2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
MinikPiranha Canım bayadır yazamıyorum ama okuyorum çok sevindim senin adına oğluşun oluyomuş bu arada sana göbeğin erkek göbeği gibi demiştim anlıyorum bu göbek olayından artıkk cinsiyetlerini öğrenen diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum pazartesi benim de kontrolum var inşallah huysuz çıkmaz bebeğim de gösteriri kendini ya artık çok merak ediyorum öğrenen arkadaşları görünce özeniyorum. Darısı başıma ve başımıza diyelim

Merhaba bende insAllah ekim annesi olacagim ama sizide arada okuyorum.
Biz de demek bir dahaki ay boyle konuscaz cinsiyet falan diye takip ediyorum
Ya tabiki eli ayagi duzgun saglik olsunda insan merak ediyor iste.
Ogrenmeye calisiyorum ya da tahmin

Hepimiz saglikla kavusuruz umarim minnaklara.

Ya Kızlar doktorum folik asiti bırak dedi Demir ilacı verdi multivitamin kullanmana gerek Yok dedi ama ben kullanmak istiyorum başka bir doktor vinalac önerdi yada regenesis max kullananlar var mı acaba
ben vinalac kullanıyorum canım..bulantılarımı azalttı halsizlik yorgunluk ayakta duramıyodum şimdi daha iyi hissediyorum kendimi

Sağol canım inşallah siz de öğrenirsiniz Pazartesi günü cinsiyeti :)

esenler medipol de kime gidiyorsunuz?

Benim oglumda 15. haftada %90 erkek demişti ki cihazi çoook eskiydi. Belli olir aslinda bu haftada ama acaba bi seferlik başka bir doktora mi gitsen?

İlk doğumumda kendi doktorum 2012 yılında 150 lira bir farkla ne zaman olursa olsun geliyordu.şu an böyle bişey var mıdır veya varsa ne kadardır bilemiyorum canım.unutmazsam sorarım.benimki sezeryan olacağı için düşünmedim hiç bu konuyu

Ya Kızlar doktorum folik asiti bırak dedi Demir ilacı verdi multivitamin kullanmana gerek Yok dedi ama ben kullanmak istiyorum başka bir doktor vinalac önerdi yada regenesis max kullananlar var mı acaba
Regenesis max ben kullanıyorum canim içinde balık yağı da var ilk gün cok bulanti yaptı ama şimdi alıştım. Ondan mi bilmiyorum ama daha zinde hissediyorum artık kendimi yürüyüşlere bile başladim. Sadece kilo alimin artarsa biraktiracagim dedi doktor çünkü acaip iştahim açıldı

150 lira olsa iyiymiş :) en son duyduğum bir hastane 600 700 civarı bir fark istiyordu.
Bana göre de zaten yapması gereken bir iş için bu parayı vermek boş geliyor. Sanırım pahalı da olsa şuan ki hastaneye devam edicem mecbur. Çünkü bulamıyorum başka biryer.
Başlarda yakın olması çokta önemli değil diyordum ve farklı bir hastaneye gidiyordum ama gece yarısı kanamam başlayıp o hastanenin yolu bitmek bilmeyince yakında aramaya başladım.

esenler medipol de kime gidiyorsunuz?
Canım orada selma orkan isminde bir doktora gidiyorum.çok çok iyi bir doktor ama sadece gece ve hafta sonları çalışıyor.her gün de değil.haftada 3-4 gün oluyor.eşim işten izin almamış oluyor rahat oluyor bizim için.hem çok yoğun da olmuyor.ama gündüz için de bir yardımcı doçent bayan ve yine başka bir selma hanım var onlar da çok iyi.diğerlerini bilemiyorum.yardımcı doçent olana randevu bulmak ta zor biraz benim asıl doktorum güngören hastahanesindeydi ama doğum iznindeydi yeni geldi.şimdi ona da devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…