- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.081
Ooo çok iyi genelde eşim alakalı o durumla ama olurda sorarım elbette:) bu Arada yarın doktora gidince aklına gelen bütün soruları sor sonra çıkınca benim gibi olma :)Tşk ederim cnm sagol yazarim tabi bende sigortaciyim sende sorabilirsin lazım olursa :)
Çok sagol aslinda burda yazarak hamile psikolojisine iyice giriyorum sanirim. Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin. Inşallah beraber güzel bir süreç yasariz burada. Sizlerin de güzel haberlerini bekliycem bende.Anladım olsun sıkma canını ve hep şunu düşün iyi ki bir evladım var de onunla mutlu olmaya çalış İnan sonrası okadar kolay oluyor ki sen de göreceksin kafa rahat olamayınca hiç birşey olmuyor
Ya oraya gidince kaliniyo zaten sağlık li gebelik olsunda bisi sormasam da olurOoo çok iyi genelde eşim alakalı o durumla ama olurda sorarım elbette:) bu Arada yarın doktora gidince aklına gelen bütün soruları sor sonra çıkınca benim gibi olma :)
İnş cnm ya rabbim hepimizin yanında biliyorum ve herşey güzel olacak ya böyle yada başka şekilde :)Çok sagol aslinda burda yazarak hamile psikolojisine iyice giriyorum sanirim. Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin. Inşallah beraber güzel bir süreç yasariz burada. Sizlerin de güzel haberlerini bekliycem bende.
Onu bile sor çünkü sağlıklı mı demeyi bile unuttum nasıl bir ahenkse anlamadım gitti :)Ya oraya gidince kaliniyo zaten sağlık li gebelik olsunda bisi sormasam da olur
Onu nasi unuttun:) tm sorcamOnu bile sor çünkü sağlıklı mı demeyi bile unuttum nasıl bir ahenkse anlamadım gitti :)
Saglikli sıhhatli güzel bir gebelik olucak inşallah. Ilk çocuğum doğduktan sonra ilk dr kontrolüne giderken dr a soracaklarını kağıda yazmıştım. Tam 17 maddeYa oraya gidince kaliniyo zaten sağlık li gebelik olsunda bisi sormasam da olur
Tşk ederim fena fikir değil aslında deniycemSaglikli sıhhatli güzel bir gebelik olucak inşallah. Ilk çocuğum doğduktan sonra ilk dr kontrolüne giderken dr a soracaklarını kağıda yazmıştım. Tam 17 maddedr kağıdı eline alıp gülerek cevaplamıştı . Aklında bulunsun.
VAlla unuttum şoka girmiş gibi oldum keseyi gördüm küçük diyince ben kaldım ve aklımda olan herşey gitti çokkkkk üzüldüm yaaa ayyy allahım kimseyi umutsuz etmesin benim hala umudum var :) belki büyür belki olmaz bilmiyorum hakkımız da hayırlısı yaniOnu nasi unuttun:) tm sorcam
Hahaha ben de mi yapsam valla ilginç birşey olumsuz birşey duyunca insan birden şoka giriyor aslında ben bir hafta bekleyecektim ama işte bu sabırsız hallerim :)Saglikli sıhhatli güzel bir gebelik olucak inşallah. Ilk çocuğum doğduktan sonra ilk dr kontrolüne giderken dr a soracaklarını kağıda yazmıştım. Tam 17 maddedr kağıdı eline alıp gülerek cevaplamıştı . Aklında bulunsun.
Aynen cnm ne mucizeler gerceklesiyor doktor lar bile aciklayamiyo o yüzden hayırlısını istemeliyizVAlla unuttum şoka girmiş gibi oldum keseyi gördüm küçük diyince ben kaldım ve aklımda olan herşey gitti çokkkkk üzüldüm yaaa ayyy allahım kimseyi umutsuz etmesin benim hala umudum var :) belki büyür belki olmaz bilmiyorum hakkımız da hayırlısı yani
Aynen öyle hakkımız da hayırlısıAynen cnm ne mucizeler gerceklesiyor doktor lar bile aciklayamiyo o yüzden hayırlısını istemeliyiz
Kese küçük ne demekmiş. Belki erken görmek için demek istemiştir.son adet tarihi nedir senin ?VAlla unuttum şoka girmiş gibi oldum keseyi gördüm küçük diyince ben kaldım ve aklımda olan herşey gitti çokkkkk üzüldüm yaaa ayyy allahım kimseyi umutsuz etmesin benim hala umudum var :) belki büyür belki olmaz bilmiyorum hakkımız da hayırlısı yani
Kesenin için de emrio yok boştu hatta elimde on kez baktım 1.11 ml çıkmış sat tarihim 27 kasım ama iki hafta geride gibi yani normal de 20 ml olması gerekiyordu doktorda sağlıklı bir gebelik mi haftaya bir bakalım diyince ben iptal oldumKese küçük ne demekmiş. Belki erken görmek için demek istemiştir.son adet tarihi nedir senin ?
Du bakalım bu sefer ne diycek inşallah güzel sonuçlar olur halkınıza. Bütün bu rakamları dr mu söyledi. Sen mi araştırdın.Kesenin için de emrio yok boştu hatta elimde on kez baktım 1.11 ml çıkmış sat tarihim 27 kasım ama iki hafta geride gibi yani normal de 20 ml olması gerekiyordu doktorda sağlıklı bir gebelik mi haftaya bir bakalım diyince ben iptal oldum
Ay yalnış yazmışım 2 hamileliğim ilki zorunlu kürtaj Oldu ilk çocuğum olcak allah nasip ederde kucağıma alırsam inşallah 7 haftada görünür inşallahGörülmedi benim benekcik sende insallah gidince görürsün bebisini. Senin ilk bebekmi
Bir hafta sonra gittigimde bebisimi görmüştük geç döllenme olmuştu yine öyle olur insallah iyi düşünelim iyi olsun hakkimizda hayırlısı tabikiİlk hamileliğimde de mi geç görünmüştü peki kaç gün sonra içi dolmuştu kesenin hatırlıyor musun
Yok ben kendim hesapladım ama hesaplarıma göre 4 haftalığım yanı geç dönlenme olmuş gibi bakalım ya inş deişir herşeyDu bakalım bu sefer ne diycek inşallah güzel sonuçlar olur halkınıza. Bütün bu rakamları dr mu söyledi. Sen mi araştırdın.
Öyle tabi bakalım sen me zaman gideceksin doktora benim haftaya pazartesiBir hafta sonra gittigimde bebisimi görmüştük geç döllenme olmuştu yine öyle olur insallah iyi düşünelim iyi olsun hakkimizda hayırlısı tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?