- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.981
Herkese selamlarYenimahalle devlet hastanesine yakın olsaydınız orayı tavsiye edicektim Batıkentte. Devlet olarak en iyi yorumları o hastane için duydum. Yakın zamanda kuzenimde girecek hatta. Ben koru ya gidiyorum Hüseyin pehlivan a. Ücret biraz yüksek ama memnunum çok şükür. Sincan da.birde Eryaman da oskar bey var Eryaman hastanesinde. kadınlar kulübünde arattınız mı
Valla ben de bu saate kadar sadece 2 bardak içebildimBu saate kadar su içmemek nedir ya
Canım drun neden bir ilaç vermiyor bu sekilde nasıl gecerki zaman,illaki vardır bi çözümüSlm kızlar... hergun soyluyorum sanırım ama cıdden cok kotu gecıyor kusmaktan bı hıtap artık sadece yatıp uyumak arasında gezıyorum kızımı opmeyı koklamayı ozledım gunduzlerı okulda aksamları baba ıle ben resmen hasta bırı gıbı evın ıcınde dolanıyorum allahım su gıbı akan haftalar hıc gecmezmı bakıyorum bakıyorım 9 haftadayım
Ben de seninin gibiyim ilk tüp denemem negatifti ve yikildim resmen. Ama 7 ay sonra kendiliginden oldu cok sükürCanımmmm teşekkür ederim ilk tüp denemem olmadı ya 2 ay sonra kendiliğinden oldu mucize gibiAllahım hepimizin bebişlerini bağışlasın bizlere inşallah sağlıkla devamını getireceğimiz günleri görürüz. Sen nasılsın iyi gidiyor umarım her şey
Çok su içen biriyim bulantıdan her ne kadar eskisi kadar olmasa da en az 2.5 içiyorumdur diye düşünüyorum şu saate kadar 1 lt içtim.Valla ben de bu saate kadar sadece 2 bardak içebildimne olacak bu suyu az içme halim bilmiyorum. 3 litre nasıl içebiliyorlar
Süpür canım kendini yormadan ama aynı gün birçok iş yapma ben süpürmüyorum gerçi transferden beri hiçbir iş yapmıyorum toz alıyorum mutfak tezgahını siliyorum yemek falan işte. Bende korkuyorum içmiyorum o yüzden daha transferde hemşire parol alabilirsin demişti ama dişim çok ağrıdığı halde parol de içmedim 3 ay tamamlanmadı korkuyorum yani.
Yaaa senin de mi evet Çokkk şükür canım uZun yollardan geldi bizim bebişler:) 2. Tüpe başlamak için adetimi bekliyordum meğer hamileymişim:)sağlıkla gelsin hepimizinki inşallahBen de seninin gibiyim ilk tüp denemem negatifti ve yikildim resmen. Ama 7 ay sonra kendiliginden oldu cok sükür
benim doktorum ıhlamur ve nane limon içebilirsin diyor canımCanım aynı kaygıları yaşıyoruz çok iyi anlıyorum . Transferden beri ilk defa bu kadar iş yapınca yoruldum vücut hamlasmis sanırım ondan oldu . Bi daha bu hataya düşmem . Dr uma sormayı unuttum ıhlamur içmek istiyorum bazen artık bi daha ki randevuma . Ona da daha çok var nerdeyse 1.5 ay sonrasına randevu verdi bana .
Vakit olsa,aklıma gelse belki içebilirim ama aklıma bile gelmiyor :/ masaya şişe koydum içerim inşallahValla ben de bu saate kadar sadece 2 bardak içebildimne olacak bu suyu az içme halim bilmiyorum. 3 litre nasıl içebiliyorlar
aynısından içiyorum canım, dozaj da aynı. 3,29 çıkmıştı benim. 2 hafta sonra kontrol.Hamilelikte tiroidi olan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim tsh 3.05 çıktı. Doktor euthyrox 25 mcg tablet verdi
İnşallah düzene girer canım.1 ay sonra çağırdı beni de. 2 hafta sonra da kadın doğum doktoruma randevum varaynısından içiyorum canım, dozaj da aynı. 3,29 çıkmıştı benim. 2 hafta sonra kontrol.
Canım telefonuna program indirebilirsin su iç diye sana uyarı veriyor saatini falan kendin ayarlıyorsun ben kullanıyorum işede yarıyor :)Vakit olsa,aklıma gelse belki içebilirim ama aklıma bile gelmiyor :/ masaya şişe koydum içerim inşallah
Hamilelikte tiroidi olan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim tsh 3.05 çıktı. Doktor euthyrox 25 mcg tablet verdi
kadın doğum doktoruma daha göstermedim sonucu, bu tahlilleri istemişti randevu gününde getir demişti. daha var 3 martta. 2 hafta önce yaptırmıştım testi ee haliyle gösteremedim. tesadüf eseri burda duydum tsh ı bi bakayım dedim benim de 3 çıkmış. bugün dahiliye doktoruna gittim, hamile olmasan normal ama ilaca başlaman lazım dedi verdi 1 ay sonra yine gel dediCanım benim 3.5 iken aynı ilacı kullandım 20 gün sonra 4.68 olunca 50 mg yaptı doktorum 3 haftada 1.05 oldu şükür kadın doğum doktorum dünyada sınırın 5 olduğunu ama türkiyede 2.5 kabul edildiğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?