- 7 Ocak 2018
- 27.658
- 80.250
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.601
Ayy canım gözün aydın geçmiş mi kanama alanın çok çok sevindimm sağlıkla doğsun kuzun inşallah :)[Gecmis canim ama doktor yine de hoplayip ziplama dediE]
canım kaç kilosun ki kilodan tansiyonun yükseliyor
Hayırlı olsun, konuşmuştuk senınle ama unuttum kıme gıdiyordun cnm sen ?? Reşat mıydı? Tınaztepe miydi ? Karıştırdım...sağol canım çok teşekkür ederim :) 13. haftamızda öğrendim %99 kız dedi erkek olma ihtimali yok ama dedi :)
Kizlar ben doktordan geldim bebisim kipir kipir haftasiyla uyumlu dedi doktor dusuk tehlikem de kalmadi ama doktor yine de dikkatli ol dedi. 2 li test icin 15 gun sonra baska bir hastaneye renkli ultrasona gonderdi....bakalim hayirlisi artik
Ne kadarlıktı canım senin. İnşallah benimde bi sonraki kontrolümde geçmiş olur :)
Yazmışlar canım benden önce omron markaVer ver neymiş ki o merak ettim bilelim bizde
Canım hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla gelsin güzellikler getirsin inşallah :)amin canım :)
Aynen bitince unutucam herşeyi yaşanmamış gibi çok güzel geçti hamilelik dicem orası kesin :). Ama şu an hayattan soğuttu yetiştirmem gereken o kadar çok iş varki ama hiç birini yapamıyorum sürekli lavabodayım ne yesem çıkıyor geçen haftalarda daha iyiydim
Nasıl 40 kilo oluyosunuz yaKızlaar bulantılarımın geçmesiyle birlikte inanılmaz bir iştah açılması yaşamaktayım zayıfım ama boyum da kısa 40 kiloydum 41 oldum. sabah işyerinde ekmek arası sandviç yedim öğlene kadar tuttum kendimi öğlen kıymalı şehriye çorbası döner ve 3 profiterol yedim ayıptır söylemesi akşam da yemeğim yoktu canım istedi kol böreği aldık 4 parça falan yedim arada bişey yemedim bu sefer ama daha akşamda atıştırırım napayım ya acıkıyorum
Ilık suya elma sirkesi koyup gargara yap canım boğazının mikrobunu kirsin. Eşim öyle yapar . Limon boğazına da iyi gelir aslında yhaCnm çok sağol,dediğin gibi yapıyorum ekstra istirahat ama dün geceden beri boğazlar başladı bademcik değil boğaz duvarım çok acıyor yutkunurken kulaklarım sızlıyor,dün gece terkettim kendimi iyiydim ama gündüz fena oldum inatla sağlıkocağonada gitmesim geçer ya da ilaç vermesinler diyeboğaz için napsamki ateşim çıkar diye korkuyorum
Kızlar daha erken tabi ama şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz doktorların çoğu yaptırın diyo Canan Karatay zehir diyo tecrübeli anneler daha iyi bilir. ilk hamilelik olunca ne derseler yaptırayım durumu oluyor :)
Hee onu ben yazmıştım zaten bende dedim başka bilmediğim yeni bir marka mı çıktı tşkrlrYazmışlar canım benden önce omron marka
Canım ben şuan Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum kanda enfeksiyon çıktı biraz dr sabah öğle akşam olmak üzere 1 fincana ılık su 1 kaşık bal ve limon sıkıp iç boğazını rahatlatır dedi. Ayrıca antibiyotik kullanıyorum ılık su içmek rahatlatıyor biraz seninki de öksürüğe çevirmez inşallah ben mahvoldum kaç gündürCnm çok sağol,dediğin gibi yapıyorum ekstra istirahat ama dün geceden beri boğazlar başladı bademcik değil boğaz duvarım çok acıyor yutkunurken kulaklarım sızlıyor,dün gece terkettim kendimi iyiydim ama gündüz fena oldum inatla sağlıkocağonada gitmesim geçer ya da ilaç vermesinler diyeboğaz için napsamki ateşim çıkar diye korkuyorum
Aynen ya benimde boğazımda bir şey varmış hissi var midemi çok bulandırıyoBenim de sanki genzimde birikmiş gibi bir his var sürekli midemi bulandıran o. Sürekli su içiyorum, sürekli tuvalete gidiyorum bu yüzden.
Benimde birşey yedikten sonra başlıyor öyle artıyor ki yutkunamıyorum midemi çok bulandırıyor ne iyi gelir acabaCanım ben kusmak istediğimde oluyor o. Böyle midem bulanmaya başlayınca tükürük salgımda artıyor
Kızlar daha erken tabi ama şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz doktorların çoğu yaptırın diyo Canan Karatay zehir diyo tecrübeli anneler daha iyi bilir. ilk hamilelik olunca ne derseler yaptırayım durumu oluyor :)
Bende de genelde akşamları oluyor utanmasam yanıma dişçide tükürülen çeşmeler var ya ondan alıcamBende oluyor canım.ama benim midem bulanınca kusmaya yakınken oluyor bu kadar sıvı nereden geliyor bi anda diye düşünmüyor değilim
Nasıl 40 kilo oluyosunuz yaben 69la hamile kaldım Allah sonumu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?