2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben demir ilacını hamileliğimi öğrendiğimden beri içiyorum hem demirim hem kanım çok düşük.

Benim hala devam ediyor işte olmaz diyordum iştede hala aniden midem bulanıyor hele bugün tam öğrenciler geldi o sırada az kalsın masama kusacaktım. Tam bitti diyorum yine başlıyor

Bugün dayanamayıp ilk cicileri aldım bi yandan olumsuz bi şey olursa diye de korkuyorum hala ama içimden geldi aldım
Çoook güzel maşallah yaaa çok beğendim hayırlısıyla giysin inşallah. bende kızıma cici cici şeyler alıcam

Selamlar herkese ben son zamanlarda nerdeyse her gün rüya görüyorum ama HD kalitesinde restorasyonlu türk filmi gibi net. çok tuhafıma gitti
Ben bir dizi izledim prison break keşke izlemeseydim her akşam film tadında rüyalar görüyorum sürekli bir yerden kaçmaya çalışıyorum birileri beni yakalamaya çalışıyor falan

Ya Kızlar doktorum folik asiti bırak dedi Demir ilacı verdi multivitamin kullanmana gerek Yok dedi ama ben kullanmak istiyorum başka bir doktor vinalac önerdi yada regenesis max kullananlar var mı acaba
Canım 10 haftalık okduysan folik asite gerek yok bana da bıraktırdı doktor gaz yapıyordu bir de 10 haftaya kadar yeterli dedi.başka birşey vermedi bana değerlerin iyi ise ona göre veriyor ya da vermiyorlar

Maşallah kızlar erkek çoğunlukta erkek senesi herhaldeerkek çocuğu anneye çok düşkün oluyor çok şanslısınız Tabi kızın yeri de ayrıdır

Canım 10 haftalık okduysan folik asite gerek yok bana da bıraktırdı doktor gaz yapıyordu bir de 10 haftaya kadar yeterli dedi.başka birşey vermedi bana değerlerin iyi ise ona göre veriyor ya da vermiyorlar
12 hafta oldu canım değerlerime bakmadı benim doktorum hiç bir zaman vitaminlerin faydalı olduğunu düşünmüyor tüp bebek zamanındada Önermemişti:)

geçmiş olsun canım sadece sağ artelde nocth yazıyo ama seninde sadece bumu vardı başka bi sorun yokmuydu?
Teşekkür ederim canım.5 sene önce olduğu için net hatırlayamıyorum ama bana söylenen bebeği besleyen damarda nocth oluştuğu ve bebek beslenemediği için acil doğuma alınmam gerektiğiydi.hatta kızım için doktor biraz yorgun doğdu kalp atışı biraz düşüktü dedi.hatta 10 gün de yoğun bakımda kaldı.yani tam zamanında alındı çok şükür.ve şimdi çok iyi elhamdülillah.dediğim gibi dikkatli olmak ve iyi takip etmek gerekli.gerisi cenab-ı hakkın takdiri.

Kızlar bayrampaşa , fatih veya çevresinde önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı?
Ben 2 hastahaneye gidiyorum.biri esenler medipol diğeri özel güngören hastahanesi.ben de bayrampaşadayım bu arada.esenler medipol hem tesis hem doktor olarak gayet iyi.gece ve haftasonu nöbetçi kadın doğumcu olması da önemli bir artı.fiyatlar da makul.özel güngören ise orda ilk doğumumu yaptığım doktorum olduğu ve onu çok sevdiğim için gidiyorum.tesis kalitesi bir tık düşük.ilk doğumumu da orada yapmıştım ve yine büyük ihtimal orada olacak

Ya Kızlar doktorum folik asiti bırak dedi Demir ilacı verdi multivitamin kullanmana gerek Yok dedi ama ben kullanmak istiyorum başka bir doktor vinalac önerdi yada regenesis max kullananlar var mı acaba
Vinalac kullandım ve alerji oldum doktor kullanma dedi. Vinalac yerine kefir iç ev yoğurdu ye daha iyi dedi ama tabi sende böyle etki yapmayabilir senin ihtiyacın vardır belkide

Bu hastanelerde doğum mesai dışı saatlere geldiğinde doğuma kim giriyor peki canım sordun mu. Benim için önemli olan kendi doktorumun girmesi ve böyle bir hastane bulamıyorum bulduklarımda da doğum yüksek fiyatlı malesef.

Maşallah kızlar erkek çoğunlukta erkek senesi herhaldeerkek çocuğu anneye çok düşkün oluyor çok şanslısınız Tabi kızın yeri de ayrıdır
Çok doğru kızın yeri apayrıdır . Şimdi içeride babasına trip atıyordu. Uyu demiş geç oldu falan diye :)

ay gerçekten mi Allah korusun ya haberler de falan geçmedi
yeni mi
bende aklımdan seni geçirdim hiç yazmadın diye
Çok büyük değil 3 büyüklünde ben de görmedim haberlerde ama iyi hissettik merkez üssü burasıymış zaten.

Misafirim vardı bugün bir sürü hazırlık yaptım dün de temizlikle uğraştım biraz arasa okuyorum ama muhabbete katılacak vaktim olmadı pek

İyi çok şükür büyük değilmiş Allah hepimizi korusun ne kadar aciziz hayırlı geceler dostum Allah'a emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…