- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.961
Çok şükür canım işte biraz toparlaninca kendinizi yoruyoruzAynen valla bugün oyle oldu. Belim kopmus farkında değilim. Kalcamla beraber tutulmuşum resmen yasli teyzeler gibiyim. Neyseki yemegi disarida yedik de yemek yapma sofra kurma derdinden kurtuldum. Bulantılarım hafifledi tam gecti sayilmaz ama cok şükür krakerle aksami ettigim günler gitti
canım çok normal bence endişelenme. benim 2,67 idi 4 gün sonra 3,29 oldu. hamileliğin ilk zamanları çok hızlı artıyor. endokrin doktoru hemen euthyrox 25 mg başladı. ben antikorlarım da yüksekti bir de.Günaydın kızlar 1 ay önce 1,80 olan tsh bugün 4 çıktı yine sınırın altında olmasına rağmen gebelik için çok yüksek acilen ilaçlarımı yükseltmem lazım nedir benim bu tsh çektiğim
Anneme gidecektim bugün yok dedim otur evinde hala agriyo belimbende cumartesi yaptım onu
yaptıgım sey sadece elektrikli süpürgeyle süpürmek ve viledayla silmekti ama akşam yattıgım yerden kalkamadım eşim kaldırdı aglıcaktm sinirden
Canim biz bunu diger arkadaslara da anlatmaya calisiyoruz ama cok bilmis kesilmisiz gibi oluyor. Hamilelikte 2.5 alti olmasi lazim. Kontrol altinda tutuldugun muddetce sorun olmaz canim korkma ilac hemen dusurur tsh ni.Günaydın kızlar 1 ay önce 1,80 olan tsh bugün 4 çıktı yine sınırın altında olmasına rağmen gebelik için çok yüksek acilen ilaçlarımı yükseltmem lazım nedir benim bu tsh çektiğim
Benimde tsh ım 6.5 çıktı 1 hafta eçinde 3.5 dan yükseldi levitron 75 mg içiyorum bende 1 ay sonrü kntrole çağırdı beni, endokrin ilk 3 ay 2.5 altı sonraki aylar 3.5 altı olması lazım dedi...ama korkma insanlar hamile bi geliyo tshları 150 çıkıyo dediGünaydın kızlar 1 ay önce 1,80 olan tsh bugün 4 çıktı yine sınırın altında olmasına rağmen gebelik için çok yüksek acilen ilaçlarımı yükseltmem lazım nedir benim bu tsh çektiğim
Tsh için aç karnına mı tok karnına mı kan veriliyor, farkediyor mu yani aç tok. Ben yine tsh değerime baktıracağım sadeceBenimde tsh ım 6.5 çıktı 1 hafta eçinde 3.5 dan yükseldi levitron 75 mg içiyorum bende 1 ay sonrü kntrole çağırdı beni, endokrin ilk 3 ay 2.5 altı sonraki aylar 3.5 altı olması lazım dedi...ama korkma insanlar hamile bi geliyo tshları 150 çıkıyo dedi
Benimde büyüktü emzirmelerden sonra zayıflayınca küçülüp söndülerAy evet onu ben de düşünüyorum :) hep büyükdü benim memitolar bu minnoş da emsin sonra estetik olayım diyorum hem küçültme hem dikleştirme.
Ben tok verdim bişe söylemediler bana canım zaten aç vermem imkansız benim tüp bebek merkezim yaşadığım şehre 4 saat uzaklıktaydıTsh için aç karnına mı tok karnına mı kan veriliyor, farkediyor mu yani aç tok. Ben yine tsh değerime baktıracağım sadece
Ben aç vermiştim. Hoca tanıdıktı gitmeden konuşmuştuk, aç gel dedi.Tsh için aç karnına mı tok karnına mı kan veriliyor, farkediyor mu yani aç tok. Ben yine tsh değerime baktıracağım sadece
İlk testte başka tahliller olduğu için ben de aç vermiştim ama şimdi sadece tsh a baktırıcam. Sağlık ocağında yaptırıyorum bi sorayım en iyisiBen aç vermiştim. Hoca tanıdıktı gitmeden konuşmuştuk, aç gel dedi.
Anladım canım, bugün bi gidip sorayım sağlık ocağına. 3 hafta önce yaptırmıştım başka testler de vardı aç gitmiştim. 3 çıkmıştı tsh, şimdi yine ölçtürücemBen tok verdim bişe söylemediler bana canım zaten aç vermem imkansız benim tüp bebek merkezim yaşadığım şehre 4 saat uzaklıktaydı
Canım doğru diyorsun temizlik konusunda ama.bir gün ince misafirim vardı çocuklu malesef her yer kırıntı olmuştu sabredemedim. Geçti ama çok şükür ağrılarım .
Bu gaz olayı ben de de var malesef . Hamilelik öncesinde de zaten sorunluydum . Çok ağrılı olur geçmiş olsun sana da .
Her türlü bitki çayı içmekten korkuyorum ıhlamur bile içmedim . Rezene dokunur mu bebeğe acaba ?
Evham yapmayın en kötüsü stres en çok etkileyen bu benim anladığım inşallah güzel haberler alırız :)))İnşallah kötü haberler almadan bu aşamayı da tamamlarız:) benim bundan öncekinib kalbi durdu 8. Haftada. Yeni evliyim daha yeni yeni başladık çalışmalara ama acayip evhamlı haldeyim
Merhaba TSH değerine bakılması için açlık tokluk farketmiyor.İlk testte başka tahliller olduğu için ben de aç vermiştim ama şimdi sadece tsh a baktırıcam. Sağlık ocağında yaptırıyorum bi sorayım en iyisi
saçmalık ne güzel düzelmişsin bendede başladı yediklerime dikkat ediyorum darısı basimaSelamlar kızlar ben 10. Hafta içindeyim geçen haftalarda kabız olmama rağmen bu hafta bağırsaklarım hamilelik öncesi normal düzenime döndü bu tehlikeli mi sizce. Normalde kabızlık yaşamam gerektiğini söylüyor etraf
kesinlikle benim çözümüm acı ise yariyor ama sonrasında midem çok yaniyorgaz sancısı için arada bir acı yeyin rahatlayın çok iyi bence tabi benim gibi sevenler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?