- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.261
Günaydın :)günaydın güzel anneler
bu ikili test için doktor önceden mi gün veriyo bm doktorum 1 ay sonra gel dedi başka bişey demedi
Canım ultrasonla ense kalınlığı falan ölçülecekmiş birde kan testi yapılacakmış.ben yine erken saate alırım randevumu isterse o güne yetişir belki nasıl bişey yapıcaklar onnuda bilmiyorum normal kan testi dimi
Önce ultrasyonda güzelce bebişini inceleyecekler ardından kan vereceksin aç ve ya tok olman farketmiyor benim doktorum genelde aç kalma karnını doyur gel diyor :) ilk hamileliğimde sadece şeker yüklemesinde aç gitmiştim o kadar :)ben yine erken saate alırım randevumu isterse o güne yetişir belki nasıl bişey yapıcaklar onnuda bilmiyorum normal kan testi dimi
ben gittiğim de de 12 haftalık olcak o zaman direk bakıcak demek kiGünaydın :)
benim doktorum 12. haftada gel ikili taramada yaptıralım dedi belki senin doktorunda direk yapacaktır
bu sefer yanımda birini götüreyde videoya ceksin bari eşim göremedi hiçCanım ultrasonla ense kalınlığı falan ölçülecekmiş birde kan testi yapılacakmış.
önceki tes sonuclarını götürmeye gerek yoktur herhalde onalr ordan görür dimi ? ah cahillik ne zor nasıl belli ediyorm ilk bebegim oldugunu :))Önce ultrasyonda güzelce bebişini inceleyecekler ardından kan vereceksin aç ve ya tok olman farketmiyor benim doktorum genelde aç kalma karnını doyur gel diyor :) ilk hamileliğimde sadece şeker yüklemesinde aç gitmiştim o kadar :)
ben gittiğim de de 12 haftalık olcak o zaman direk bakıcak demek ki
bu sefer yanımda birini götüreyde videoya ceksin bari eşim göremedi hiç
yine mi kanben bu iğneden cok korkuyorum ya
aynı hastane ve doktora gittiğin için onların sisteminde herşey gözüküyor bişey götürmene gerek yok :) olur mu öyle şey sen rahat rahat sorabilirsin tatlımönceki tes sonuclarını götürmeye gerek yoktur herhalde onalr ordan görür dimi ? ah cahillik ne zor nasıl belli ediyorm ilk bebegim oldugunu :))
yani bu sefer uzun görcem minnoşu
valla fenalıklar basıyo aklıma geldikceSende iğne konusunda bendensin :) bende çok korkuyorum tansiyonlarım düşüyoryenemiyorum o korkumu ilk doğumu nasıl yaptım hala inanamıyorum canım çok tatlı neyse olan oldu artık :)
Bende korkuyorum iğneden :). Aynen videoya çekinki bol bol izleyin sonra :)ben gittiğim de de 12 haftalık olcak o zaman direk bakıcak demek ki
bu sefer yanımda birini götüreyde videoya ceksin bari eşim göremedi hiç
yine mi kanben bu iğneden cok korkuyorum ya
aynı hastane ve doktora gittiğin için onların sisteminde herşey gözüküyor bişey götürmene gerek yok :) olur mu öyle şey sen rahat rahat sorabilirsin tatlım
39 derece ateslerde yanarkn bile acile gitmemiştim sırf iğne serum yüzünden simdi bile bile gidiyoruz hastsneye :))Bende korkuyorum iğneden :). Aynen videoya çekinki bol bol izleyin sonra :)
neden oluyo ki acaba öyle durduk yereÇarpıntı mağdurlarına bende eklendim dün yine fena çarpıntım oldu annemlerdeydim tansiyonumu ölçtük 9/6 çıktı. Doktorun yanında hep 12/8
Ben daha önce yasamamistim dün ağrı beni uyutmadi bugun Allahtan kontrolum var inş önemli bişey cikmazBende çok yaşıyorum kasık ağrısı. Uzanmaya çalışıyorum öyle zamanlarda.
Bir sonraki kontrole sorucam canım hamilelerde oluyormuş genel olarak nette araştırdığıma göreneden oluyo ki acaba öyle durduk yere
bende cok istiyorum yürüyüşe başlamayıeşimi yavas yavas alıştırsam iyi olcak galibakızlar artık havalarda güzel olmaya başladı ben yürüyüş yapmaya karar verdim hergün yemekten sonra 20 dk falan yavaş tempoda yürüyeyim
özellerde var canım evet bence 1 hafta sonra fln gitsen bişeyi bahane edip olabilirPeki birşey daha siz muayeneden sonra 10 gün ücretsiz kontrol hakkını kullanıyormusunuz. Ben kullanmak istiyorum bebişi bir daha göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?