden, folbiolu ara ara alıyorum..12.haftadan önce kalsiyum,omega 3 yada başka bişey vermeyecekler biliyorum..içimde bebeğin kalp atışı konusunda engelleyemediğim bir korku var..yarın yada cuma gidip baktırıcam..başka da sıkıntı yok şükür..hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :)

doğru diyorsun canım problem olsa kanama lekelenme olur herhalde ah ah çok takıntılıyız aslında ya :)

Günaydın kızlar.. tek derdim uyku,nezaman eski ben olurum acaba
Uyuyamıyormusun canım. Bende gece uyuyamadım.

Kalp atışı için olmasın canım korkun stres yapmamaya çalış az kalmış kontrolede.

Merhaba eylül anneleri , beni de listeye ekler misiniz? Sat 23 aralık, yaş 39, İstanbul, bir kızım var, inşallah bu 2.çocuğum olacak.
Aslında haftalardir forumu takip ediyorum, bütün yazılarınızı okudum ama daha önce bir boş gebelik yasadigimdan kalp atışını duymadan yazmadım. Çok şükür dün kalp atışını duyduk, haftasiyla uyumlu ama karindan duyamadik, bir an için çok korktum ama alttan bebeği de gördük , kalp atışını da duyduk.

Inş canım bi sorun olmaz

Uyuyamıyormusun canım. Bende gece uyuyamadım.

Kalp atışı için olmasın canım korkun stres yapmamaya çalış az kalmış kontrolede.
Sağ tarafıma ağırlık verip yüzüstü yatıyorum,sol tarafıma yatınca rahatsız oluyorum bebiş orda muhtemelen. Gece deli deli haller,sabahta yataktan kazınarak çıkıyorum resmen.

İlk aylar benim de midem bulanıyordu yemek yemeden uyuyordum yedikten sonra sürekli gerilme rahatsız oluyordum şuan geçti sayılır göğsüm zaten çok ağrıyor kızımla ilgilenemiyorum çok huysuz bu günlerde ama çok şükür iyiyim şuan ikili test yapmıcam direk 2 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gidecem

Merhaba hoşgeldiniz benimde bir kızım var 23 yaşındayım geçen sene dış gebelik geçirdim çok şükür bu iyi aramıza hoşgeldin

Sağ tarafıma ağırlık verip yüzüstü yatıyorum,sol tarafıma yatınca rahatsız oluyorum bebiş orda muhtemelen. Gece deli deli haller,sabahta yataktan kazınarak çıkıyorum resmen.
Ben soldan yumurtlamıştım ama bebek sağ tarafta doktor ultrasonda bakarkende sağ taraftaydı. O yüzden eğer sağa dönüp yatarsam inanılmaz bir ağrı oluyor hemen uyanıyorum.

arkadaşlar ikili test konusunda görüşlerinizi tecrübelerinizi paylaşırmısınız?benim yaş faktörümde var o yüzden kafam karışık

arkadaşlar ikili test konusunda görüşlerinizi tecrübelerinizi paylaşırmısınız?benim yaş faktörümde var o yüzden kafam karışık
Canım bana göre gereksiz şöyle gereksiz bebeğinin down sendromlu olduğunu öğrensen bile bunun bir tedavisi yok fakat diğer yandan ben böyle birşey varsada öğrenip hamileliğimde ona göre psikolojik olarak hazırlanmak istiyorum. Allah herkesin bebişini korusun inşallah birşey yokturda

Yüzüstü yatmıyorum ama ilk zamanlara nazaran daha rahat yatıyorum transferden sonra sabit sağ ya da sol yatardım ayaklarım uzanık vaziyette şimdi ayağımı biraz kendime çekiyorum daha rahat yatıyorum daha çok dönüyorum yatakta ama çok zor kalkıyorum ya bende akşam zaten koltukta uyuyakalıyorum

Ben 35 yaşındayım canım yaptırıcam o kuşkuyla 9 ay duramam. Bilirim en azında Allah korusun birşey çıkarsa da diyorum inşallah çıkmaz 3 hafta sonra hem 2 li test olacak hem kontrol. Keşke cinsiyette belli olsa İçini ferah tut içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım ama yaş faktöründen dolayı yaptırmak lazım bence

yemek istiyorum ama gitmiyo valla kuzum belki midem tamamen geçince yiyebilirim cünkü normalde bende cok severim özellikle alabalık

Gitmeyince gitmiyor evet canım inşallah geçer de yiyebilirsin. Yazın da pek balık yenmiyor ton balığı falan alıp yesek o da yararlıymış galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…