2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gozunaydin cnm

Saol cnm, sağlıkla büyüsünler inşallah :) yüksek değildi 3.05. Doktorum bu değere göre mi verdi ilaç çokta yüksek değil dedi. Ama dahiliye doktoru verdi. Bakalım yarın belli olacak düşüp düşmediği

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bunları yaptım hala da yapıyorum cunku hala tam iyilesemedim. Birde boğaz ağrısı geldi ki en berbatı buydu bademciklerim şişiyor gibi bir durum bunu doğal yolla atlattım buraya yazıyorum ki ihtiyaç duyarsanız yapın
Siyah turp rendeleyip için e karabiber koyuyoruz sonra bunu tülbente koyup boğaza sarıyoruz yakıyor biraz ama inanın akşamdan sabaha boğaz ağrım geçti inanılmaz etki etti. Aklınızda olsun kızlar çok şifalı bi yöntem

Selam kızlar dun doktora gittim 15 haftalik doktor bir çıkınti var gibi dedi erkek olabilirmis ama o kordon da olabilirmis net bişey söylemedi ya bende kiyafet almak istiyodum ama netlesmedigi için alamıyorum 15. Haftada erkek olsa net belli olmazmiydi sanki daha küçük haftada baya belli olanlar vardı

Bebeğin pozisyonuna göre değişir canım22 haftada öğrenen bile var erkegi

Bugün dayanamayıp ilk cicileri aldım bi yandan olumsuz bi şey olursa diye de korkuyorum hala ama içimden geldi aldım
Yaaa nasıl tatlılar...Allhın izni ile bırseycik olmaz tatlım ilk heves alıcaksın tabi ilklerde hep erken erken başladık rabbım gıydirmeyi nasip etsin

Oy oyyy çok ciciler güle güle kullansın..ya bende alcam ama karar veremedim yaa

Bizim bebişler kış bebişi olacak kışlıklar kalkmadan alayım dedim al sen de

Çok tatlılarrBu sene erkek senesi galibaa

Aynen erkekler çoğunlukta baya erken söyledi doktor bi yandan ya değişirse de dedim ama o zaman da götürür değiştiririm kızlara ciciler daha çok

Yaaa nasıl tatlılar...Allhın izni ile bırseycik olmaz tatlım ilk heves alıcaksın tabi ilklerde hep erken erken başladık rabbım gıydirmeyi nasip etsin

Amin İnşallah Aynen insan heves ediyor

Kaçıncı haftada ögrendin canım

11+1 de öğrendim ama iki gün önden gidiyor 11+3 gibi yani sen de yakında öğrenirsin gönlüne göre olur inşallah
Gerçekten bayagı erken öğrenmişsin doktorun tecrübeli demekki erkekler önce belli ediyor pazartesi 12+5 oluyorum öğrenirim inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…