- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.021
2.5 in altındaysa sıkıntı yok diyorlar canım, hiç ilaç kullanmadın demi?Kizlar benim 6 haftalikken tsh 4.65 çıktı ama gittigim doktorlar herhangi birsey vermedi ilac falan kullanmadim gecen hafta ikili testi yaptirinca doktorum biraz yuksek cikmis tekrar baktirsan iyi olur demisti cuma gunu saglik ocaginda tahlil yaptirdim ve sonucum 1.98 cikmis korkacak bir durum yok dimi bilenler yazarsa sevinirim
. 1.98 iyi bir değer canım ilki Yüksek çıkmış bir daha dr a gittiğinde tekrar kontrol etmende fayda var.. oda normal çıkarsa rahatlarsınKizlar benim 6 haftalikken tsh 4.65 çıktı ama gittigim doktorlar herhangi birsey vermedi ilac falan kullanmadim gecen hafta ikili testi yaptirinca doktorum biraz yuksek cikmis tekrar baktirsan iyi olur demisti cuma gunu saglik ocaginda tahlil yaptirdim ve sonucum 1.98 cikmis korkacak bir durum yok dimi bilenler yazarsa sevinirim
oyyy maşallah yaa kıyamam, nasıl da çabuk büyüyorlar, sağlıkla doğsun inş. :) darısı sabırsızlıkla doktor kontrolünü bekleyenlere :)Merhaba kızlar :)
Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.
Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679
MaşallahMerhaba kızlar :)
Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.
Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679
Maşallah canım minnoş kocaman olmuşş boyu ne kadarmış. El sallamış bide bıcırıkMerhaba kızlar :)
Bende 1.5 yıldır Hipotiroidi var, hatta sabah ilacı aç karnına içiyorum en az 30 dk geçtikten sonra kahvaltı yapıyorum sonra hastaneye gidip kan veriyorum. Doktorumda kan alan hemsirede açlık tokluk önemli değil demişti.Eminmisin canım doktorum özellikle su bile içme diyo bana 1 yıldır düzenli test yaptırıyorum ilaçlar vs ama çocukluğumdan beri var bu hastalık doktorum üstüne basa basa su bile içme diyo ve sabah saatlerinde vericeksin diyo
Hayir kullanmadim2.5 in altındaysa sıkıntı yok diyorlar canım, hiç ilaç kullanmadın demi?
Doktorun özellikle aç karnına diyorsa tabiki öyle yap. Arayıp ulaşabiliyorsan doktora danis en iyisiEminmisin canım doktorum özellikle su bile içme diyo bana 1 yıldır düzenli test yaptırıyorum ilaçlar vs ama çocukluğumdan beri var bu hastalık doktorum üstüne basa basa su bile içme diyo ve sabah saatlerinde vericeksin diyo
Canim ben de prof endokrinologa gidiyorum tsh icin ac olmana gerek yok diyor. Ben aksam ustu 5 te bile kan veriyorum bazen. Ona gidene kadar ben de oyle biliyordum dahiliyeciler oyle soyluyordu.Eminmisin canım doktorum özellikle su bile içme diyo bana 1 yıldır düzenli test yaptırıyorum ilaçlar vs ama çocukluğumdan beri var bu hastalık doktorum üstüne basa basa su bile içme diyo ve sabah saatlerinde vericeksin diyo
Maşallah bebiseMerhaba kızlar :)
Canım bende 1 yıldır kullanıyorum dr çok titiz birisi özellikle sabah aç karnına ve saat 9-11 arası ve uyandıktan 2 saat sonra,ilaç içmeden vermen gerek kan tahlilini diye defalarca anlattı..ilacı o sabah içersen nasıl doğru sonuç çıkabilir ki?hormon testleri asla tok karnına verilmez zaten bu yüzden hastanelerde öğleden sonra alınmaz ve çalışılmaz bence bir yanlışlık var senin yöntemindeBende 1.5 yıldır Hipotiroidi var, hatta sabah ilacı aç karnına içiyorum en az 30 dk geçtikten sonra kahvaltı yapıyorum sonra hastaneye gidip kan veriyorum. Doktorumda kan alan hemsirede açlık tokluk önemli değil demişti.
Sadece tsh baktiracaksan önemli değil. Başka testlerde yapılacaksa onu bilmiyorum canım.
Ben şuan euthyrox 100 mg kullanıyorum hamilelikten önce 200 mg kullanıyordum şükür hamilelikle birlikte düşmüş
Bak buda ilginç geldi şimdiCanim ben de prof endokrinologa gidiyorum tsh icin ac olmana gerek yok diyor. Ben aksam ustu 5 te bile kan veriyorum bazen. Ona gidene kadar ben de oyle biliyordum dahiliyeciler oyle soyluyordu.
bana erkek gibi geliyor canım sebebini sorma çünkü bilmiyorum:)) fotoya bakınca birden öyle hissettimMerhaba kızlar :)
Bende iyi bir hastanenin endokrinoloji bölümüne gidiyorum, en iyisi herkes kendi doktorunu dinlesinCanım bende 1 yıldır kullanıyorum dr çok titiz birisi özellikle sabah aç karnına ve saat 9-11 arası ve uyandıktan 2 saat sonra,ilaç içmeden vermen gerek kan tahlilini diye defalarca anlattı..ilacı o sabah içersen nasıl doğru sonuç çıkabilir ki?hormon testleri asla tok karnına verilmez zaten bu yüzden hastanelerde öğleden sonra alınmaz ve çalışılmaz bence bir yanlışlık var senin yönteminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?