- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.521
mide bulantın geçince bırakırsın ekmegi kuzum acele etmeAayyyyyy 3 aylik hedeff miydiii himmm iyiymis o zamanya bende ekmek cok yiyorum normalde de cok yerdim simdi yemek yiyemedigim icin ekmek cok yiyorum. Ama insallah 3 aydan sonra midem bulantilarim gecince daha saglikli beslenicem. Bugun doktora gidicem 3 te insallah kanama alani kalmamistir yaaaa
yaaa cok sevindim canııımmKızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruzcinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak bizde durumlar böyle ..
Canım benim sabahları özellikle işe gelince gözüm kararıyor yani siyah karıncalanıyor ve bu bildiğin 30 dakika falan sürüyor. Bugün ayağımı kaldırdım yukarı yattım sonrada tuzlu ayran içtim geçti. Tansiyonumda düşük çıkıyor ondan herhalde diyorumKızlar neden tansiyon aleti alıyorsunuz . Hamileyken düşük tansiyonlu olmak normal değil mi ? Biri beni andinlatsin :)
Tmm canim haber veririmmmmide bulantın geçince bırakırsın ekmegi kuzum acele etme
doktordan da hayıırlı haberlerle gel inşallahbizede haber ver emi
Ayyyy cok guzel cnm... yaa kac haftaliksin cinsiyeti ogrendin kiKızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruzcinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak bizde durumlar böyle ..
doktorumu çok sıkıştırdım valla bayağı uğraştı ama gördük şükür :)İnşallah kalmamıştır canım güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
Ne güzel haberlerr :) cinsiyetleri de erkenden öğreniyoruz darısı başımıza inşallah :)
sata göre 12 ama gelişime göre 13 haftalığız canımAyyyy cok guzel cnm... yaa kac haftaliksin cinsiyeti ogrendin ki
:) bence şansını dene eğer cihazları iyise görme ihtimalin çok yüksekyaaa cok sevindim canııımmne güzel cinsiyetler erkenden öğreniliyo bende mi gitsem özele acaba
Masallah cnm....kiz opmasina ragmen iyi erken gostermis kendini... benim kizim 16 haftapikta gostermisti heralde kendini..... hayirli dogumlar insallahsata göre 12 ama gelişime göre 13 haftalığız canım
amin canım çok sağol. benim oğlumda 18 haftada zar zor göstermişti bu çok meraklandırmadı bizi kuzucukMasallah cnm....kiz opmasina ragmen iyi erken gostermis kendini... benim kizim 16 haftapikta gostermisti heralde kendini..... hayirli dogumlar insallah
devlete gittiğim gün özele de gideym inşallah öğrenebiliriz:) bence şansını dene eğer cihazları iyise görme ihtimalin çok yüksek
Oyy oyyy ne güzel:) sağlıkla büyüsün doğsun, darısı bizlere inşallah :)Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruzcinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak bizde durumlar böyle ..
inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımdevlete gittiğim gün özele de gideym inşallah öğrenebiliriz
ben daha randevu bile alamadıminşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım
amin canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah fındık kurtlarımızıOyy oyyy ne güzel:) sağlıkla büyüsün doğsun, darısı bizlere inşallah :)
ne demek almadım nasıl dayanıyorsun alsana hemen bizim bir sonraki muayene 1 ay sonra gelir mi 22 mart :)ben daha randevu bile alamadım
ama sizin haberleri duydukca cok seviniyorum
hayırlısı olsun canımKızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruzcinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak bizde durumlar böyle ..
subat 7 de gitmiştm mart 7 de gidicem daha var aslındane demek almadım nasıl dayanıyorsun alsana hemen bizim bir sonraki muayene 1 ay sonra gelir mi 22 mart :)
Benim de adetim düzensizdi hatta millet 28 günde bir adet olurken bende 28.gün döllenme olmus. Oyüzden ilk utrasonda doktor ölcünce ne dediyse onu baz aldim ben.Kızlar benim tüp bebek, son adet tarihim yok çünkü menapozla yapıldı, 1 ocakta transfer oldu..şimdi 1 ocağa göre embriyo 15 günlük sayılıyo benim bebeğin 9+2 olması lazım ama ultrasolnda 9+5 çıktı...hangisini baz alıcaz dr 9+5 dedi direk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?