- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.921
bende cumartesi yaptım onuİyi geceler hanımlar bulantılar geçtiyse halsizlik azaldıysa bugün güzelce dip bucak temizlik yapılır. sonrada belim ağrıyo diye yatılır. tabi cocuk uyutulduktan sonra. aman sizler dikkat edin
Gunaydın... TAbıkı normal hayatımıza devam etmıyoruz ki; benım göğüsler bana yetıyor zaten. Ara ara gaz sancısı, kasık ağrısı, bel ağrısı bende de oluyor. Şu son zamanlarda akşamları bıde kaşınmaya başladım hayr olsun inşallah.kızlar günaydın
sizde de hergün bi agrı sızı oluyo mu?
bende sürekli dönüşümlü ya mide bulantısı ya bas agrısı ya karın agrısı yada bel agrısı oluyo
eşim akşam eve gidince soruyo bugün neren agrıyo söyle bakalım diye
Canım kaşınma bende de var. Kaşıma diyorlar. Kaşıyınca kaşıdığın yerler çatlıyormuş. O yüzden kaşınınca avakado yağı ile orayı daire şeklinde ovuyorum ki kaşıntısı geçsin diye :)Gunaydın... TAbıkı normal hayatımıza devam etmıyoruz ki; benım göğüsler bana yetıyor zaten. Ara ara gaz sancısı, kasık ağrısı, bel ağrısı bende de oluyor. Şu son zamanlarda akşamları bıde kaşınmaya başladım hayr olsun inşallah.
ya aslında ben yavas yavas normale dönüyorum ama canım sıkılıyo böyle bi yerlerşm agırıdıkca fln hastalıklı gibi hissediyorumGunaydın... TAbıkı normal hayatımıza devam etmıyoruz ki; benım göğüsler bana yetıyor zaten. Ara ara gaz sancısı, kasık ağrısı, bel ağrısı bende de oluyor. Şu son zamanlarda akşamları bıde kaşınmaya başladım hayr olsun inşallah.
Kizlar yaa benim de kabizligim gecti ve bu sabah bi kalktim o kadar hafifim ki o karnimdaki siskinlik gecmis. Korktum acikcasi pat diye olunca. Eger normal bir seyse yani artik geciyorsa ne mutlu bana ama ya degilse diye de bi endiseliyim.
nasıl söylemiş erkek miymiş bebekKızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı ? Hamile bir arkadaşıma doktoru on haftalıkken söylemiş cinsiyetini de biraz erken değil mi ?
Kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı ? Hamile bir arkadaşıma doktoru on haftalıkken söylemiş cinsiyetini de biraz erken değil mi ?
benim çok sık oluyor neredeyse hergün. adet ağrısı gibi. doktor normal dedi.Kızlar çok güzel muhabbet etmisiniz işten geldim yeni bakabildim kasik ağrısı oluyor mu sizde de benim bugün de ara ara sağ tarafta ağrı oldu normal dye düşündüm sizde de varmı kızlar
Ankara'da meşhur bir doktor, aynen dediğin gibi dev ekranda baktı ve çok detaylı inceledi :)Pörsüyünce hemen bi toparlatma şart benim 3son zaten bi karın germe, meme kaldırma olay tamam
Nerde senin bu dr bende oğlumu 11de öğrenmiştim dev ekranda inceliyordu meşhur bi drdu zaten kendisi.
benim çok sık oluyor neredeyse hergün. adet ağrısı gibi. doktor normal dedi.
kızlar günaydın
sizde de hergün bi agrı sızı oluyo mu?
bende sürekli dönüşümlü ya mide bulantısı ya bas agrısı ya karın agrısı yada bel agrısı oluyo
eşim akşam eve gidince soruyo bugün neren agrıyo söyle bakalım diye
Gunaydın... TAbıkı normal hayatımıza devam etmıyoruz ki; benım göğüsler bana yetıyor zaten. Ara ara gaz sancısı, kasık ağrısı, bel ağrısı bende de oluyor. Şu son zamanlarda akşamları bıde kaşınmaya başladım hayr olsun inşallah.
cok geçmiş olsun canım migren mi var sende de ? bnm migrenim var o yüzdn bnmde öyle günlerce sürer agrısı hemen farkedip uyumazsam tabigünaydın canım
benim perşembe geceden beri geçmeyen bi baş ağrım var
ne yaptıysam geçmedi
ne ilaç ne de başka bişey etki etmedi
canım sakın kaşıma çatlak oluşur
kaşınan yerlere çatlak kremi sür
Sizinle aynı günmüş ikili test için kontrolümüz :)Benin bağırsaklar da maşallah tıkır tıkır çalışmaya başladı 10. Haftada.. ben de endişeliyim inşallah yoktur bir aksilik. Martın 3üne randevu verdi doktor ikili test için ondan önce randevum yok.. senin ne zmn kontrol
Sizinle aynı günmüş ikili test için kontrolümüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?