• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
herkeze merhaba,

size bir soru soracağım hamileliğimin 12. haftasındayım kan tahlillerimi yaptırdım troidim yavaş çalışıyor olarak görünüyor dedi doktor sizin başınıza böyle birşey geldi mi ilk bebeğim ve bira tedirgin oldum. nasıl ilerliyor tedavi?:110:

Kızlar şimdi dr dan geldim, normalde 9+0 dık ultrasonda 9+5 çıktı iki kere ölçtü 9+5 dedi benimkisi atılım yapmış kesenin altında kanama alanı gördü böyle ince ay şeklinde, ev işi yaptığımı söyleyince çok kızdı yatcan dedi yemek bile yapmıcan 1 saat ayakta dikilmicen dedi pruluton depot verdi 4 kutu, 5 günde bir kullan dedi alan büyük değil ama büyürse damar çatlarsa önüne geçemeyiz dedi...benil lekelenmem kanamam yok şükür içe birikme yapıyo dedi...napıcam bilmiyorum moralim bozuldu...tüp bebek drumu aradım coraspirini kesti crinone jele devam iğnelerini vurul ddi...bişe olmaz dimi kızlar

Kızlar şimdi dr dan geldim, normalde 9+0 dık ultrasonda 9+5 çıktı iki kere ölçtü 9+5 dedi benimkisi atılım yapmış kesenin altında kanama alanı gördü böyle ince ay şeklinde, ev işi yaptığımı söyleyince çok kızdı yatcan dedi yemek bile yapmıcan 1 saat ayakta dikilmicen dedi pruluton depot verdi 4 kutu, 5 günde bir kullan dedi alan büyük değil ama büyürse damar çatlarsa önüne geçemeyiz dedi...benil lekelenmem kanamam yok şükür içe birikme yapıyo dedi...napıcam bilmiyorum moralim bozuldu...tüp bebek drumu aradım coraspirini kesti crinone jele devam iğnelerini vurul ddi...bişe olmaz dimi kızlar

Canım öncelikle bebeğin öndeymiş gelişimi iyi bebeği etkileyen birşey yok o kanama alanı da dağılır merak etme burada çoğu kişide vardı zaten ve kayboldu dikkat et yat birşey yapma geçecektir canım.

Haftaya salı kontrole gitcem tekrar belki orda verirler eşimde çok merak ediyo. Ben ultrasonda görünce gözlerim doldu bakakaldim ekrana :))) hatta internette benimle aynı haftada olan ultrason fotoğrafı buldum resmen aynısı bak atıyorum :))
yaa işte bak ilklerde bişeye benzemedikleri için anlamıyoruz da insan böyle görünce evet içimde bi can var diyo duygulanıyo :KK200:

Kizlar nasilsiniz kac gundur giremiyirdum. Ben hala yatiyorum kanamam kesildi cok sukur kontrole gitmedim daha ama insallah 1. 2. Gune gidicem. Insallah sorun yoktur. Ama hic bisey yiyemiyorum ya hayatim patates peynir et oldu valla napacam bilemiyorum. Cinsiyet kinusuna gelince ya ben hic bisey hissetmiyorum ne erkek ne kiz bazi arkadaslarim erkek diyorlar ama bende hic hissiyat yok bakalim. Yarin 10 haftalik olucam artik kendini ne zaman gosterirse yani:anne::anneadayı::emir_bebek::KK200::KK200::KK200:
yaa cok sevindim kuzuuummm :KK200::KK200::KK200: inşallah daha da iyi olcaksın :dua:
bende patates kızartmasına sardım bu ara :ruh:

herkeze merhaba,

size bir soru soracağım hamileliğimin 12. haftasındayım kan tahlillerimi yaptırdım troidim yavaş çalışıyor olarak görünüyor dedi doktor sizin başınıza böyle birşey geldi mi ilk bebeğim ve bira tedirgin oldum. nasıl ilerliyor tedavi?:110:
Hemen hemen her gebede oluyo sanrım burdada bi çok arkadaşta var benimde senin gibi hipotroidi ama benim gebelikten öncede vardı ilaç veriyolar genelde leviteron yada eutrox veriyolar tsh görede dozu ayarlanıyo ilacın bebeğe hiç bir zararı yok içmemen daha kötü ve ilaç 2 haftada düzene sokuyo tsh. korkulcak bişey değil ama dikkat edilmesi gerek sadece tsh değerniz kaç çıktı peki

Evet devlet hastanesi İstedim canım benim 2 gün önce hafif kanamam oldu acile gittim orda gösterdi acilde fotoğraf vermiyoruz dedi :KK43: benim sata göre 13+1 acildeki ultrasonda 11+2 çıktı hastanede yattım 2 gün ikili tarama da yaptrdm orda 12+2 çıktı bir gün sonra kafalar karışık yani
Ama gebelik takviminde 11. Hafta görünüyor sizin yanlış mı giriş yaptınız

Hemen hemen her gebede oluyo sanrım burdada bi çok arkadaşta var benimde senin gibi hipotroidi ama benim gebelikten öncede vardı ilaç veriyolar genelde leviteron yada eutrox veriyolar tsh görede dozu ayarlanıyo ilacın bebeğe hiç bir zararı yok içmemen daha kötü ve ilaç 2 haftada düzene sokuyo tsh. korkulcak bişey değil ama dikkat edilmesi gerek sadece tsh değerniz kaç çıktı peki
inşallah öyledir şimdi doktor bakıyorum tedavi için her hastanede bçlümü yok maalesef TSH değerim. 1.4197 çıktı normali nedir bilmiyorum.

galiba bende dejavu_one dejavu_one gibi izinlerimi raporu fln birleştirip erken cıkıcam :KK70:
ama senin rütben var sanırım iş yerinde o yüzden cıkmanda zor olur ben düz ofis elemanı sayıldıgım için kimseye hespa verme derdim yok.
ayrıca biz bunları yasamak zorunda da değiliz keşke ülkemizde hamilelere annelere yeterince önem verilse
ben son haftaya kadar çalışmak düşüncesindeyim sağlığım el verirse :dua::dua: dediğin gibi o kadar saçma bir kanun varkı resmen bize doğuma iki ay kala çık izine diyor bebeğin iki aylıkken işe dön diyor aynı zamanda da kamu spotları bas bas bağırıyor 2 yaşına kadar anne sütü önemli diye :bicak::bicak::bicak:
2 aylık el kadar bebeği nasıl bırakabilirizki ben oğlumda 2 yıl işe ara verdim bunda da 8 ay falan ara vereceğim gibi duruyor :anne::anne:

Canım öncelikle bebeğin öndeymiş gelişimi iyi bebeği etkileyen birşey yok o kanama alanı da dağılır merak etme burada çoğu kişide vardı zaten ve kayboldu dikkat et yat birşey yapma geçecektir canım.
İnşallah dağılır canım bide benim bebek yüzüstü duruyodu herkesinki sırtüstü niye ters duruyoki acaba

ben son haftaya kadar çalışmak düşüncesindeyim sağlığım el verirse :dua::dua: dediğin gibi o kadar saçma bir kanun varkı resmen bize doğuma iki ay kala çık izine diyor bebeğin iki aylıkken işe dön diyor aynı zamanda da kamu spotları bas bas bağırıyor 2 yaşına kadar anne sütü önemli diye :bicak::bicak::bicak:
2 aylık el kadar bebeği nasıl bırakabilirizki ben oğlumda 2 yıl işe ara verdim bunda da 8 ay falan ara vereceğim gibi duruyor :anne::anne:

evet işine gelmiyosa 6 ay daha benden izin demiş işte ama maas vermem diyede eklemiş:işsiz:
bende bu ilk oldugu için 2 yıl ara vericem zaten ekndi meslegimi yapmıyorm kendi meslegime dönerim sonrasında

Arkadaşlar bugün 9 haftalık olduk 15 gün önce doktorum ultrasonda lekelenme gördü ve tansiyonum yüksek çıkıyor düşük tehlikesi var dedi tansiyon için ne önerirsiniz bir de lekelenme için endişeleniyorum sizce normal mi
Tansiyonunu doğal yollarla düşürmeye çaluş canım. Sarımsak ve limon tansiyonu düşürür

Back
X